Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני מחבר Disk On Key למחשב. באופן דיפולטי לאחר שאני מחבר אותו הוא מקבל את אות הכונן F. מוגר לי כונן רשת עם האות F. כלומר יש לי כאן שני כוננים עם אותו שם. כשניגשים ל My Computer, המחשב ממשיך לזהות את הכונן רשת כ F , ולא מזהה את ה Disk On Key. רק כאשר אני ניגש ל Computer Management -> Disk Management ומשנה שם את האות של ה Disk On Key המחשב מזהה אותו. שאלתי היא: האם יש דרך שה Disk On Key אוטומטית יקבל אות כונן אחרת שונה מ F??
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזזתי בטעות תיקיה שנקראת Application Data ליעד אחר בטעות! ידוע לי שזו תיקיה חשובה!היכן עלי למקם אותה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
כאילו הם מדברים והפה לא זז עם הדיסבור רק אחרי כמה שניות למה זה קורה אין מתקנים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה) שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ?? תודה מראש :-[
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ראיתי שם כמה קבצים של משחקים שהיו לי פעם והסרתי אותם...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה וחג שמח! אני מעוניין להשיג עוד סוגים של דריםסין של ווינדוס ויסטה, אבל מאיפה אפשר ? וכמו כן, אני מחפש תוכנה שתעצב לי את שולחן העבודה כמו מאין "גלגת" כזו...(כמו שמדפדפים בסירטוני יוטויוב...) פשוט יש לי מלא אייקונים על שולחן העבודה והם מפוזרים,... אני מעוניין שהם יהיו מסודרים יפה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי) הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב. אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני. ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024 וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה. מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT. יש דרך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברה אני צריך דחוף סריאל לVISTA 84 BIT , תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הווינדואז XP ועשיתי התקנה מחודשת כך שימחק רק את הקבצי מערכת ויתקין מחדש את הווינדואז לאחר מכן יצרתי יוזר , עכשיו כל הדברים הישנים שהיו לי ביוזר הקודם לפני ההתקנה המחודשת נשארו שם יש אפשרות לשחזר את כל מה שיש לי ביוזר הקודם? ואם כן אז איך? נ.ב להבהיר משהו, הכוונה בשחזור הקבצים היא בכך שתוכנות כרגע לא פועלות, וברצוני את כל ההתקנות הישנות להפעיל על ההתקנה המחודשת של חלונות.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-