Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי פונטים ומספר תוכנות (פרוצות) של אדובי, שעובדים על XP. אני עומד לקנות חמשב חדש, האם הפונטים והתוכנות הללו ירוצו חלק על הויסטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני מחבר Disk On Key למחשב. באופן דיפולטי לאחר שאני מחבר אותו הוא מקבל את אות הכונן F. מוגר לי כונן רשת עם האות F. כלומר יש לי כאן שני כוננים עם אותו שם. כשניגשים ל My Computer, המחשב ממשיך לזהות את הכונן רשת כ F , ולא מזהה את ה Disk On Key. רק כאשר אני ניגש ל Computer Management -> Disk Management ומשנה שם את האות של ה Disk On Key המחשב מזהה אותו. שאלתי היא: האם יש דרך שה Disk On Key אוטומטית יקבל אות כונן אחרת שונה מ F??
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך לעלות לסייף מוד בשביל למחוק שאריות דרייברים עם Driver Cleaner Pro, אבל בעלייה לסייף מוד אני מקבל BSOD, כשאני מעלה את הוינדוס כרגיל הוא עולה כמו שצריך. *הבעיה בווינדוס XP
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שבועיים בערך עם בעייה שלא הצלחתי לתקן במחשב, התקנתי מחדש ווינדוס 7. הקבצים הישנים הועברו ל- Windows.old עכשיו אין לי הרבה מקום במחיצה C בגלל זה (Windows.old שוקל 80 ג'יגה, נשאר לי בערך 100 מגה יחד עם מערכת ההפעלה) אני רוצה למחוק את Windows.old, אבל לפני זה אני רוצה לדעת - אילו קבצים אתם הייתם מצילים מהתיקייה הזו אם הייתם במצבי? אני מדבר על דברים בסגנון סימניות ו- Last session של גוגל כרום. פשוט רוצה לוודא שאני לא שוכח דברים שאחרי זה אני אזכר שהם היו חשובים. קבצים שהורדתי נמצאים במחיצה השנייה, אז אין בעייה. תודה (לצערי אין אפשרות לגבות, אלא אם כן אתם מכירים אתר אמין שיאפשר לי לגבות 80 ג'יגה בחינם, כי אין לי דיסק קשיח חיצוני)
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נכנסתי ל To set Windows XP now press ENTER עברתי לחלון של הסכם הרישיון F8 עכשיו שאני מגיע למחיצות אין אפשרות של repair R מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם אני מתקין 98 על מערכת XP .. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ? אם אני יתקין WIN98 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חשבתי שיש לי בעיה בהרד דיסק שהוא ניתקע אבל מצאתי שיש כמה קבצים שתוקעים את האקפלורר (שולחן עבודה לא הדפדפן) אני מנסה לפתוח את הקבצים (פורמט של סרט) והוא ניתקע אני פותח תתיקע האקפלורר ניתקע ואם אני מנסה למחוק או להעביר אותו מקום אז אני מקבל הודעה שמשהו משתמש בו כבר ועלי לסגור את התוכנה שמשתמשת בו וניסיתי לעשות את זה גם במצב בטוח של הוינדוס וזה עדיין רושם לי את זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה???? אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
i reinstalled my xp and now i cant write in hebrew ?can u tell me then how exacly how am i gonna fix this
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-