עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by papa duck,

אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם... אני יודע שחלקכם יקפצו וירשמו לי חיפוש אבל חיפשתי ולא מצאתי מענה לבעיה הבאה: בכל פעם שאני מכבה את המחשב דרך ה-XP הוא לא נכבה אלא אחרי שאני מחכה קצת ולוחץ על הכפתור פתיחה של ה-CD ROM. את הסידי אני התקנתי בעצמי(יש לי אותו בנוסף לצורב די וי די שהתקינו לי בחנות). כמו כן אין לי שום התנגשוית חומרה או משהו כזה. תודה רבה לכל מי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. לא מצליח להתקין את Service Pack 1 על הוויסטה An internal error occurred while installing the service pack. Error code: 0x8007000D בגלל שהיו עוד הרבה בעיות מעבר להתקנה של ה SP, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה שוב אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את ה SP1 מה יכול לגרום לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Gamer4Life,

תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by scribell,

האם יש גירסה של ווינדוס שמתפקדת כמו לינוקס מנדרייק snf או תוכנה נפרדת לוינדווס שעושה את ז?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by warsfear,

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום, במחשב שלי רצים המון המון Processes. אני רוצה לאסוף את השמות של כל ה Processes לקובץ Excel ואח"כ לבדוק ב google מה עושה כל Process ו- Process. איזה פקודה יכולה להציג לי רשימה של כל ה Process בחלון Comand Prompt או לייצא רשימה של כל ה Process לקובץ TXT או Excel?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  9. תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by or,

ובכבקשה בלי התחכמויות כמו באתר של מייקרוסופט וכל זה כי מן הסתם כבר חיפשתי שם ולא מצאתי ככה שאם למישהו יש קישור ישיר להורדה זה יעזור המון, תודה. ואגב, אם למישהו כבר יש את המערכת, איך היא תומכת בתוכנות ישנות? (אפשר לשים עלייה אופיס אקס-פי או אי סי קיו וכל זה?)

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  11. המעבד כל הזמן על 98--100 אחוז!! בדקתי ב TASK manager המשימה שעושה את הבעיות היא: TV Remote HID Service!!! מזה ביכלל?

12. Started by asichen,

יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. איך אני יודע אם המחשב שלי תומך 64bit בוינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by finish,

לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  16. היי יש לי VISTA RTM FINAL ורציתי לדעת אם יש הבדל בין גירסא זו לגירסא שיצאה לא מזמן לחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. התוכן למעלה תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by Oranl,

שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס, רציתי לדעת אם אני עובר לויסטה האם יש אפשרות לשמור ולהעביר את כל תכתובות המייל+פנקס הכתובות למייל של ויסטה? הבנתי ששם יש איזו תוכנת מייל שונה, זה מתבסס על אותה מערכת קבצים? או שאאלץ להיפרד מהמיילים שלי במעבר? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  24. חג שמח לכולם !! יש לי בעיה שהוינדוס לא מציג / מזהה לי את הצורב וכן הוא לא מציג לי אותו ב"מחשב שלי" ובכך אין לי שום אפשרות לבצע פעולות עיקריות עליו של צריבה וקריאה של דיסקים... מצ"ב תמונה של הכונן מתוך מנהל ההתקנים כולל הודעת השגיאה.. מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ? זה דחחוווךךך והכרחי מאוד........

• 7 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.