Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אנשים אין לי מושג מה קרה אבל יום אחד פתאום האיקונים שלי השתגעו הנה תמונה של איך שהם נראים עכשיו http://img128.imageshack.us/img128/8738/untitleddddwe8.jpg ניסיתי הרבה דברים והם לא הצליחו (כולל הסימון של הדרופ שדו) מה לעשות???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות ואיפה הבעיה- ובאמת שגיגלתי. או שהקומבינציות של המילים לא עזרו או שלא יודע מה הבעיה. טוב נתחיל בתאור מערכת והיסטוריה ונמשיך משם. מעבד E6400, לוח GB 965S3 , כרטיס מסך פשוט מסדרת 6200, 2 HD אחד בSATA בעל נפח 250 מחולק ל40 ו210. HD שני בעל חיבור IDE 40 GB מחולק ל15 ו25. הSATA הוא MASTER והIDE -סלייב.(כל החומרה תקינה, אין שום בעיות ידועות או מחלות כאלו ואחרות) הIDE שימש בעברו ללינוקס(ה15 GB) והחלק השני(25) משמש ככונן שיתופי וגיבויים. לפני כמה ימים גמלה בליבי החלטה להפריד את הWINDOWS שמשמש אצלי ליום יום ומכיל הרבה דברים וחיבור אינטרנט והמון סרביסים שחשובים לי מתוכנות העריכת וידאו והקיובייס. לפיכך פירמטתי את הלינוקס שלא יצא לי להשתמש בו כ"כ(נחז…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! התקנתי windows xp על המחשב הנ"ל AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VRXP (Rev 3.x) 256 MB RAM Maxtor 40 GB RIVA TNT 2 64 MB לאחר ההתקנה, כשהמחשב מגיע ל welcome screen (המסך שכתוב בו ברוך הבא וכו) הוא פשוט קופא ולא מגיב. למצב בטוח הוא כן נכנס. הפעולות שכבר עשיתי : בדיקה על הרד דיסק אחר - אותה בעיה. בדיקת זכרון - עבר בדיקה עם memtest הכל תקין. ניסיתי להתקין את הווינדוס כמה פעמים - אותה בעיה. התקנתי את הדרייברים המתאימים - לא עוזר. למישהו יש רעיון/פתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום זה קורה לי אחרי שחיקה של המערכת הפעלה.כח פעם אחרי תקופה מסויימת נעלמים מהמחיצה של C כמה גיגות. והנה המצב הנוכחי תיקיית חלונות 3.36 גיגה windows תיקיית תוכנות 2.53 גיגה program files מסמכים והגדרות 2.50 גיגה Documents and Settings סהכ בערך 8 גיגה זה תופס אבל....נפח הכולל של C שלי זה 15 גיגה ויש לי כרגע אולי אחד וחצי גיגה פנוי..... לאן נעלמו היתר???? ואין עוד תיקיות.ממש לא בא לי לפרמט אבל ההעלמות הזאת משגעת אותי. כלומר בפועל 8 בשימוש.נפח המחיצה 15.זאת אומרת 7 גיגה צריכים להיות פנויים.אבל רק אחד וחצי פנויים. לאן נעלמו 7 גיגה...ואחרי פורמט הם מופיעים שוב וזה הכי מרגיז.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי בשישבת XP PRO. מייד אחרי סיום ההתקנה הורדתי את הכונן אופטי מהאופציה של "BOOT FROM". ברגע שביטלתי את הכונן הופיעה הודעת השגיאה החביבה הזו. עכשיו לתעלומה: כשאני מחזירה את הסדר של ה BOOT FROM לכונן אופטי ראשון ורק אח"כ לדיסק הקשיח, מערכת ההפעלה עולה תקין למרות שכאשר הוא מבקש PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CDROM אני לא לוחצת על כלום ניסיתי לתקן את המערכת ההפעלה ע"י העלאה של דיסק ההתקנה ויישום פקודות ה FIXMBR ו FIXBOOT - ללא הועיל. בנוסף הרצתי גם CHKDSK ליתר בטיחות. כרגע המצב הוא כזה - אם הדיסק התקנה בכונן והכונן נבחר כאופציה ראשונה ב BOOT SEQUENCE, הכל עובד נפלא. ברגע שאני בוחרת את הדיסק הקשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה כראשון, השגיאה החביבה הזו מופיעה. אני …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היו לי בעבר שתי גרסאות של XP מותקנות בו זמנית. לאחר מכן היה לי גם ויסטה. עכשיו אני רק עם גרסה אחת של XP, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לעבור שני תפריטי בחירה מיותרים: אחד של ויסטה, ואחד כדי לבחור את הגרסה של XP שעדיין מותקנת. באיזה קובץ בווינדוס אני מוחק את כל זה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-