עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DUDEnamE,

התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Shitface,

הי, אני בדיוק מרכיב את המחשב שלי ובפעם הראשונה בחיים החלטתי לעשות RAID. אני קורא קצת בחוברת של הלוח אם - ואני מבין מה צריך לעשות מבחינת הBIOS וכו', אבל - מציעים שם להכין דיסקט BOOT כדי לעשות RAID וכו' -בכל מקרה, לא ברור לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתקין על RAID. אגב - המחשב: E6420 DS3 2X250GB WD Sata2 16MB RAID 24/7 2x1GB DDR2 800MHZ GSKILL DUAL CHANNEL GIGABYTE 7600GT 256MB אני רוצה לעשות RAID 1. אגב - גם הCDROM הוא SATA, ויש כונן דיסקטים. אחרי כל הזיון שכל הזה - מה עושים? תודה! ורציתי להוסיף שיש לי דיסק bootable מקורי

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by omerha,

היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. ניסיתי להתקין ווינדוס XP במחשב חדש עם דיסק מקורי. במהלך ההתקנה, לאחר שההתקנה מעתיקה את הקבצים ומתחיל הקטע הויזואלי בהתקנה מופיע לי מסך כחול עם הודעת השגיאה: "irql not less or equal". בשיטוט בפורום נתקלתי בפתרונות כמו עדכון ביוס/החלפת חלקים - אבל המחשב הזה חדש לחלוטין. האם לדעתם שגיאה זו מעידה על בעיית חומרה כלשהי? מפרט המחשב: מעבד intel d930 ל"א asus p5rd2-vm ו 2 סטיקים של 512 MB זיכרון. ד"א דיסק ההתקנה הוא של הווינדוס הרגיל, ולא של SP כלשהו.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  6. עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

השאלה שלי זה אם אני יכול לפרמט רק את המחיצה של הוינדוס?מחיצה c אם אפשר גם הוראות איך עושים את זה בדרך כלל שאני שולח את המחשב למעבדה כדי שיפרמטו לי הוא אומר לי שים את כל מה שאתה צריך על כונן d יש לי שני כוננים c ו d ויש לי רק הארד דיסק אחד! זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות לפרמט לבד ובגלל זה אני שואל? את כל מה שאני רוצה שיישאר שמתי בכונן d עוד שאלה זה למה אני צריך שיהיה לי דרייבר של לוח אם או של כרטיס מסך? מה הם לא יעבדו אחרי שאני יפרמט? במילא אפשר להוריד אחרי זה דרייבר עדכני מהאתר של nvidia כרטיס מסך וללוח אם אני לא יודע? ואני מפרמט xp ומתקין xp תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by vitali02,

היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. התקנתי וינדווס עם SP2 ועכשיו יש לי בשורת משימות למטה כמו מגן אדום כזה עם איקס... זה של ההתראת אבטחה של הוינדווס שאומר שהעידכונים אוטומטים לא פועלים... איך אני יכול להוריד אותו לצמיתות שלא יהיה שם והעידכונים האוטומטים עדיין לא יעבדו?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by BlacK_RaveN,

כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  14. למשל הורדתי איסיקיו בעיברית והוא כולו בסימני שאלה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by niv0us,

עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by IlanF,

אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by CybeR_CoM,

הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0

18. בזמן האחרון האקספלורר נסגר לי ללא התראה, ובלי שום סיבה נראת לעין זאת לא בעיה של אתרים מסויימים, לא קורה במרווחי זמן מסויימים, לא קשור לנו-אדס או משהו בסיגנון, עשיתי הרגע סריקת וירוסים ולמרות שנמצאו כמה העניין לא נפתר עריכה : ממ עכשיו כשאני חושב על זה זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון פנימי, כרגע יש לי רק 256 במחשב וסביבות 230-240 נמצאים בשימוש.. המספר הזה נורמלי ? הוא נראה לי קצת גבוה - כרגע פועל האי-מיול, קאזה, שני חלונות של האקספלורר, ווינאמפ וכמה תוכניות רקע (אנטי וירוס, נו אדס)

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by avi1231231900,

בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by shloosh,

לסבא שלי יש windows 98 עם גירסא 5,יש לו הרבה בעיות לפתוח אתרים שונים עם הגרסא הזאת. אמרו לו להתקין את גירסא 5.5 או 6 בכלל... מה עדיף ויפעל טוב על המחשב שלו פנטיום 450??? ועל ווינדוס 98 ואיפה אפשר בכלל להוריד את הגרסא המלאה של זה,או לפחות עידכון או משהו כזה?????

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by skuki1,

היי שאני בא ללחוץ על כונן כלשהו(c:) למשל, עולה השגיאה הבאה: "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel" חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום הזה, אני לא מוצא פתרון. היה לי גם את הבעיה שדאבל קליק על תייקה פתח את חלון החיפוש, אבל לזה מצאתי פתרון פה - לא יודע אם זה קשור (שתי הבעיות הופיעו ביחד). אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי. יובל

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  23. המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by naor-007,

לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים