Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העכבר זז לאט(כול עכבר שניסיתי).אני לא מצליח להכנס ל"עכבר" בלוח הבקרה.מה עושים? יש דרך אחרת להכנס לשם?
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התקנה מחודשת אחרי פורמט של ויסטה הבעיה היא שכאשר המחשב נכנס למצב של כיבוי מסך העכבר לא חוזר לעבוד למרות שהוא תקין לחלוטין שמתי לב שכאשר המסך נכבה גם העכבר כבה הזזה של העכבר מדליקה אותו שוב אך הוא לא זז בניגוד למקלדתלפני הפורמט זה היה תקין לחלוטין אגב רק ריסטרט מחזיר את העכבר לקדמותו
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי ווינדוס אפדייט, ופתאום נעלמו לי מלא אייקונים מה-add/remove...... הייתה לי רשימה די ארוכה (הרבה תוכנות..... :), ועכשיו יש לי רק איזה 15 או משהו כזה, ועכשיו אין כמעט אף תכנית שמופיעה שם, חוץ מנורטון, זונאלרם ועוד איזה 2 דברים שהתקנתי בזמן האחרון...... אה, וגם מלא רכיבים כאלה של ווינדוס (שמתווספים אחרי אפדייט. הם היו גם קודם....). ד"א, כל התוכנות שהסמלים שלהן נעלמו עובדות...... למישהו יש רעיון מה קרה? ואיך להחזיר את כל הסמלים? ד"א: Win XP PRO + SP1 תודה מראש......
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים...אבל יש לי בעייה שחוזרת על עצמה אחת לכמה זמן. פתאום ללא סיבה מיוחדת,אני רואה שנעלם לי אייקון,ולא מדובר באותו אייקון תמיד. לחילופין,ישנם מצבים שלאייקון התחלף שם אחר. :s05: מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש! איתן
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם , משום מה נמחק לי show desktop מתפריט "הפעלה מהירה" . במקומו ישנו קיצור דרך אחר אך כשאני לוחצת עליו הוא מציין שהוא לא מוצא את קובץ המקור ונותר לי רק לבצע "עיון..." בחלון שנפתח לאחר לחיצה על "עיון..." , אני לא יודעת היכן לאתר את קובץ היעד ... מה עושים ?? מישהו יודע איך קוראים לו ? או איך משחזרים את האייקון המקורי . תודנ לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. כיצד אני יכול לבטל אותה? אני משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT עברית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, חפשתי בכל חור באינטרנט איך מעלימים את הרקע של האייקונים בשולחן העבודה, אני כבר מיואש. ניסיתי כל מיני תוכנות, ניסיתי את ה-Use drop shadows ב-Advanced->Settings... כלום לא עובד. אם למישהו יש פתרון שלא דורש התערבות בתוכנה אני אשמח לדעת. מתן.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ??? האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ? תודה. חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון באתר נענע ... היה פעם כתבה על אך לשפר את מהירות האיטרנאט ואך להאיץ אותה .. מכוון שהגדרות ה windwos אינם מאפשרות לאידסאל בדיוק ... קראתי בנענע עשיתי מה שהיה כתוב שהם להוריד את ה קובץ regedit עכשיו באיטרנאט בגלישה באמת...המהירות השתפרה ... אבל בתוכנות שיתוף... אימלה.....0.1 0.3 1 3 kb לא יודע מזה... באתרים מוריד מהר אבל בתוכנות...כמו אימול מירק כל אלה זה עושה את הבעיה הזאת אך אני ניצל מבלי לפרמט העם יש דרך... לשחזר את ההגדרות המקוריות של windwos מבלי לפרמט את המחשב ?!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם כן מה צריך לרשום? ההתקנה לא עולה כשאני עושה BOOT מה-CD.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים עשיתי ADSL, קיבלתי מודם USB חמוד והכל עובד כמו שצריך, חוץ מאייקון מציק שיושב לו ב-Tray שאיתו אני יכול "לנתק את החומרה בבטחה", אני כמובן לא רוצה לנתק את המודם וכמו כן אני לא רוצה את האייקון הטורדני... אשמח לדעת איך להעלים את האייקון... מצורפת תמונה שלו... תודה וערב טוב, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-