Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני צריך לשנות הגדרות בטיחות כדי לאפשר לVista לעבוד עם Cipher של 56 ביט (לא יכול להכנס לאתרים מסויימים שיש להם הבטחה נמוכה) חיפשתי את האופציה ולא מצאתי אותה. יש לי Vista Home Premium תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מתקינים על HD אחד ואיך אני בוחר באיזו מערכת אני רוצה להעלות את המחשב. מדובר בWIN XP PRO 32 ו- WIN VISTA ULTIMATE X64. ואיך עושים את זה על HD אחד ואיך על שניים?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזר גם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזר כולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר פרסום המדריך הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278985.0 קיבלתי מספר בקשות לכתיבת מדריך דומה עבור יישומי אופיס. המדריך החדש מצורף בלינק הבא: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_5575.html
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי התקנתי את ויסטה גירסאת ה - business ולמה לא מופיע לי להתקין שפות או להסיר ? הינה תמונה שתסביר לכם הכל : http://www.2send.us/uploads/677fffb658.jpg תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, אבל שומר המסך ושאר הגדרות צריכת החשמל מסרבים לעבוד. מחיפוש באינטרנט מצאתי שכנראה הבעיה נגרמת מהסט (מקלדת+עכבר) האלחוטי של מיקרוסופט - ובאמת כשניתקתי את המשדר שומר המסך עבד. לפי מה שכתוב, אמור להיות תיקון באמצעות WINDOWS UPDATE, אבל אני לא מקבל שום עדכון רלוונטי כשאני מחפש (בשני מחשבים) מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד ידנית את קובץ התיקון, או על פתרון אחר לבעיה ???
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המעבד הוא E6750 ויש לי 2GB זכרון... האם עדיפה גרסת 64BIT מאשר 32BIT?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-