Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חבר"ה קניתי עכשיו מחשב חדש ויש לי 250GB איך אני מפצל אותו לשניים? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ורציתי לדעת איזו גרסה של ויסטה לקנות HOME PREMIUM 32 BIT OEM או HOME PREMIUM 64 BIT OEM המפרט של המחשב הוא: INTEL CORE 2 DUO 6420 GIGABYTE P35-S3 G. SKILL 2GB 4CL HD WD 250 WAAKS GEFORCE 8800 GTS 640 MB LEADTEK המחשב משמש גם לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט ועבודה על אופיס 2007(שיש לי חוקי) ולמשחקים. תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, הכוונה לכל התיקיות ולא לתיקייה אחת. תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי ויסטה חוקית ולשאלתי איך אני יכול בדרך הכי קלה לראות את המפרט הטכני שיש לי במחשב כולל המעבד והכרטיסים דבר שני אני אני יכול לשים רקע מונפש בשולחן העבודה והאם למשהו יש קישור להורדות רקעים מיוחד אלה מסנג'ר שלי זה : liran_20_@hotmail.co.il תודה מראש לכל מי שהגיב להודעה זאת
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
המפרט רשום. היו בעיות של וירוס VUNDO ולא עזר כלום,רק פירמוט. 1.בוצע פירמוט מלא לכל הכונן הקשיח דרך HIREN. 2.הותקנה מערכת הפעלה כולל SP2 במחיצה נפרדת.כולל התקנה מלאה של דרייברים לוחM. 3.בדיקת ה-HD עם HDD REGENERATOR שוב מ-HIREN במשך 12 שעות ללא בעיות כלל. 4.בדיקת זכרונות MEMT86 במשך 3.5 שעות ללא בעיות(הבנתי שצריך לעשות 7 שעות,אחכה לתגובה בנושא). 5.טפ' מצויינות ומבוקרות כל הזמן. שאלות: 1.האם יש מצב למעבד פגום. 2.האם יש אפשרות לבדיקת מעבד EXTENDED כי אחרת המחשב יתקע. 3.מה עוד יכולה להיות הבעיה? עריכה:שכחתי דבר חשוב.. ב-SAFE MODE זה עובד בסדר גמור.לא נתקע ולא כלום.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לכם כונן, אבל אתם רוצים לשנות את השם שלו? רוצים שכונן E ייקרא מעכשיו כונן Z ? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-