Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז XP ובאינטרנט אקספלורר שבו התגלתה בעייה מוזרה... הוא נכבה אחרי איזה כמה זמן שהוא פתוח (בין שנייה לכמה דקות). ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר ואת הווינדוז אבל זה לא עזר. חוצמזה המחשב עצמו התחיל להאיט ולהתקע מאז שהתחילו הבעיות. מה יכולה להיות הבעייה(וירוס או בעייה בתכנה)?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The service pack will not be installed. מה עושים ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אצל חבר שלי כשהוא לוחץ ALT + TAB הוא רואה מעבר יפה כזה בין החלונות אצלי זה לא נראה ככה... אני יודע שאצלו יש גרסת הום ולי אולטימייט 64 ביט, זה קשור או שאפשר לשנות את ההגדרות איכשהו ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
my system won't go into hibernate by its own after a preset time המחדב לא נכנס תמיד למצב זה אחרי 10 דקות שקבעתי. יש לי XP SP2 על מחשב חדש, מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי איזכור לתוכנה הזו בפורומים, אז קבלו המלצה - AutoPatcher XP היא אוסף קבצים בגודל ~200 מגה, הכולל את כל העדכונים של מיקרוסופט שנעשו מאז SP1. כולל את העדכונים הקריטיים, העדכונים המומלצים, DX9, MP9, VM וכל העדכונים שלהם, כולל את הPowerToys ובנוסף תוכנות בונוס שלא שוחררו רשמית ע"י מיקרוסופט, אפשרויות לtweaks נחמדים של המערכת... בקיצור הכל. והכל עטוף בממשק נוח שנותן לך לסמן בדיוק מה אתה רוצה להתקין ומה לא. יעיל במיוחד לטכנאים, לכאלה שיש להם בעיות עם windowsupdate או סתם לאנשים שנמאס להם להיות מחוברים שעתיים לאינטרנטי אחרי כל התקנה של XP. בעיה אחת בתוכנה מבחינת הישראלים - היא תומכת אך ורק בגירסאות הXP באנגלית כך שמי שהתקין XP עם תפריטים בעברית, גם אם יש לו את ה…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ו- windows 7 ultimate 64bit ולבן דוד שלי יש בדיוק את אותו המפרט (חוץ מהזכרונות) ואותו עותק של windows, לשנינו יש בעיה מאוד הזוייה, העכבר עובד בסדר עד לשלב מסויים ואז בלי כל סיבה ברורה הוא הופך לענקי... שום דבר לא מושפע מכך, רק העכבר הופך להיות פי 5 בערך יותר גדול. למישהו זה גם קרה והוא יודע איך לפתור את זה? (זה כנראה קשור ל- I5 או ללוח אם או לכרטיס מסך, כי את כל השאר היה לי גם במחשב הקודם ולא הייתה לי את הבעיה הזאת).
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש עם מעבד I7 של אינטל ומפרט מתקדם מאוד (8 ג'יגה זיכרון DDR 3), כעת אני מנסה להתקין מספר משחקים וכולם קורסים לי עוד לפני שאני נכנס אליהם, המשחקים המדוברים הם הנסיך הפרסי וריימן 3. מערכת ההפעלה היא וינדוס אקס פי 64 ביט, אין לי מושג מה הבעיה כי רק בהקלקה על הקובץ הפעלה המשחק קורס ולא עושה כלום. האם המשחקים לא מותאמים לעבוד או שמדובר בהתקנה לא טובה של החלונות, אני דאגתי לעדכן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך אבל גם זה לא עזר. בכל מקרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שאני מפעיל את מחשב מחדש ,הוא שאל אותי איזה WINDOWS לבחור ,הראשון WINDOWS העובד ושני לא עובד, צריך להפעיל מחדש את מחשב ואז לבחור את ראשון. אך אני מוחק את WIBNDOWS השני ?. האם אני מפרמט את משחב זה עוזר??
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להכנס לכל אתר אני מקבל את ההודעה הבאה: Cannot find 'http://Address'. Make sure the path or Internet address is correct אבל, אם אני נכנס לאחד מהאתרים במועדפים או באתרים השמורים מתחת לשורת הכתובת אין שום בעיה להכנס. יש למישהו מושג ? עריכה; עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר אני נכנס לאתר בעזרת ctrl+enter, גם אין בעיה. תודה מראש. *אין לי FireWall ואני עם Windows XP.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-