עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא מתנצל על האי נוחות אבל אי אפשר להדליק את הווינדוז כרגיל והוא מציע לי 6 אופציות להעלות את הווינדוס אף אחת לא עובדת אפילו הsafe mode זה חוזר תמיד לאותו מסך ??תצילו אותי אנשים טובים מה אפשר לעשות?????????????????

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by LevyVista,

שלום לכולם, פירמטתי ושידרגתי לפני מספר ימים לוינדואס ויסטה אולטימט 64 ביט, (היה לי 32) לאחר הפירוט, אני נכנסתי לוינדואס והתחלתי בהתקנת הדרייברים, התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין, הגעתי לדיסק של הכרטיס מסך, לאחר ההתקנה של הדרייבר שלו וביצוע של ריסט, עם כנסתי לוינדואס ולאחר שלבי הטעינה, לאחר כמה שניות, המסך פשוט נכבה.. הסאונד והכל עובד כרגיל אבל המסך לא מגיב.. נכנסתי דרך מצב בטוח והכל עובד כשורה, כרגע, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני עובד עם ה-VGA הסטנדרטי, הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול בעצם להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך =/... הורדתי את הדרייבר העדכנתי מהאתר של NVIDIA עבור 64 ביט, עדיין, אותה הבעיה.. כשהתקנתי את 32 לראשונה, זה גם עשה לי את אותה הבעיה בדיוק עם ה…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Menuval,

שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by ariel007,

שלום לכולם, קיבלתי לידי מחשב לפטופ IBM Thinkpad T43 שמותקנת עליו חלונות XP. המחשב בן 3 שנים בערך והוא מלא המון "זבל" ולכן הייתי רוצה לפרמט אותו. ראיתי ב- Disk management שיש לו מחיצת שיחזור, אבל אני לא יודע איך לבצע משם את השיחזור. ב-ביוס או בלחיצה על F8 לא ראיתי אפשרות לשחזר. אם ככה - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. לאחרונה רכשתי מחשב LENOVO YOGA2 שמותקן עליו WIN8.1. אני רציתי ליצור אדמין יוזר חדש ולמחוק את הישן. מפה לשם לאחר המחיקה זה יצר לי בעיות הרשאה לגשת לתקיות של היוזר הקודם, וזיכרון שאין לי גישה אליו, על כן אני מעוניין להחזיר את המחשב להגדרות כפי שהוא היה כשהוא יצא מן החברה. 1. האם ניתן לעשות זאת עם מה שקיים במחשב? (יש 6 מחיצות: 1 דרייברים של לנובו, 1 של הWIN, מחיצת OEM ועוד 3 עבור מטרות שאינני יודע מה הם) 2. מה אני צריך להוריד ולמה אני צריך לשים לב כדי להתקין אותו מחדש? (כרגע המחשב בתצורת UEFI, והאם אני צריך כל כך הרבה מחיצות - צירפתי תמונה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. החרא הזה חסם לי את ה Task Manager , חסם לי את הריג'סטרי , חסם לי אפילו את הכיבוי של המחשב... הכפתור נעלם ! יש לי את הFW החרא של וינדוס ואנטי וירוס של נוד שכניראה לא עשה את העבודה שלו מה אפשר עוד לעשות ?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Syspot,

היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.

10. היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  11. שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, יש לי בעית תצוגה בווינדוס, אין לי מושג מדוע היא התחילה וכיצד לפתור אותה. כשהפעלתי את האיטנרנט הבחנתי שכאשר אני גולל את העמוד למטה העמוד מצייר את עצמו מחדש, כל פעם נמוך יותר במקום לבצע גלילה רציפה. אותו דבר חזר על עצמו גם בוורד. השתמשתי במסייע של ווינדוס ובעקבותיו הגדרתי את המחשב שיפעל ללא האצת חומרה. הבעיה נפתרה אבל, חוכמה גדולה, עכשיו יש לי בעיה אחרת, משחקים שונים עובדים בצורה פחות חלקה. כשאני מפעיל את המשחק בכל זאת עם האצת חומרה מתקבלת לי הודעת שגיאה של ATI, שנעשו שינויים שבכדי לשמור אותם יש לבצע ריסט. השאלה הינה- כיצד אני מתגבר על הבעיה ויכול לראות את התצוגה באופן שוטף באינטרנט ובוורד אך גם במשחקים בלי לשחק כל פעם בהגדרות האצת החומרה. תודה מראש וחג שמח, אופק.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. יש לי Win XP Pro ומלפני כמה ימים כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט אספלורר הוא פועל רק בזכון ורק אחרי חמש דקות בערך הוא נזכר ליפתח. איך אפשר לסדר את זה? דרך אגב יש לי SP1 וכל פעם לאחר שאני מתקין SP2 אני לא יכול לפתוח את המחשב שלי ואת ההתחל או כל דבר אחר... בבקשה תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by XviD,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי WINDOWS 7 ULTIMATE SP1 לWINDOWS 10 PRO. מצאתי דרייברים מתאימים למערכת הפעלה החדשה של הכרטיס מסך אך לצערי עדיין לא יצאו דרייברים מתאימים של הכרטיס רשת, קול וערכת שבבים (או משהו כזה) האם עליי לחכות שיצאו דרייברים התואמים למערכת הפעלה או פשוט לשדרג והכל אמור לעבוד חלק? תודה רבה. אשמח לעזרה מאנשים שמבינים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. (זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך להח…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. המחשב הביתי מריץ חלונות XP פרו. המחשב הנשלט מריץ Vista Home Premium. מה התוכנה המתאימה להשתלט מרחוק מהמחשב הביתי על הנייד?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Cutler,

לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז... בכל פעם שאני מנסה להוריד משהו לכונן D זה לא עובד ו"אין מספיק מקום" (דווקא יש, בC אין). לפני ההורדה אני מסמן את D והכל שירד לשם וזה לא עוזר... אז איך מורידים לD בלי שC יעשה בעיות? :-[

20. נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…

21. Started by roeesnir,

כל פעם שאני מתקין XP, אני עושה המון שינויים ברג'סטרי. (אופטימיזציה לעריכת וידאו) איך אפשר ליצור קוצב REG עם כל השינויים הללו, כך שאפעיל אותו - ונגמר הסיפור. זה חוסך המון עבודה. יבורך מי שיודע ויעזור לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Xiao Xiao,

שלום, רציתי לדעת אם אני קובע משתמשים שונים האם המועדפים יהיו שונים, חשבונות האאוטלוק אקספרס יהיו שונים והאם הדסקטופ יהיה שונה? תודה, אורן. Windows 2000

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by LTE,

שלום לכולם ! המחשב שלי מחובר עם ראוטר של חברת EDIMAX ועם מודם של THOMSON בעבר התקנתי תמיד ווינודס עם SERVICE PACK 1 והוא תמיד זיהה לי אוטומטית את כל הדברים כרטיס רשת ראוטר הכל לא הייתי צריך לעשות כלום והכל היה עובד !!! כרגע התקנתי ווינדוס חדש עם SERVICE PACK 2 והמחשב שלי לא מראה לי שום רשת שפועלת אצלי וגם לא את הכרטיס רשת של המחשב ובקיצור שום דבר לא עובד חוץ מהמחשב השני שמחובר לראוטר ששם דווקא הכל עדיין עובד כמו ממקודם !!! אנא אנשים אני צריך את עזרתכם מה אני צריך לעשות ????

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.