עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by בזיק,

הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by niv0us,

עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by gif,

שלום. קניתי מחשב חדש ובמהלך התקנת מערכת ההפעלה XP עולה לי מסך כחול . מה יכול להיות הגורם ומה הפתרון ? תודה(קצת דחוף...)

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  8. שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  9. המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  10. עכשיו התקנתי windows xp vienna (הוינדוס עם הסקין של WINDOWS 7) הקנתי דרייברים ואנטיס וירוס. כשאני עושה דאבל קליק עם העכבר על אחד מהכוננים זה לא נכנס ונותן לי את ההודעה הבאה: כשאני רושם בשורת הכתיבה c:/ או D:/ אז זה נכנס. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by aviram_hi,

שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש סקריפט שאיתו אני יכול ליצור למשל 15 יוזרים בפעם אחת ע"י העתקת יוזר קיים שיש לו כבר תיבת דואר, קבוצות, DESCRIPTION וכו'... אני יודע שאפשר לעשות משהו דומה עם CSVDE אבל לא כ"כ יוצא לי לכן אני מבקש עזרה ציירתי גם תמונה בשביל להמחיש את מה שאני מחפש http://img708.imageshack.us/img708/9833/21334944.jpg

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. אני רוצה לנסות להתקין את ‏Windows ‎7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC‏ מאתר מיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The service pack will not be installed. מה עושים ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה

17. יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Gnome,

אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by m100,

שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by Ewingum,

אני רוצה לעשות ריפינג לכמה סידים (חוקיים ד"א, חלק נקנה היום) ובכל התוכנות, eac, cdex, cooledit זה לא מזהה לי את הכוננים. או יותר נכון, רק בקולאדיט זה מזהה ושם לא מופיעים לי הטראקים. הייתה לי בעיה כזו גם בהתקנת ווינדוס הקודמת. נכון יש את הכבלים האלה שמתחברים מהסידירום לכרטיס קול? אז האנלוגי מקודם היה מחובר, ולא עבד. כרגע מחובר עם הדיגיטלי. מקודם, המצב הראשוני, זה לא היה מחובר לאף אחד מהם ובכל המקרים אותה בעיה... בWINAMP זה משמיע טוב מאוד סידים ודרך WINDOWS MEDIA PLAYER 9 אני מצליח לעשו ריפינג (לWMA). מה לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל שאר התוכנות הנורמליות?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  21. ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?

22. שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by .AloN,

כל פעם שאני מנסה להכנס לכל אתר אני מקבל את ההודעה הבאה: Cannot find 'http://Address'. Make sure the path or Internet address is correct אבל, אם אני נכנס לאחד מהאתרים במועדפים או באתרים השמורים מתחת לשורת הכתובת אין שום בעיה להכנס. יש למישהו מושג ? עריכה; עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר אני נכנס לאתר בעזרת ctrl+enter, גם אין בעיה. תודה מראש. *אין לי FireWall ואני עם Windows XP.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום... יש לי בעיה לפעמים יש לי מסכים כחולים שמופעים בתדירות משתנה... אחרי שהמחשב עושה ריסטרט אני שולח את הREPORT והוא אומר לי שזה בעיה בדריברים. הינה הלינק למה שהוא כותב: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 הוא לא מגדיר איזה דריבר, אז הלכתי ישר על ה זה של הלוח אם שהתקנתי מדיסק. הורדתי חדש התקנתי והבעיה חוזרת, הכרטיס מסך עם הדריברים החדשים ביותר קטליסט 2.8. המפרט אם צריך: AMD 2500 EPOX 8rad3+ MSI 9800 PRO

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

Ok, i have Creative Audigy 2 ZS and realtek OB sound card. two days ago i made format for C: and now there is one application in the "Device Manneger" that didnt get update. that file is for the Realtek, when i am updating it, it starts to make problems and the computer got stuck, what should i do ? Stay with the Realtk while he is not updated ? Thanks alot!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.