Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד intel core 2 duo e7300 2.66 penryn ו4 גיגה זיכרון כמובן שלפי כל מה שקראתי באינטרנט ובפורום הזה - התקנתי ויסטה 64 - התקנתי גם sp1 ועידכנתי בכל העידכונים אבל העתקת הקבצים איטית להחריד לפעמים אפילו באמצע ההעתקה החלון נתקע ויש צורך להפסיק את explorer.exe ולהפעיל אותו מחדש מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אני שוקל לחזור ל-XP, קובץ של 5 מגה לוקח הרבה מאוד זמן להעתיק, אותו דבר עם התקנת תוכנות ומשחקים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב השלישי בביתי מותקן Win98se. לפני כמה ימים במהלך הפעלה רגילה של המחשב נכתב כי הקובץ רג'יסטרי פגום ויש לאתחל את המחשב (כל פעם שמאתחלים התהליך חוזר על עצמו). ישנה אפשרות שאני אעתיק את הקובץ מהדיסק של ווינדוס 98 היישר אל ווינדוס בעזרת דוס? אם כן, מהיא הפקודה המדוייקת על מנת לעשות זאת? תודה מראש יותם
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי מערכת ההפעלה שלי = WIN 7 ברשותי FIFA 2009 ואני מעוניין להתקין את הפאץ IPL 09 שזה הפאץ לליגה הישראלית. בעבר שהיה לי XP אז הפאץ עבד והכל תקין. כעת, המערכת כלל לא מזהה את קובץ ההתקנה של הפאץ והוא נראה ככה : המערכת כותבת שזה קובץ PHP ולא EXE כאשר שיניתי את הסיומת ל EXE גם לא קרה דבר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
אהלן. פתאום אני לא מצליח לפתוח סרטים , וכשאני פותח את הtask manager אני רואה שהוא אחראי לזה. מישהו נתקל בתופעה ויכול לעזור ? תודה מראש! :s05:
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתנה לי הפונט המוצג באקפלורר. כל מה שאני בוחר ב=TOOLS, OPTIONS, FONT לא משפיע על הפונט במסך. איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הי, בחלק מהתוכניות שמשתמשות כנראה בפונט מסויים, התחלף משום מה הפונט, ועכשיו הוא נראה גדול יותר ו"בורח" מהמסך של התמונה. להלן דוגמא: זה גם קורה בפונט אנגלית, לא רק בעברית. מישהו יודע איך מתקנים ? תודה.....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך עזרה, הוא הדליק את המחשב והכל נראה ככה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אנשים. בימים האחרונים שמתי לב שהפונטים בדפדפן השתגעו. אחרי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה לא הסתיים שם וכל הפונטים במערכת הפעלה התחלפו מברירת המחדל לפונטים שונים ומשונים. חיפשתי בגוגל פיתרון לאיחזור ברירת המחדל בפונטים של הויסטה ומצאתי את הפתרון הבא: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic13567-44-1.aspx עקבתי אחרי ההוראות והרצתי את הפקודה שאמורה לשחזר את קבצי המערכת אך בסוף ההרצה אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ושום דבר לא קורה. מה עוד אפשר לעשות, בהנחה שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא אופציה לא רצויה? http://server3.uploadit.org/files/huber69-error.jpg
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה ביגלל שיש לי ביעה עם הפח זבל.(יש לי ווינדוס XP) אתמול בבוקר אני מדליק את המחשב ופתאום אני שם לב אין לי פח זבל מה עושים ??? ??? ??? אם מישהו יוכל לעזור אני ישמח . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר לוינדוס שהמסמכים שיפתחו בNOTEPAD יפתחו אוטומטית משמאל לימין בלי אני אצטרך להוריד את הV כל פעם?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר להפוך כל VISTA BUISNESS ל XP PRO חוקי? איך עושים את זה? האם עליי לבקש משהו מיוחד בעת הזמנת המחשב?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב גירסה של WINDOWS SP2 בעברית מלאה יש דרך להפוך אותה לאנגלית? כמו שאפשר להפוך גירסה אנגלית לעברית
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-