עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי יש לי VISTA RTM FINAL ורציתי לדעת אם יש הבדל בין גירסא זו לגירסא שיצאה לא מזמן לחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by NURITSHUSHAN,

היי, כשאני מדליקה את המחשב מופיע לי ERROR STUCK KEY 42 PRESS F1 אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק לי למסך של הסיסמא, הכל רגיל כמו ווינדוס 7 אבל מופיע לי המסך כניסה של המדיה סנטר, הסמלים של האופיס הפכו לי לסמלים של מדיה סנטר. זה לא נכנס לא להגדרות לא לאינטרנט לכלום שהוא לא תמונה או סרט. אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by tomer_et,

אני משתמש ב - WINXP PRO ואחרי התקנת SP1 אני לא יכול לשמור סיסמאות כניסה לאתרים ב - IE. הכוונה היא למסך הקטן שקופץ בכניסה לאתר הדורש סיסמה. לפני התקנת ה - SP1 היה במסך הקטן הזה מקום לסמן וי בצד שמאל למטה שאמר SAVE PASSWORD. אחרי ההתקנה, אפשרות השמירה נעלמה לי. יש למישהו מושג למה? האם יש דרך להחזיר את האפשרות הזאת? אולי זאת סתם הגדרת אבטחה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by papa duck,

אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by בנימין,

יש לי מחשב עם וינדוס 98 שכמעט ולא פועל בכלל יש לי גם וינדוס אקס פי על דיסק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב ריק איך אני מוחק את הינדוס הישן ומתקין את החדש מעריץ של התוכנית בני

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by pro,

משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by lirany85,

שלום! כשאני מפעיל את ווינדוז מילניום מופיעה לי ההודעה הבאה: "explorer גרם לשגיאה ב- shell32.dll explorer ייסגר כעת. אם אתה ממשיך להיתקל בבעיות, נסה להפעיל מחדש את המחשב". מישהו יודע מה זה אומר?? ואיך מתקנים את זה?? כי הווינדוז בכלל לא עולה אחרי שאני לוחץ על "סגור". הוא פשוט לא עושה כלום... בבקשה תעזרו....

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. שלום לכולם, שנה טובה וחג שמח! אני מעוניין להשיג עוד סוגים של דריםסין של ווינדוס ויסטה, אבל מאיפה אפשר ? וכמו כן, אני מחפש תוכנה שתעצב לי את שולחן העבודה כמו מאין "גלגת" כזו...(כמו שמדפדפים בסירטוני יוטויוב...) פשוט יש לי מלא אייקונים על שולחן העבודה והם מפוזרים,... אני מעוניין שהם יהיו מסודרים יפה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by aski,

יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי את האפשרות amp

17. Started by OutRaGe,

The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The service pack will not be installed. מה עושים ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  18. עכשיו התקנתי windows xp vienna (הוינדוס עם הסקין של WINDOWS 7) הקנתי דרייברים ואנטיס וירוס. כשאני עושה דאבל קליק עם העכבר על אחד מהכוננים זה לא נכנס ונותן לי את ההודעה הבאה: כשאני רושם בשורת הכתיבה c:/ או D:/ אז זה נכנס. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  19. אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. קראתי ש-SP3 משחררת את הצורך בהכנסת CD KEY , האם זה נכון ? ואם כך אם יש לי דיסק של SP2,אני אצטרך לשים CD KEY ?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם היום שמעתי מוזיקה במחשב וכשהגברתי מהרסיבר החיצוני שלי המחשב נתקע לפתח הראה רק חצי מסך וחצי השני היה שחור ונשמע צליל קבוע בתדר גבוהה צליל מעצבן כזה עשיתי ריסטארט ישר חשדתי שזה בגלל שהגברתי אז ניסיתי להגביר שוב כדיי לראות מה יקרה וזה שוב קרה אני לא יודע מזה ..אוליי זה הדרייברים של הכרטיס קול..? לא יודע.. help please..

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by GRINFELD,

יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. Started by benor,

האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by aribrukman007,

היי יש לי בעיה במחשב.. אתמול הייתי במחשב כרגיל ופתאום המסך קפץ, וראיתי את הDESKTOP הרבה פעמים על המסך (דרך אגב, לא פעם ראשונה שזה קורה) אז עשיתי RESET, והמערכת פשוט לא עלתה אחר כך... ניסיתי גם להכנס עם SAFE MODE וגם לא עלה... אני פשוט רואה את כל המסך שחור ואת הלחצן של העכבר... מה שמוזר שאם אני משאיר את זה ככה אז הSCREEN SAVER עולה לצורך העניין, המחשב חדש (חודשיים) ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA מה יכולה להיות הבעיה?? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by idan1836,

המחשב שלי מדי פעם עושה לעצמו ריסטרטים ואחרי זה מראה לי הודעה שהתבצעה שגיאה חמורה והמחשב עשה שחזור מערכת. כל פעם בלי הודעה מוקדמת זה קורה. יש לי וינדוס XP SP1. איפה הבעיה ואיך מסדרים אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים