Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה LCD במקביל לחיבור למסך המחשב מאז כשאני מדליק את המחשב המחשב משנה את הרזולוציה של המסך וגם של הטלויזיה לרזולוציה המקסימלית, במסך 1024 על 1280 ובטלויזיה 1080 על 1920 במקום הרזולוציה הרגילה 768 על 1024 ו768 על 1360 בטלויזיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדאוס XP PRO, ויש לי עוד 3 חשבונות במחשב חוץ משלי! כל אחד מאיתנו אוהב לסדר את הרזולוציה במחשב שלו בצורה שונה, ומה שמעצבן הוא שאם א' משנה את הרזולוציה אצלו היא משתנה לאותה אחת גם אצלי בחשבון! וזה נורא מציק כל פעם לשנות רזולוציה בחזרה לאחת שאני הגדרתי אותה, ואז להתחיל לסדר את האייקונים שעל שולחן העבודה (הסדר משתנה עם שינוי הרזולוציה). זה עניין של דקה, אבל בכל זאת משהו מציק אחרי כמה זמן. יש לכם מושג איך לסדר את זה שכל אחד יגדיר את הרזולוציה אצלו מבלי שזה ישפיע על החשבונות האחרים?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון הרבה בעיות עם טכסטים, שמוחלפים ע"י סימני שאלה או פשוט קווים (_________) התקנתי את כל הפונטים שהיו בהתקנה של הWIN לגבי השפות הנ"ל. רציתי לדעת אם יש חבילות הרחבה חיצוניות של פונטים שכולים לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אקבל מחשב חדש. אני הולך להתקין אותו. יש לי הכל: WinXP, Win2k, PartitionMagic 7, Office, Norton Internet Security, Norton SystemWorks ושאר תוכנות רגילות... רציתי לשאול: מהו הסדר הנכון, החלק והבטוח להרמת המערכת? האם קודם לחלק את הכונן הקשיח ואז להתקין המערכת (אגב אני מתקין 2000, אין משהו כרגע יותר טוב - או פחות גרוע, למחשב אישי נכון?) והאם אחרי המערכת רק דרייברים? ורק אז SW או לפניו IS? (אגב הצירוף של שתי החבילות - SW ןIS עשה לי המון בעיות בגרסאות 2004)... בקיצור, מה היא הדרך החלקה להרמת מערכת, שתבטיח לי יציבות ואמינות מירביים? על מה לשים לב בהתקנות של כל העניינים? על מה להקפיד...? מה להפעיל? בתודה רבה מאוד לכל המשיב, יבורך הוא ! חן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני מפריד בין היוזרים שלי ב XP יש לי בעיה שכל תוכנה שאני מתקין אצלי אוטומטית הולכת ליוזרים האחרים האם יש פאולה שניתן לבצע כדי שזה לא יקרה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה פעמים אני רוצה להשתמש בקראק כלשהו שלרוב מדובר בקובץ EXE שכידוע עלול לעשות צרות במחשב (תלוי במזל שלך ותלוי במה הכניסו שם). כמובן שרוב האנטיווירוסים מזהים את קבצי הEXE כטרויאנס מזיקים. השאלה שלי: מה הפיתרון לבידוד ואבטחת המחשב שלך מנזק שעלול להיגרם לו בעקבות השימוש בקובץ הEXE? 1. פרטישיין נפרד? 2. שימוש במחשב ווירטואלי חינמי (אם יש כזה דבר בכלל)? 3. פתיחת User חדש בWindows ולנסות להתקין עליו? האמת שאין לי רעיונות ובגלל זה העלתי את השאלה כאן באתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום. ישנו סקריפט מסוים שהגדרתי שירוץ עם האתחול של המערכת. לצורך העניין שמור בצורת קובץ cmd בדסקטופ. עם האתחול קופץ לי החלון השחור של ה- command prompt ומיד לאחר מכן נסגר (כך מוגדר בסקריפט). זה מיותר לחלוטין, יש דרך להריץ את הפקודה ללא פתיחת החלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי! כאשר אני מריץ קובץ sysprep.exe נוצר אשף שבו אני אמור לסמן "וי" במלבן. אשמח מאוד באם מישהו יפרט ,מה אני אמור לסמן ואת השלבים לפי הסדר. האם צריך להגדיר משהו לפני? קראתי קצת על "פקטורי" ועוד כמה הגדרות אך לא ממש הבנתי. המון תודה!
-
- 16 תגובות
- 28.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין להריץ מערכת הפעלה (עדיף WIN98) ללא HD, כלומר, לצרוב גרסה מותקנת על CD ולהריץ את המחשב ללא HD (רק 2 כונני CD). : האם מישהו מכיר גרסה מוכנה של המערכת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, יש לי בלפטופ ווינדוס 8.1 32bit, אני מנסה להריץ עליו תוכנה ישנה ונתקל בשגיאה שאין תמיכה ב16 ביט.. הבנתי מגוגל שגירסאת ה32bit תומכת בהרצת אפל' של 16bit.. הגעתי לאפשרות בלוח הבקרה אך בלחיצה עליה אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף. (במקום שייפתח לי החלון הבא: http://www.askvg.com/windows-8-comes-with-built-in-16-bit-application-support/ ) מה הבעיה ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה משנת 97 שרצה היטב על WIN98 וב XP היא לא עולה מאחר והתוכנה היא יישום של דוס. האם יש איזושהי דרך להריץ את התוכנה? זה נורא חשוב לי. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98. בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95. כלומר ככה זה יעבוד XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים. ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד. ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ירוץ איזשהו סקריפט ספציפי. לדוגמא: יש לי את הקובץ script.bat ובתוכו shutduwn -s -f -t 0 (כיבוי המחשב) אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ישר הסקריפט (script.bat) ירוץ ויכבה לי את המחשב. איך אני יכול לעשות את זה? יש לי וינדוס 7 32bit בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-