עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Oranili,

אם אני מתקין 98 על מערכת XP .. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ? אם אני יתקין WIN98 ? תודה

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by JewBear,

אז ככה, אני עם מחשב חדש, 5850 ו AMD 945 . אני רץ עם מערכת הפעלה XP. קיבלתי מפה כל מפה תגובות שזה טיפשי להשאר עם XP על בסיס 5850. אפילו מישהו אמר פה - "זה כמו לנסוע על פרארי עם מנוע של מאזדה" עכשיו אם אני רוצה לשדרג ל WIN7, הבנתי שיש כמה גרסאות, איזה מהן הכי מומלצת? והאם אני יכול לשדרג ל WIN7 בלי למחוק את כל הקבצים הנוכחים שיש לי על המחשב? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  4. אני רושם את הפקודה בהפעלה systeminfo החלון נפתח ונסגר תוך שניה.. פעם זה לא היה לי ככה איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  5. Started by Spitted,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by MasterGal,

היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000 יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזר השאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד. מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by tooten28,

שלום לכם יש לי בעיה שאני מפעיל את מחשב מחדש ,הוא שאל אותי איזה WINDOWS לבחור ,הראשון WINDOWS העובד ושני לא עובד, צריך להפעיל מחדש את מחשב ואז לבחור את ראשון. אך אני מוחק את WIBNDOWS השני ?. האם אני מפרמט את משחב זה עוזר??

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by wow,

אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  10. (ynet)לכתבה windows update

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by irav,

אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  12. אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by attiass,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION בעברית,ופתאום קרתה לי בעייה: כאשר אני מדליק את המחשב ומגיע למסך בחירת המשתמש (מסך כחול עם אופציות של כל חשבונות המשתמשים שרשומים עליו) אני מנסה להיכנס לאחד השמות ( כל אחד מהם) הוא מתחיל לטעון עבורי את הWINDOWS אך אז מיד הוא כותב "מתנתק" ואין לי אפשרות לעשות משהו אחר חוץ מלהיות תקוע במסך הכחול הזה. אני כן מצליח להיכנס ב SAFE MODE ניסיתי להריץ בדיקה של אנטי וירוס אך הוא לא מצא כלום. ניסיתי לכבות כל מיני הגדרות ב MSCONFIG וגם זה ללא תועלת יש למישהו רעיון? תודה.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  14. יש לי ויסטה המותקנת על הנייד בעת ובזמן שאני רוצה לבצע עידכונים ב-windows update מתקבלת הודעת שגיאה 8000ffff . מה אני צריך לעשות כדי לא לקבל שגיאה זו ושאוכל להוריד עידכונים תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by idang,

שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by KaKa,

משום מה צצה לי הודעה שאין לי מספיק זיכרון ווירטואלי אז הלכתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהזיכרון הווירטואלי מכוון ל0 ואני לא יכול לשנות את זה! ולפני שאני מגיע לי לדף של הזיכרון הווירטואלי אני מקבל את ההודעה הזאת: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b29674f54940.jpg ואז אחרי ההודעה שאני נכנס לדף של הזיכרון הווירטואלי אני פשוט לא יכול לשנות מ0: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b2f475e22eab.jpg למישהו יש פיתרון? אני לא יכול לשחק במשחקים כי הוא כל פעם מביא לי הודעה שאין מספיק זיכרון ווירטואלי תודה רבה לעוזרים. :-*

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. מה עושים כדי להחזיר את הנגן הנ"ל, כשאין לי חשק לפרמט ולשתול את כל המערכת ההפעלה מחדש (וכמובן את כל התוכנות הנלוות האחרות) ? אין לי אפילו אפשרות של מחיקה פיזית של האפליקציה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by benkapon,

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סיר…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. המחשב הראשי XP מה עושים?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  21. השאלה שלי איך אני עושה שלא יהיה תפס אני רוצה שהקובץ ירד ישר אני יודע שאפשר לעקוף את זה אם לוחצים על קונטרול אבל אני לא רוצה את זה מלחתכילה..איך אני מבטל מי יודע ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  22. לפני יומיים התקנתי windows 7 x64 על המחשב שלי, לאחר תקופה ארוכה שהיה לי את גירסת ה-32 ביט. ההתקנה עברה חלק, וגם העדכונים, אך כשניסיתי להיכנס לדפדפן לאתרים של 'https' הדפדפן כותב "the site's security certificate is not trusted!" באקספלורר הוא מציג בעייה דומה "The is a problem with the website's security certificate". מחיפוש ארוך באינטרנט הבנתי שזה בדרך כלל קורה למחשבים במשתמשים בפרוקסי, או למחשבים שהשעון והתאריך לא מכוונים בהם, אבל אצלי התאריך בסדר גמור ולא משתמש בשום פרוקסי. אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by mrshukas,

שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by shimronfio,

היי, לפני כמה חודשים עברתי לוינדוס 7. קיימת אצלי בעיה בקבצים מסוים ששמורים לי במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם, שאני מנסה המחשב רושם לי שהקובץ פתוח בסייר, אבל הקובץ בכלל לא פתוח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

יש לחבר שלי וינדווס 98 ויש לו עכשיו בעיה שכמה המהאייקונים שינו מקום ה my computer קיבל icron של messanger ועוד כל מיני שינויים השינויים הם רק חיצוניים ולא פיזיים האם יש דבר לפטור את זה? או פשוט לשנות אייקונים אחד אחרי השני...?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים