עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by warsfear,

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Eddi S,

שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. עשיתי גיבוי תמונת מערכת לכונן c שלי שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלי וכל קבצי ההתקנה של כל התוכנות . במחיצה d יש לי שם הרבה תוכן כמו סרטים מוזיקה ומשחקים . השאלה שלי כשאני בעתיד ישחזר את תמונת מערכת מכונן c מתוך דיסק ההצלה . האם זה ימחוק לי את כל המידע שיש לי בכונן d או יפרמט לי אותו בלי לשאול . אני לא מעוניין לאבד את המידע בכונן d . כל מה שאני רוצה זה שיחזור מערכת ההפעלה בדיוק כמו שהיתה לפני השחזור . בלי למחוק שום תוכן בכונן d . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. יש לי i7 930. בפוסט אני רואה שהמהירות שעון שלי היא 2.93MHZ (העלתי טיפה את המהירות שעון) אבל ב-CPU-Z אני רואה 1600 למה זה ככה ?

6. נכנסתי ל To set Windows XP now press ENTER עברתי לחלון של הסכם הרישיון F8 עכשיו שאני מגיע למחיצות אין אפשרות של repair R מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  7. שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. לא עולה לי איך אפשר לשחזר שגם ה7 יעלה ושתהיה אפשרות לבחור בו. תודה לכל הצופים ואם תוכלו גם תגיבו תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by tdavidi,

היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by omerha,

היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by vitali02,

היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by r_h,

שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by FC Chelsea,

עד לפני שפירמטתי את המחשב הייתי יכול לשנות את פרטי השיר וגם לקבל עליו מידע טכני של האיכות.. אחרי הפירמוט אני לא יכול לשנות את הפרטים על השיר כמו אמן אלבום וכו' ואני לא מקבל עליו מידע.. יש פתרון ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום, יש לי כמה שאלות שאני שאלתי בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי עליהם..אז אני שואל עכשיו עוד פעם בתקווה שמישהו ידע... 1) מה ההבדל בין התקנת WIN מחדש לבין פרמוט? 2) כשמתקינים XP אז צריך להכניס בזמן ההתקנה (ללחוץ F6..) את הדרייברים לחומרה שמחוברת בעזרת כבל SATA...האם גם בוויסטה צריך? 3) איך זה יכול להיות שהתקנתי XP על מחשב והכונן והדיסק קשיח היו מחוברים עם SATA ולא לחצי F6 ולא הכנסתי דרייברים וההתקנה עברה ללא שום בעיה? 4) אמרו לי פעם שבשביל שלא תצטרך להכניס דיסקט או משהו עם הדרייברים אז אתה צריך לשנות משהו בביוס...מה צריך לשנות? יש לי לוח Abit IB9... 5) כאשר מבצעים שדרוג למערכת ההפעלה מXP לוויסטה אז בסוף ההתקנה וויסטה מוחקת את הXP? 6) לא כל כך קשור אבל בכל זאת, כדי לעדכון ביו…

19. ה automatic updated הוריד לי עידכון, כשהעידכון סיים לרדת האייקון מצד ימין למטה נעלם ורק כשאני רוצה לכבות את המחשב פתאום מופיע לי האם להתקין עידכון ולכבות או רק לכבות. במצב זה אני לא מצאתי אפשרות לראות מה העידכון.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by eliil1,

יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  22. מה לעזאזל אני עושה? יש לי ווינדואס מותקן בכונן C לפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש..... למהההההההההההההההההההההההההה? זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned space איך אני מסדר את הבעיה? לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה? מה לעשות?!?!?

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Wiz01,

שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. Started by idan1836,

המחשב שלי מדי פעם עושה לעצמו ריסטרטים ואחרי זה מראה לי הודעה שהתבצעה שגיאה חמורה והמחשב עשה שחזור מערכת. כל פעם בלי הודעה מוקדמת זה קורה. יש לי וינדוס XP SP1. איפה הבעיה ואיך מסדרים אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.