עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני שידרגתי מחשב נייד של ASUS עם מערכת Windows 8 מולטי שפות, המחשב היה בעברית, לאחר העדכון לתערכת 8.1 המערכת בשפה האנגלית, השפות הנוספות נעלמו, כעת לא יכול להחליף בין השפות כפי שהיה ותקוע עם אנגלית, אפשר לשחזר את המערכת, עם זאת האים אפשר לשמור את המערכת ולחזור לעברית הצילו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ac1240,

התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?

3. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by Duckman_911,

מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום. באופן פתאומי, ללא כל פעולה או לחיצה על המקדלת/העכבר, נעלם לי ב-XP חלון "משימות קובץ ותיקייה" (TASK PANE). זה מרגיז !! גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה, ואין שום מידע על דבר זה באתר של מיקרוסופט, באתר הזה או באתרים אחרים. אפילו חיפשתי איזשהוא קיצור דרך שאולי נחלץ בטעות, אבל - כלום !! מישהו יודע מה קרה? האם זה וירוס ? (כאמור יש לי XP,גרסת HOME, וכן NORTON ANTI VIRUS). תודה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by waizman,

פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. Started by sxs,

OK, עכשיו הבנתי ממה נבעו בעיות ה-Counter-Strike שלי... מסתבר שה- GeForce, SB live!, 3COM, Cnet(LAN) ועוד איזה משהו של הווידוס נמצאים כולם על אותו IRQ, 9!!! ניסיתי הכל, אפילו כשאני משנה בביוס את ה-IRQ ה-Win מתעקש(!!!) להשאיר את כולם על IRQ 9! ויש מלא פנויים! 5,11... PLEASE HELP!!! IM OUT OF IDEAS!!! ??? ??? ??? ??? > > :( :( :-/ :-/ :-/ :-/ :'( :'( :'( :'( :bash: :bash: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 28 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by tic0n,

שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר. למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט? אודה לתשובה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by Dan1919,

שלום לכולם, לפני כמה ימים עשיתי אופטימיזינג עם הרגיסטרי מכניק5 בעקבות המלצה של מישהו,עשיתי ריסטרט,ולאחר מכן הווינדוס לא עולה! כנ"ל המצב בטוח! המחשב מגיע למסך שכתוב ווינדוס אקספי ולמטה יש תדברים הכחולים האלה שזזים,ואז מסך שחור..אין כלום! בקשה תעזרו לי! אני אובד עצות.. יש דרך להציל את המחשב ללא פירמוט? (אני כרגע כותב מהמחשב הישן שלי עם המעבד דורון). ובמידה ואצטרך לפרמט,יש לי כונן קשיח אחד והיה לי כונן סי ודי ,המערכת הפעלה הייתה על סי,אפ אני יתקין מחדש הוא יתקין על כונן סי ולא ימחוק את די? בתודה מראש,דן.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום בימים האחרונים המחשב כולו תקוע, שום דבר לא זז, לוקח לו המון זמן לעלות, הקו למטה עם הstart תקוע ואי אפשר ללחוץ שם על כלום לכל תוכנה לוקח המון זמן לעלות, לאינטרנט לוקח המון זמן להיפתח, ואני בקושי כותב פה עכשיו.. הפעלתי במחשב על spybot ואת adaware ואת מה שהם מצאו מחקתי. יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אני לא רוצה לפרמט את המחשב בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by alexrta,

היה לי במחשב קובץ RAR של 954 מגה והחלטתי למחוק אותו, אבל אחרי המחיקה במקום שיתוספו לי 954 מגה נוסף לי 200 מגה ובמקום שיהיה לי באותו כונן קצת יותר מגי'גה יש לי רק 300 מגה אנשים מה הבעייה?!? תבינו מקום הוא דבר יקר בשבילי לכן ה700 מגה האלו חסרים לי מאוד יש איזו דרך להחזיר אותם?? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

14. אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by orendv2000,

היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by nukh,

:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. או קיי זה הולך ככה היום ניסיתי להיתחבר מהעבודה ברמוט למחשב בבית היתחבר אבל בסיסמא הוא אומר לי שהיא לא נכונה ואין מצב שהיא לא נכונה אני בטוח ב 100% שזאת הסיסמא. 1. מה יכול להיות הבעיה של הסיסמא? 2. אם נגיד ומישהו שינה לי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. שום דבר במחשף! בטעות נכנסתי לניהול של היוזרים והורדתי את היוזר שלי, שהוא היה האדמין היחיד במחשב, מקבצות ה- ADMINS איך ווינדוס נותן לי לעשות דבר כזה ריבונו של עולם, להשאיר את המחשב שלי בלי שום חשבון אדמין. על כל פנים, איך אני ניגש כעת למחשב עם פריבלגיות אדמין? אנא עזרווו. תודה

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  20. האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. מדובר על WIN98 ואני רוצה שהצירוף הנ"ל יעשה את עבודתו הרגילה (לעבור בין תוכנות). איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  23. פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by steve_morse,

שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.