Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אפשר להריץ קובץ ini שירוץ בכל הפעלה של תחנה 98 (ואני מתכוון שירוץ ולא יפתח...שימו לב!)
-
הי, אני רוצה להתקין עוד עותק של xp, כדי שישמש אותי עם תוכנות עריכת מוסיקה שאני לא מעוניין שיותקנו על העותק הראשי שלי. יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין *חוקית* שני עותקים על אותו המחשב? 2. האם יש דרך להחזיק את שני העותקים באוויר בו זמנית? או לפחות לעבור ביניהם בצורה פשוטה? אני יודע שיש פתרונות VM, אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי שאלה זו לפני יותר משבוע בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שזה פורום מתאים יותר. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדוס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו. שאלה נוספת: כיצד לגרום שהגדרות GPEDIT יוחלו רק על GROUP מסויים ולא על כל המשתמשים במחשב? עשיתי חיפוש ומצאתי תשובות רק לWINDOWS 2000 ולא לXP.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואשמח לקבל יעוץ \ עזרה אני צריך להריץ תוכנה מבוססת DOS תחת XP נכון שבXP אין ממש DOS אבל מנסיון העבר אני יודע שזה אפשרי, לפעמים יש בעיה עם עברית או עם מסך מלא, כל אלו דברים קטנים שלא רלוונטים כרגע. הבעיה היא כזאת שאני מריץ את התוכנה, המחשב פותח CMD בשביל להפעיל את התוכנה ונשאר שם, לא ממשיך לכלום, נשאר רק לסגור את החלון וזהו ניסיתי על מספר מחשבים והכל זהה, ניסיתי כ6-7 שילובים שונים של חומרה ועדיין כלום הדבר הכי מוזר שבמחשב האישי שלי זה עובד AMD 4800 \ DFI SLI-DR \ GSKILL 1GB PC4800 וכו' כל הקשיחים שלי במחשב הם SATA אבל ניסיתי במחשבים אחרים גם כוננים של IDE האם יש למישהו איזה כיוון ?!?!? תודה רבה מראש גיא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ogfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 23:53:25, on 11/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\W…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
גם שלחצתי YES לא קרה כלום. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, התקנתי בו מערכת הפעלה WINDOWS ULTIMATE 64BIT וחיברתי דיסק קשיח (חיבור IDE) מהמחשב הישן, שהיה בו WINDOWS XP. כשאני נכנס לדיסק הקשיח הישן מהמחשב החדש אני לא יכול להכנס לקבצים שנמצאים בDocuments and Settings (זה כולל את הקבצים בMy Documents). כתוב לי שאני צריך הרשאות גישה. בשביל להכנס לDocuments and Settings ולכל תיקייה שבתוכה הייתי צריך לתת הרשאת גישה לכל תיקייה בנפרד. זאת דוגמא של הודעה שמופיעה כשאני מנסה לפתוח קובץ WORD. איך אפשר לסדר את העניין? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים, משתדל לרשום פה את כל השאלות להן לא מצאתי פתרון ואולי משהו מכם יוכל לעזור לי. התקנתי בביתי WIN XP HOME EDITION (שזו כבר טעות) והגדרתי שתי חשבונות, 1. אדמין לשימוש מנהל המחשב שזה אני. 2. מוגבל לשימוש משפחתי. כשאחי לחץ דאבל קליק (איזה מושג ישן אמא) על השעון בצד בכדי לכוונו או בכדי להסתכל ביומן הWIN מנע את כניסתו כי "אין לו הרשאות לעשות כן" אני יודע כי ניתן לאפיין כל משתמש במחשב ע"י משתמש האדמין. אך השאלות שלי הם: 1. האם יש אפשרות כזאת לתת הרשאה מסוימת לשעון, לכוונו ולהיסתכל ביומן. (לא נתקלתי בדבר כזה ואני מניח כי חייב להיות משהו כזה). 2. הבנתי כי בWIN XP HOME EDITION אין בכלל את האפשרות לשחק באיפון הרשאות משתמשים.? האם עובדה זו נכונה? אם כן ה…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אני ADMIN ב-WIN7 ומשום מה אין לי הרשאה לעצור SERVICE. עפ"י מדריכים, אני מבין שאני צריך להיכנס ל- Group Policy->Computer Configuration-> Windows Settings-> Security Settings-> System Services, הקטע הוא שאין לי SYSTEM SERVICES, אני מגיע רק עד SECURITY SETTINGS. איך אני יכול לבדוק ולשנות את ההרשאות שיש לי ל-SERVICES? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי win10 home ופתחתי משתמש "בן משפחה" נוסף לבן שלי. יש עלהמחשב מספר כוננים קשיחים עם גיבויים וקבצים רגישים שאני רוצה למנוע מהבן שלי יכולת למחוק או לשנות אבל כן לאפשר לו לעיין בתמונות או לשמור קבצים חדשים. קליק ימני > אבטחה > הוספת המשתמש שלו וקביעת הרשאות > בוצעה בהצלחה אבל בפועל אני עדיין בעל הרשאות מלאות מהחשבון שלו ואפילו בלי אזהרה לפני מחיקה. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או הסבר איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי SSD 128GB שעליו מותקנת windows 8, ועוד כונן משני מכני של 640GB. את הSSD פירמטתי בזמן התקנת המערכת, אבל הכונן המשני נשאר כמו שהוא (לפני זה השתמשתי ב windows 7). לפעמים כאשר אני כותב קובץ לכונן המשני, הוא מבקש ממני הרשאת administrator. אותו דבר קורה עם תוכנות הורדה כמו IDM אשר שומרות את הקבצים בכונן המשני, וקליינט טורנטים בכלל לא מצליחות להוריד לכונן הזה. ברור לי שמשהו לא בסדר עם ההרשאות של הקבצים בכונן, איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. עם ה-Anniversary update קישרתי את הרשיון במחשב הישן של WIN10 לחשבון ה-LIVE של מייקרוסופט. במעבר למחשב חדש, אין לי אקטיבציה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-