עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?

3. Started by AmitT,

אני צריך להגביל כמה דברים באמצעות gpedit אבל אני לא רוצה שההגבלות יחולו על כל המשתמשים אלא רק על קבוצה מסוימת או על משתמש מסויים. איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by rjjb7,

לפני מס' חודשים השתמשתי באופצייה של שימוש במקשי המקלדת להזזת העכבר. (Shift+Ctrl+Num Lock) העניין הוא שכנראה ווינדוס תוכנתה לשמור את האופצייה הזו כדיפולט בכל עליה של המחשב. רציתי לדעת איך להמנע מכך שהאופצייה הזו תהיה מופעלת בכל עלייה במחשב? או במילים אחרות, איך נקראת האופצייה הזו בmsconfig?

6. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. אוקיי יש לי כמה אפשרויות - Windows Xp Gold Edition This version of Windows is original and doesn't need any patches orcracks. And do you know when you install updates your computer isgetting slower? With Gold version it's not! I tested it by myself and Igot to admit, it's pretty good. Just burn to cd, enter serial wheninstalling and your good to go. זה בא עם SP2... או ש - Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP3.Integrated-ETH0 או - Windows XP Pro.Corp. Edition SP3 June 2008 Update + SATA Driver מה זה ה SATA driver הזה? אז מה אתם אומרים? אם אפשר גם סיבה.. תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by eli_t,

אצל חבר שלי כשהוא לוחץ ALT + TAB הוא רואה מעבר יפה כזה בין החלונות אצלי זה לא נראה ככה... אני יודע שאצלו יש גרסת הום ולי אולטימייט 64 ביט, זה קשור או שאפשר לשנות את ההגדרות איכשהו ? תודה.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  9. כל פעם שאני רוצה להתקין משהוא קופץ לי חלון כזה מעצבן של אישור וביטול להפעלת התוכנית איך מבטלים את זה??

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן! החלפתי מחשב חדש והעברתי את ה-HDD מהמחשב הישן עם המערכת הפעלה עליו עכשיו ה-WIN לא עולה. הוא טוען ובאמצע הטעינה מבצע ריסט. מה שכן, ה-WIN עולה במצב SAFE MODE. משהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by roeesnir,

אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  14. לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  16. שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  17. לצערי כשעשיתי פורמט לפני די הרבה זמן והתקנתי ויסטה לא חשבתי אני אשאר איתה הרבה זמן אז הקצתי לה רק 33 GB .. היום אני מצטער על זה כי אני אשאר עם ויסטה ככל הנראה אבל אין לי מקום על המחיצה שבה VISTA מותקנת . ואני רוצה "להלוות" ממחיצה אחת למחיצה של VISTA ... האם ישנה דרך לעשות זאת ללא פורמט ? מדריך א ותוכנה ייתקבלו בברכה ..

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. Started by גיבורי,

שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  21. חג שמח לכולם !! יש לי בעיה שהוינדוס לא מציג / מזהה לי את הצורב וכן הוא לא מציג לי אותו ב"מחשב שלי" ובכך אין לי שום אפשרות לבצע פעולות עיקריות עליו של צריבה וקריאה של דיסקים... מצ"ב תמונה של הכונן מתוך מנהל ההתקנים כולל הודעת השגיאה.. מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ? זה דחחוווךךך והכרחי מאוד........

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  22. המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון? אופיר

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.