עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  2. הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  3. ?. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by satan,

I have a new computer and I just installed winXP pro and I can only see hebrow but I can't write what to do?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. יש לי MX510, ומאתמול התחילה תופעה מוזרה עם מהירות העכבר. כשאני נמצא במסך הראשי, או בכל תיקייה אחרת במחשב שלי, סימן העכבר זז ממש לאט. הגדרות מהירות העכבר בלוח בקרה (תוכנה של העכבר MX) לא עוזרת. אבל כשאנ מפעיל כל תוכנה אחרת, אפילו NOTEPAD, מהירות העכבר חוזרת להיות רגילה! איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by alia,

שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  7. שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by BenK,

שלום, יש לי בעייה במחשב כשמנסים להיכנס למחשב שלי או לאקספלורר בכל דרך ההודעה המופיע - problem accured in internet explorer, restart your computer if this problem continue הדבר קרה משום מקום, תוך כדי גלישה תמימה באינטרנט, מה שמעלה אפשרות של פריצה למחשב וחבלה... אין לי תוכנת הגנה אשמח על כל תגובה. תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by liran2003,

בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by d1a1n0,

אהלן, כנראה יש לי איזה פירצה או וירוס שה-kyebord (מקלדת) שלי רושמת לבד כל מינה שטויות ולוחצת על כפתורים אני חייב עזרה דחוף מה לעשות.. עשיתי סקירה באנטיוירוס NOD32 ו-trojan remover וזה לא מצא כלום. חייב עזרה דחוף! , אני לא יכול לעשות כלום במחשב. המקלדת לא מחוברת ולא קשורה בכלל..חייב עזרה !

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. החרא הזה חסם לי את ה Task Manager , חסם לי את הריג'סטרי , חסם לי אפילו את הכיבוי של המחשב... הכפתור נעלם ! יש לי את הFW החרא של וינדוס ואנטי וירוס של נוד שכניראה לא עשה את העבודה שלו מה אפשר עוד לעשות ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. לא יודע איך , אבל פתאום הוא ניהיה לי ממש קטן וזה מעצבן מאוד. מישהו יודע איך להחזיר אותו לגודל המקורי ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. יש ברשותי מחשב נייד חדש של HP מדגם DV5269EA שנקנה לפני חודשיים. לפני כשבועיים עשיתי עדכונים למערכת ההפעלה דרך האתר של מייקרוסופט, ביניהם התקנתי את IE7 וWM11, הווינדווס חוקי לחלוטין, בין היתר התקנתי את OFFICE 2007 ועוד מספר תוכנות שיצאו להם עדכונים כמו WINAMP וכדומה. לאחר העדכונים שמתי לב למספר בעיות מוזרות מאוד, 1 - זון אלארם מקפיא את המחשב לגמריי מדיי פעם כשקופצת הודעה לאישור גישה לאינטרנט לתוכנות. 2 - כשאני לוחץ על הלחצן המהיר שנמצא במקלדת שאמור להשתיק את הסאונד המחשב קופא אבל קופא בצורה כזאת שהעכבר זז, רואים ששורת המשימות מתפקדת, האייקונים זזים ומתעדכנים, כשאני לוחץ על לחצן חלונות במקלדת נפתח לי תפריט התחל אבל אין לי אפשרות לעשות כלום, לא עם המקלדת ולא עם העכבר,…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר.. מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן.. והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  19. אהלן. התקנתי בשעה טובה Windows 8 Pro על טאבלט, ויש דבר אחד שמציק לי; אין לי דרך לכבות את התצוגה מבלי לכבות את המחשב דרך כפתור חיצוני(אני לא רוצה להכנס לתפריטים בכל פעם שאני רוצה להניח לרגע את המכשיר). האם יש דרך לגרום ללחצן ההפעלה(החיצוני) לכבות את התצוגה בלבד? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשנות את הפעולה מכיבוי לשינה(Hibernate), אבל זה מסרבל את ההפעלה מחדש. הכוונה שלי היא שברגע שלוחצים על הכפתור, המסך ייכבה, וכשלוחצים בשנית המסך יידלק ויופיע מסך הנעילה. תודה מראש, דודי.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  20. בכל פעם כשאני נכנס לתיקיה מסויימת(איפה שיש לי כל מיני הורדות מהאימיול ומהביטורנט) נפתחת לי ההודעה הבאה וכל החלון נסגר. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס 2004 ולא מצאתי כלום. מה זה יכול להיות? עריכת המודר: כותרת שונתה למשהו יותר ענייני. להבא קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. היי, יש לי XP ואני שיניתי את מראה הICONים לא דרך ה-ICONPACKAGER, איך אני יכול להחזיר אותם לנורמה?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  22. שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by bigbosf,

שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. Started by djvibe,

היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  25. לא עולה לי איך אפשר לשחזר שגם ה7 יעלה ושתהיה אפשרות לבחור בו. תודה לכל הצופים ואם תוכלו גם תגיבו תודה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים