Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
פשוט מופיע לי ה skin והמחשב מופעל מחדש... חשבתי לחבר עוד כונן ולשנות את זה אבל יש דרך מהירה יותר??? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה להתקין את הie7 זה רושם לי את הבעיה הזאת: מי שיצליח לעזור לי להתקין את הie7 אני ישלח לו לינק להורדהה
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכשאני גולש או סתם מוריד אני מכבה את המחשב ואז הוא כותב לי " שומר הגדרות " ונתקע ולא מתכבה מה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום תוכנה, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
גירסת האולטימייט X64 אחרי שמתקינים דריברים ממוצעים ואחרי התקנה של SP1 ו-SP2??? כי אני רוצה לקנות HDD SSD ואני לא יודע אם לקנות 30 וזה יספיק או שאני צריך 60...
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המחשב עצמו מאוד מהיר, מעבד E6600 ו-4 ג'יגה זיכרון. עובד טוב כל הזמן, רק כשאני עושה אתחול\כיבוי הוא רושם shutting down בערך דקה וחצי ורק אחרי זה נכבה. יש לי Vista Ultimate 64bit SP1 האם זה איזשהו באג או משהו שניתן לשנות בהגדרות? תודה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
I have a new computer and I just installed winXP pro and I can only see hebrow but I can't write what to do?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
לפתע פתאום בלי כל אזהרה מוקדמת (טוב היו כמה פעמים שהפעלה מחדש פתרה את הבעיה) דאבל-קליק על תיקיות או כל דבר אחר שקשור למערכת ההפעלה (סל-מיחזור, המחשב שלי וכו') גורם להעלמות של שולחן העבודה, כל מה שנשאר זו תמונת הרקע, ואחרי מספר שניות עולה מחדש. נכון להיום מדובר במצב קבוע, יש פתרון מלבד פרמוט והתקנה מחדש? (יש לי הרבה חומר לגבות.. ) כל שאר התוכנות עובדות מצויין ללא תופעות לוואי. המחשב עובד כמעט תמיד מחובר לביטורנט דרך Azureas. מערכת :WinXP SP2 מעבד: C2D E6300 זיכרון: 2GB HD: WD 160GB כ. מסך: 7600gs לא יודע אם זה קשור אבל יש לי פנדה אנטיוירוס טיטניום
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחותי היום משום מה המחשב התחיל להתחרפן והקפיץ מלא אתרים של משחקי קזינו פורנו והודיע למה בשורה של השעון על בעיה של spyware והמחשב נדבק והמחשב בסכנה..ו-ווידנוס הוריד אוטומטי תוכנה..ובלה בלה בלה. עכשיו יש לאחותי, התקנתי לה, כמו לי NoAdawre ואכן זה מצא כמה דברים ומחקתי אותם. כמובן זה לא מועיל והרקע של המחשב שלה השתנה ל"אזהרה" וכו'.. אתם בטח מכירים את כל זה. הרצתי חיפוש בפורום, כי בטח קרו המון מקרים כאלה לאנשים. וראיתי שאומרים להוריד את התוכנה hijackthis ואז להביא לוג. אז כך עשיתי, הורדתי את התוכנה הרצתי אותה ושמרתי לוג והינה הוא. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לוג : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:52:02, on 03/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.0…
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לסבא שלי יש windows 98 עם גירסא 5,יש לו הרבה בעיות לפתוח אתרים שונים עם הגרסא הזאת. אמרו לו להתקין את גירסא 5.5 או 6 בכלל... מה עדיף ויפעל טוב על המחשב שלו פנטיום 450??? ועל ווינדוס 98 ואיפה אפשר בכלל להוריד את הגרסא המלאה של זה,או לפחות עידכון או משהו כזה?????
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום בעבר התקנתי יחיד עם ה WIN במקביל גרסת אבונוטו של לינוקס שהותקנה בכונן אחר. מתי שהוא הסרתי את האבונוטו וגם עשיתי GHOST במחשב מאז שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך פתיחה ששואל אם אני רוצה להעלות את WIN כרגיל או את אובונוטו הבעיה שאבונוטו כבר לא קיים מזמן. איך אני מבטל את המסך הזה? נמאס לראות אותו כאשר מדליקים את המחשב תודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ומה שהייתי רוצה מעבר לדברים הרגילים זה שאני אוכל להתקין עליו דברים (כגון אופיס למשל) ולשנות דברים ושזה יהיה מעיין מחשב away from home. האפשרי? ואם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם יש גירסה של ווינדוס שמתפקדת כמו לינוקס מנדרייק snf או תוכנה נפרדת לוינדווס שעושה את ז?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה, בחרתי בארץ ישראל, שפה עברית, ממשק אנגלי. אבל יש לי בעיות עם ההחלפת שפה, לפעמים אני יכול להחליף רק עם CTRL SHIFT (כמו בלינוקס), ולפעמים לא יכול בכלל. מה אפשר לעשות? נכנסתי להגדרות מקלדת וזה מכוון שם על שיפט אלט :\ תודה... עדכון: יש לי עוד בעיה, יש לי סראונד ולא שומעים מהרמקול הקדמי השמאלי, גם שאני שם על סטריאו. ניסיתי להתקין דרייורים מחדש וזה לא עוזר, מה אפשר לעשות? (מנסיון במערכות הפעלה אחרות כאשר לא שומעים את הרמקול השמאלי זה אומר שהדרייורים דפוקים, ולא משהו חומרתי)
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב ווינדוס 98 והוא באנגלית איך אני יכול להפוך אותו לעברית?????
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-