עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sigma,

אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by 1nstall,

שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by genia,

יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by MODI,

מה אפשר לעשות? :s05:

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  7. אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yan_ymar,

C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

12. Started by Godmoney,

יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. היי, הורדתי את הסרט "עשרת הדיברות" על כל חמשת חלקיו. כשאני מנסה לנגן אותם, מופיעה הודעה בצד שמאל למטה של המדיה פלייר: codec required ואין סאונד כלל. אני משתמש ב MP11. כמו כן מופיע איקס אדום על שם הסרט בצד ימין באזור ה playlist. יש לי שתי שאלות: 1. איזה מקודד אני צריך ואיך בכלל אני יודע איזה מקודד אני צריך? אני לא רוצה להתקין codec pack כי על פי רוב חבילות כאלה דופקות ממש את המחשב ויש לי נסיון רע איתם. בזמנו התקנתי מקודד של וידומי והוא התנגש עם המשחק oblivion. 2. אם אצרוב את הסרטים ל DVD כ DATA האם הם ינוגו כראוי ב DVD? אפילו אם יהיה לי את המקודד במחשב, מי אומר של DVD יש אותו? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by GbeTech,

לא יודע אם לשדרג או לפרמט ולהתקין נקי... מה היתרונות של כל אחד? באמת שאני לא יודע. אני נוטה לשדרג, כי אין לי כל כך איך לגבות את כל המידע על המחשב... נטו 120GB, אחרי ניקוי דברים שאני קצת לא צריך. יש לי כונן חיצוני של 40GB... איך עושים את בדרך-כלל? דיסקים? Norton Ghost? שמעתי שיש בעיות עם זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by roy_BB,

הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007 בהורדה היו 2 קבצים קובץ RAR ששוקל 643 מגה וקובץ NRG ששוקל 695 מגה הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה... הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012 עוד משו קטן שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה? תודה -]

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by -Stolen,

או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by eyalha,

שלום, הגדרתי שומר מסך, קבעתי את התמונות, את הזמן שלאחריו הוא יופיע (ואף ראיתי זאת ב PREVIEW) אך גם לאחר זמן רב יותר מהזמן שנקבע השומר מסך לא פועל. מה לעשות? (ויסטה אולטימייט)

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. Started by Y.R,

לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  22. שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)

• 14 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.