Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מנסה לשים Themes חדשים לווינדוס אבל לא מצליח. אני מוריד את הערכות, שם ב: C:\WINDOWS\Resources\Themes לוחץ על הקובץ שמפעיל את ה Theme אבל זה מראה את הסקין הרגיל של ווינדוס לדוגמה (ה Theme לא עובד). ושום Theme שהורדתי וניסיתי לא עבד. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
Hello I just got a new computer , but i have a problem, i can't write Hebrew. I can read Hebrew and everything but i can't write. I tried Alt+Shift and everything but still , it didn't work . and there are Hebrew letters on my keyboard. plz help me
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב כויסטה כולה ה-ScanDisk מופעל ומפסיק בשלב 2 של בדיקת האינדקסים של הדיסק, לאחר קריאה מעמיקה בנושא גיליתי כי הדיסק מסומן כ-Dirty לכן ההפעלה האוטומטית קוראת כל פעם. א. אין באפשרות ה- scanDisk להשלים את הבדיקה הוא מפסיק באמצע (גם לא באמצעות recovery Tool בדיסק ההתקנה) ב. לא יכול לבצע defrag . ג. לא יכול לבצע system restore. איך ניתן לטפל בבעית ה- dirty ??
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי... מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא. אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס... נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו. שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר??? אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כ…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני ניסתי להתקין אותה עם הדיסק של XP (כמו שמצויין באתר הרישמי של XEROX), והוא רושם לי את השגיאה בתמונה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WINXP PRO ואחרי התקנת SP1 אני לא יכול לשמור סיסמאות כניסה לאתרים ב - IE. הכוונה היא למסך הקטן שקופץ בכניסה לאתר הדורש סיסמה. לפני התקנת ה - SP1 היה במסך הקטן הזה מקום לסמן וי בצד שמאל למטה שאמר SAVE PASSWORD. אחרי ההתקנה, אפשרות השמירה נעלמה לי. יש למישהו מושג למה? האם יש דרך להחזיר את האפשרות הזאת? אולי זאת סתם הגדרת אבטחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי ויסטה מותקנת על המחשב ואני רוצה להתקין במחיצה השניה XP זה אפשרי זה יעבוד בסדר ביחד..!!?????
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפתע פתאום בלי כל אזהרה מוקדמת (טוב היו כמה פעמים שהפעלה מחדש פתרה את הבעיה) דאבל-קליק על תיקיות או כל דבר אחר שקשור למערכת ההפעלה (סל-מיחזור, המחשב שלי וכו') גורם להעלמות של שולחן העבודה, כל מה שנשאר זו תמונת הרקע, ואחרי מספר שניות עולה מחדש. נכון להיום מדובר במצב קבוע, יש פתרון מלבד פרמוט והתקנה מחדש? (יש לי הרבה חומר לגבות.. ) כל שאר התוכנות עובדות מצויין ללא תופעות לוואי. המחשב עובד כמעט תמיד מחובר לביטורנט דרך Azureas. מערכת :WinXP SP2 מעבד: C2D E6300 זיכרון: 2GB HD: WD 160GB כ. מסך: 7600gs לא יודע אם זה קשור אבל יש לי פנדה אנטיוירוס טיטניום
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 RAM אבל בC..יש רק 4 ג'יגה D יש 30 ג'יגה פנוי ...ו F שזה הגיבוי שכמעט אף פעם לא בשימוש יש 40 ג'יגה פנוי השאלה שלי כמה זכרון לשים לווינדוס ...או לתת לווינדוס לנהל לבד והיכן לשים את הקובץ זכרון וירטואלי ? ב C ? (שיש פנוי רק ג'יגה) או ב D או F ? האם זה חייב להיות ב C ? או שמומלץ לשים אותו איפה שיש יותר מקום גם אם זה ה-ר-ד-י-ס-ק א-ח-ר ?...
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי. התקנתי Windows 2000 pro והוא עושה לי בעיות עם עברית בכמה תוכנות. בmIRC: העברית הפוכה. בICQ: אני רואה שמות שבעברית כסימני שאלה וכשאני משנה זה כותב אותם כג'יבריש. דבר נוסף זה שבאינטרנט אקספלורר - הכותרות של הדפים כתובות גם הפוך. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
כרגע מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב (בDUAL BOOT) WINDOWS 8 RELEASE PREVIEW וWINDOWS VISTA כל מערכת מותקנת בpartition ניפרד אני רוצה לעדכן לWINDOWS 8 PRO http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null ולהתקין אותו על הPARTITION של ויסטה ולפרמט את הכונן שמותקן 8 RELEASE PREVIEW האם מקבלים אפשרות כזאת בהתקנה או שהוא פשוט מעדכן על הגירסת ה8 הקיימת ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב WIN7 אלפי תמונות שאני מגבה על דיסק חיצוני של WD תמיד השוותי בין התוכן של הספריות על המחשב לאלה שעל הדיסק החיצוני עם BEYOND COMPARE וגיביתי את מה ששונה, היום ראיתי להפתעתי שהגודל של כל התמונות שגיביתי בעבר שונה - כלומר שהתמונות שנמצאות על המחשב קטנות במספר קטן של בייטים לעומת אלה שמגובות בדיסק החיצוני למרות שהתאריך שלהם זהה. לפי מה שאני רואה שני הדיסקים הם NTFS וממה שאני בדקתי נראה לי שהקבצים שהשתנו הם אלה שבחשב אבל אני לא בטוח ב 100 אחוז, האם יכול להיות שהתקנה של תוכנה כמו פוטושופ או פיקסה ישנו את הגודל של תמונה ( למרות שאני לא ערכתי או עשיתי איתם שינוי ) מה יכול לגרום לזה ?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב שהיה עושה מידי פעם ריסטרטים לא צפויים ונתן הודעות שגיאה, הבעיה אותרה כבעיית דרייברים של הכ.מסך ונפתרה על ידי החלפת הדרייברים. אמנם בעיית הריסטרטים נפתרה, אך פתאום צצה לה בעיה חדשה! המחשב אינו מבצע כיבוי או ריסטרט כשמבקשים ממנו.... זאת אומרת שכשאני הולך להתחל>כיבוי המחשב>כיבוי\הפעלה מחדש לא קורה כלום!!! אני יכול פשוט להמשיך לעבוד רגיל..ואין שום דרך לכבות את המחשב! יש לציין שהמחשב רץ על Windows XP pro+SP2 אשמח לקבל עזרה והצעות ניר
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. עניין הדרייברים תמיד מוזר לי. האם יש לתת לווינדוס להתקין את הדרייברים מ Windows Update, או שיש ללכת לאתר החברה ולהוריד משם את הדרייברים? בכלל, עניין הדרייברים קשה מאוד להבנה. תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-