עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roeesnir,

אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  3. (ynet)לכתבה windows update

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  4. בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Darkone,

שלום התקנתי לפני מספר ימים את הוויסטה אולטימט וכשאני מנסה להוריד ממשק של אנגלית אני מקבל הודעת שגיאה מספר CODE2, יש משהו שניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by rjjb7,

לפני מס' חודשים השתמשתי באופצייה של שימוש במקשי המקלדת להזזת העכבר. (Shift+Ctrl+Num Lock) העניין הוא שכנראה ווינדוס תוכנתה לשמור את האופצייה הזו כדיפולט בכל עליה של המחשב. רציתי לדעת איך להמנע מכך שהאופצייה הזו תהיה מופעלת בכל עלייה במחשב? או במילים אחרות, איך נקראת האופצייה הזו בmsconfig?

8. מה לעזאזל אני עושה? יש לי ווינדואס מותקן בכונן C לפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש..... למהההההההההההההההההההההההההה? זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned space איך אני מסדר את הבעיה? לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה? מה לעשות?!?!?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  9. כאשר אני "מעיר" את המחשב ממצב שינה אני שומע את אחד המאוררים עובד על סל"ד גבוה ומיד לאחר כמה שניות המחשב מבצע ריסט. ממה זה יכול לנבוע? לא זיהיתי דברים חריגים בעבודה של המחשב, על פניו הכל ניראה תקין.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום,בשעה טובה קניתי מחשב נייד,לפני שאני מתקין רציתי לדעת אם יש שוני כלשהו בהתקנת מערכת הפעלה (ויסטה) על המחשב נייד לעומת מחשב נייח. תודה רבה וחג שמח 8)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by aviram20,

היום מקרה אני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעה מסג'בוקס של וינדוס ובה רשום: משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולא משהו כזהה מישהו לעזאזאל יודע מזה ? פרצו לי למחשב ? אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי ..... למישהו יש הסבר מוצדק?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. לא עולה לי איך אפשר לשחזר שגם ה7 יעלה ושתהיה אפשרות לבחור בו. תודה לכל הצופים ואם תוכלו גם תגיבו תודה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. Started by nesber,

אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by blue wings,

שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000. עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב. נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישן אני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוט הם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך. אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by alienboo,

שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  20. פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by edoson,

לאחרונה הXP שלי רץ קצת לאט, זה מתבטא בעיקר בפתיחת חלונות אחרי מיזעור וכאלה... אתם בטח מכירים. אז לקחתי עניינים לידיים והתחלתי להוריד קצת מהSTARTUP באמצעות הMSCONFIG. גם הורדתי את הGAIN אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. כמה תוכניות מתעקשות לחזור לSTARTUP גם אחרי שהורדתי אותם, איך זה קורה ואיפה צריך למחוק ע"מ להוריד אותם באמת? 2. במהלך הפעלה רגילה המחשב מפעיל כ-35 PROCCEים, זה נורמלי? כמה קבצים שהTASKMANAGER מראה כי אני כביכול המפעיל שלהם, אני בכלל לא מכיר. איך אפשר לבדוק את זה? 3. אילו SERVICEים אני יכול לבטל? לתשומת לבכם אני מחובר לרשת. 4. איזה עוד פעולות אפשר לבצע על מנת לשפר את הביצועים השגרתיים בהפעלה שוטפת של ווינדוז? 5. יש אפשרות לפנות זכרון דרך ווינדוז? בלי תוכנות …

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by STi,

שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.

25. Started by ~BaRaK~,

פשוט מופיע לי ה skin והמחשב מופעל מחדש... חשבתי לחבר עוד כונן ולשנות את זה אבל יש דרך מהירה יותר??? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.