עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש איטי!!! הכל זז לאט, יישומים בקושי מגיבים! ניסיתי להריץ סריקה עם XsoftSpy והוא מצא איזה 10 תולעים, משהו כזה, ניקיתי אותם, תיקנתי שגיאות ברישום ויש לי את האנטיוירוס Kaspersky. לעיתים לא רחוקות המחשב גם נתקע! ז'תומרת כלום לא זז חוץ מהעכבר, כשאני מחכה דקה או שתיים הוא פתאום חוזר לעצמו ומבצע את כל הלחיצות עכבר שלחצתי כשהוא היה תקוע. מה יכול לגרום לו להיות איטי כל כך ולהיתקע? שאלתי בפורום חומרה על תוכנה טובה לבדיקת הזיכרונות ואני מחכה שם לתשובה, בינתיים פניתי אליכם שאולי תוכלו לעזור לי בכל מה שקשור לתוכנה. איזה כלים לתיקון Windows מציע? מה זה ה-ChkDsk? את מה זה מתקן? ומה עוד אני יכול לעשות? פשוט ממש לא בא לי לפרמט! יש לי כל כך הרבה מידע לגבות! אני מע…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by omerha,

היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Eddi S,

שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. מה קורה כאן?! מחקתי בערך 3 גיגה והמחשב מראה לי את אותו שטח פנוי כמקודם: 1.37GB לפני המחיקה. עשיתי כיבוי והפעלה ופתאום אני רואה את שם הקובץ בכחול. יש מושג מה קורה כאן לפני שאני מבצע שיחזור?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by I21I21,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. Started by DarkNess,

נתקע במסך הכחול של ההתחלה לבסוף עושה logging off וחוזר לאותו מסך כחול של שם משתמש וסיסמא.. מה עושים ? (זה קרה יום לאחר התקנת antiblax)

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]

9. כאשר יש איזה שגיאה במערכת המחשב מכבה את עצמו..ורושם את זה בקובץ לוג של המערכת היכן נמצא הקובץ לוג הזה בדיוק??? מי שלא הבין יכול לראות (לחצן ימני על המחשב שלי---PROPERTIES---ADVANCED-----STARTUP AND RECOVERY ) כמו שאפשר לראות יש שם אפשרות שהמחשב ירשום את התקלה בקובץ לוג של המערכת היכן הוא שאני יוכל לזהות את התקלה????

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by ran1809,

יש לי ויסטה מותקנת על המחשב ואני רוצה להתקין במחיצה השניה XP זה אפשרי זה יעבוד בסדר ביחד..!!?????

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by Belgia,

יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  13. קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. היי השאלה היא איך אפשר לראות תקיות ניסתרות.. רוני

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by G.H.O.S.T,

שלום לכולם. לפני שבוע בערך התקנתי Windows Vista Ultimate 32 ביט, והיא עבדה מעולה, כמו שצריך... היום התקנתי משהו שדרש ממני לאתחל את המחשב, אך לאחר שאיתחלתי המחשב לא נדלק. כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע להודעת שגיאה מסויימת, משהו עם Error 14: Invalid or Unsupport executable format כשאני מנסה להגיע לסייף מוד, הוא לא נותן לי, וכשאני מנסה להתקין מחדש דרך הדיסק, הוא לא נותן לי, ומגיע לאותו Error... מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. /http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by Wiz01,

שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  19. אתפ מכירים את הicon של השולחן עבודה שנמצה בסרגל כלים (זה עם ה"התחל"\start ) ושלוחצים עליו אז הוא ממזער את כול החלונות או ההפף אז אני צריך אותו הוא נעלם לי ואני לא יודע איך אני מחזיר אותו אז אם מישהו יכול בבקשה להביא לי אולי את הכתובת של ה icon הזה שני ימצא אותו דרך ההפעלה או איזה שהיא דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. כל פעם שאני רוצה להתקין משהוא קופץ לי חלון כזה מעצבן של אישור וביטול להפעלת התוכנית איך מבטלים את זה??

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by tepez,

יש לי Windows XP מקורי. אם אתקין אותו על עוד מחשב (למשל על מכונה וירטואלית), אקבל כשל בבדיקת המקוריות?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  22. שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by rafi k,

מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. המחשב הראשי XP מה עושים?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.