Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפתח לWindows7 Ultimate. התקנתי בטעות Proffesional לפני חודש. עכשיו אני לא יכול לעשות אקטיבציה. אני לא רוצה לפרמט, האם קיימת דרך לשדרג לUltimate באופן מהיר יותר? ניסיתי upgrade anytime וזה החזיר שגיאה the upgrade was not successful, please try again
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם יש ברשותי מחשב נייד עם ויסטה ואני רוצה לעבור ל XP, עכשיו שההתקנה עולה של ה XP הוא אומר לי שהוא לא מזהה דיסק קשיח אז ביררתי בכל מיני פורומים מה הסיפור הזה והבנתי שצריך להכניס דיסק של המערכת הפעלה ויסטה ולמחוק את כל המחיצות עכשיו השאלה שלי אם זה בטוח הפיתרון או לא תודה רבה לעונים בברכה שגיב
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי MX510, ומאתמול התחילה תופעה מוזרה עם מהירות העכבר. כשאני נמצא במסך הראשי, או בכל תיקייה אחרת במחשב שלי, סימן העכבר זז ממש לאט. הגדרות מהירות העכבר בלוח בקרה (תוכנה של העכבר MX) לא עוזרת. אבל כשאנ מפעיל כל תוכנה אחרת, אפילו NOTEPAD, מהירות העכבר חוזרת להיות רגילה! איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP MCE יש לי 2 כוננים קשיחים (SATA אם זה משנה). על כונן C מותקנת מערכת ההפעלה. הפנתי את הזכרון הוירטואלי לכונן D וביטלתי את זה שבכונן C. מערכת ההפעלה מתעלמת מהביטול וממשיכה להחזיק בקובץ למטרה זו בכונן C וגם בכונן D. חשוב לציין שקודם להתקנת חלונות XP עם SP2 יכולתי לעשות זאת. מה עושים? האם זה נכון שעדיף שהזכרון הוירטואלי ישב על כונן אחר מזה של מערכת ההפעלה? וכמה רצוי להגדיר אותו אם יש לי 1G זכרון DUAL DDR 3200? תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי ללכת על ווינדוס xp יש לי כמה שאלות. יש לי 4 גיגה זכרון והבנתי שאני ינצל 3 -3.5 מהזכרון.והבנתי שיש איזה דרך או דרך עדכון או בביוס שזה יזהה את ה-4 גיגה.?! האם זה נכון?ואם יש קישור לזה אני יודה מאוד. או-האם יש דרך לעלות את ה-32 ביט ל-64 ביט ? וראיתי באינטרנט שהווינדוס xp 32 bit לא יתאים לי לכרטיס מסך -HD4870 האם זה נכון או סתם שטות? המפרט: Q6600 EP45DS3 HD4870 4 GB תודה לעוזרים והמשך יום טוב. בן.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
נתקלתי במס' מקומות להוריד בהם את הDX10 לXP. אני יודע שמייקרוסופט התעקשו שרק ויסטה תתמוך בDX10. יכול להיות שזה זיוף או מין קובץ פרוץ\ערוך??
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
האם זה אפשרי בכלל ? לפי מה שאני מכיר בתור איש מחשבים יש לי תוכנה כמו MS Virtual PC שאפשר להריץ עליה כמעט כל מערכת הפעלה קיימת . אך זה לא כולל את מערכות הפלאפון ומחשבי כף היה וזה מוזר לי שכן אלו מוצרים שבשוק דיי הרבה זמן . לסיכום אם מישהו מכיר אמולטור טוב שיכול לתת לי סביבת עבודה של מערכות ההפעלה הנ"ל זה יהיה נהדר . תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמאז שהתקנתי SKYPE, התחילו לי צרות בשמע של המחשב. כשאני אומר בעיות זה רעשים לא רצויים בתוכנות דיבור (VENT) כל מיני פיבים כאלה כשאני מדבר. רעשים לא רצויים במשחקי אונליין (בעיקר CSS). ובכללי אני מרגיש שמשהו לא תקין. אני רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים בהגדרות שמע אצלי במידה ואני משתמש באוזניות: משולב בווינדוס 7. כשאני מדבר על הגדרות אני מדבר פה שאפשר לשחק עם "הגדר כברירת מחדל" או כל דבר אחר שצריך להיות בהתאם לציוד שלי: תמונת מסך של הפאנל הגדרות שאני מתכוון אליו:http://www.siz.co.il/view/tywqmnwgw1kz.jpg.htm (אני לא מצליח לשים פה את התמונה לא יודע למה, בכל מקרה זה התפריט שנכסים להגדרות - לוח בקרה - חומרה וקול - קול) שבוע טוב ותודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם יש דרך לבטל באופן מוחלט את הצורך בסיסמה ב - WIN XP PRO? למרות שאני נכנס להגדרות משתמשים ומבטל את הסיסמה, כל פרק זמן מסויים אני מקבל את ההודעה הקופצת שאומרת לי שהסיסמה שלי עומדת לפוג ושאני צריך לחדש את הסיסמה. אני מחדש אותה ומבטל אותה ישר אחר כך - אבל זה שוב חוזר... האם יש דרך לבטל את הסיסמה כליל?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי וינדווס עם SP2 ועכשיו יש לי בשורת משימות למטה כמו מגן אדום כזה עם איקס... זה של ההתראת אבטחה של הוינדווס שאומר שהעידכונים אוטומטים לא פועלים... איך אני יכול להוריד אותו לצמיתות שלא יהיה שם והעידכונים האוטומטים עדיין לא יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! יש לי בתיקיית TEMP כל מיני קבצים עם שמות מוזרים כמו Pxu8124, Qg4283..... הם שוקלים בערך שמונים ומשהו קילו בייט. המחשב שלי עושה כל מיני בעיות מוזרות, ונראה לי שזה בגלל הקבצים האלו שהם אולי ווירוסים. מישהו אמר לי שהקבצים זה שטויות ושאפשר למחוק אותם... אבל אני פוחד שיקרה משהו למחשב אם אמחק אותם. אפשר עזרה?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי windows vista sp2 באנגלית,אני יכול להתקין לו ערכת שפה שהכל יהיה בעברית? או שהאופציה היחידה זה לפרמט ולהתקין windows בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-