Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מתי יוצא הווינדאוס החדש? windows vista תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חברים יש לי כרגע windows 8.1 שרציתי לפרמט אותו לwindows 7 קיבלתי את המסך הכחול הבא בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב , היום קיבלתי את ה athlon 4200X2 שלי.. התקנתי , והכל בסדר , בויסטה מופיע לי מסך כחול וריסטרט אחרי חצי שעה. בXP הכל תקין לחלוטין. (יש על המחשב שתי מערכות הפעלה בשתי מחיצות נפרדות.) מה הפתרון האולטימטיבי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב בעל התקנה יחסית חדשה של WIN 7, כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE, כשחיברתי אותו למחשב הוא הוריד באופן אוטומטי את הדרייבר מה- WINDOWS UPDATE והדרייבר מופיעה בצורה תקינה במנהל ההתקנים. הבעיה היא שלא הופיע הסמל של הרשתות האלחוטיות ליד השעון. ניסיתי להתקין דרייבר מאתר היצרן אך גם- אותה הבעיה. חשבתי שיש בעיה בכרטיס הספציפי הזה, אז הבאתי עוד 2 סוגי כרטיסים של EDIMAX, גם אותם הווינדווס זיהה אך לא מראה את הסמל. חשוב לציין שגם דרך מרכז הרשת לא מופיעות שום רשתות -כאילו שהכרטיס מנותק. מישהו נתקל בזה ? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? נראה שמשהו נדפק בקטע של הרשת, גם SYSTEM RESTORE לאחור לא עזר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה מדגם VIA VT1617A על לוח אם של MSI. במחשב הספציפי אין חיבור פאנל קידמי והלוח עם הג'מפרים המתאימים אולם הדרייבר של הצ'יפ כל הזמן מגדיר את המיקרופון כ- "use front panel microphone" שגורם לכך שלא יהיה אפשרי להשתמש בחיבור המיקרופון האחורי (והיחידי במחשב הזה) אם לא משנים את ההגדרה בחזרה. הבעיה היא שכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב זה חוזר להגדרה המקורית שמבטלת את המיקרופון. המחשב יהיה בשימוש אצל אנשים שאין להם מושג במחשבים וזאת בעיה מאוד מעצבנת כי אני לא יכול לבקש מהם כל פעם להכנס לתוכנה של הדרייבר (Vinyl Deck) ולשנות את ההגדרה כל פעם שמתחילים מחדש את המחשב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? בתודה מראש. (עריכה: אגב מדובר על צ'יפ שתומך ב5.1 ערוצי קול…
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני תמיד מבצע סריקת ווירוסים ורוגלות במצב בטוח ב-XP PRO, ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך :-X. אני תקוע על רזולוציה של 480*640, וזה ממש מעצבן (במיוחד כשרגילים לרזולוציה של 768*1024). איך אני מצליח לשנות את הרזולוציה?! אני מנסה בדרך הרגילה, ולמרות ששם על הרזולוציה שאני רוצה, היא לא משתנה אחרי שאני לוחץ על אישור! שוב, הרזולוציה לא משתנה רק כשאני נכנס במצב בטוח. בעבודה רגילה בווינדאוס, אין לי את הבעיה הזאת ואני פועל על רזולוציה של 1024*768. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200, עם דרייבר של OMEGA. עריכה: החלפתי לדרייברים של ATI, והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אפשר לפרסם אז פירסמתי פה מצטער אני פשוט בלחץ קיצר המחשב שלי נתקע כל פעם שאני נכנס אליו ולא מגיב אז אני עובד דרך safe mode עשיתי בדיקת spybots מצאה איזה 4 מחקתי עכשיו הרצתי גם את האנטיווירוס mcafee 2005 קיצר זה מוחק לי את כל הקבצים exe במחשב?!!!!?!?! http://wa.t-host.net/zomo/off.jpg לא יודע מה לעשות עזרההההההה ;oooooooo זה סוגר את המקאפי אחרי 5 דקות!!!?!!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זכור לי משהו דומה , שאי אפשר לצרוב מערכת וינדוס 7 64 ביט ממחשב שהוא ווינדוס 7 32 ביט.. או משהו בסגנון . האם אני יכול לצרוב ווינדוס 7 64 ביט ממחשב ווינדוס 8 64 ביט? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-