Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כאשר אני עושה הפעלה מחדש המערכת נשארת על המסך שלפני ההפעלה מחדש ושם נתקעת, ואני צריך ללחוץ על כפתור ריסט. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 64 300+ עד שתצא גירסה טובה של הווינדוס אקס פי 64 ביט (הגירסת בטא עדיין לא טובה) איזה ווינדוס הכי מומלץ? לא עבדתי עם האקס פי עד עכשיו אבל ממה שעבדתי ראיתי שהוא סתם מעמיס על המחשב ושה2000 פרו יותר טוב... ועם המחשב הישן שלי עבדתי עם הME שגם היה לא רע...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... ריציתי לשאול האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 32 ביט במחשב שיש מעבד 64 ביט???
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על אותו מחשב גם וינדווס XP וגם VISTA אז ככה איזה מהם צריך להתקין קודם?
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98. בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95. כלומר ככה זה יעבוד XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים. ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד. ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם הוא של GIGABYTE עם צ'יפסט GEFORCE 8200, נקנה לפני שנה . הצלחתי להתקין XP, אך כשאני מנסה להעלות את המחשב מדיסק אתחול של 98, שעובד על מחשב אחר, אני מקבל את השגיאה Device driver not found: mscd001, ואז מן הסתם אין לי גישה לדיסק. כשאני מנסה להתקין WIN7 אני מקבל את השגיאה No drives found: error code 5. הכונן הוא צורב של LG בחיבור SATA. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש- ERROR CODE 5 יכול להיגרם בלוחות ישנים שלא תומכים באתחול מדיסק DVD, אך המחשב שלי נקנה לפני שנה. מה גם שהוא לא מוצא את mscd001 בדיסק אתחול הרגיל שלי. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של חלונות7 בגירסאת 64ביט ULTIMATE תוכנות הTORRENT שלי אינן מתפקדות תקין. וידאתי כי הפורטים מופנים תקין בנתב, ביטלתי את חומת האש, תיקנתי הגדרות צריכת חשמל... אני אובד עצות! MULTICORE, מישהו, HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שדרגתי את הלפטופ שלי היום לwin7 x64 (מפרט מלא בצד ימין) הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרייברים ללפטופ. ספציפית חסר לי השליטה דרך קיצורי הדרך במקלדת (ווליום, השתקה, פאוז וכו') אני מאמין שיש עוד דברים שפשוט לא שמתי לב אליהם. הדגם המלא הוא hp pavilion dv5 1190ej
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה טבלאות באופיס?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי יותר מדי בעיות במערכת הפעלה הקודמת שהייתה לי במחשב הישן, החלטתי לנסות לשדרג לווינדוס 7. בגלל שהכונן דיסקים נדפק, ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי. הפעלתי את ההתקנה ובאחד השלבים (אחרי שזה התקין כבר, זה כתב Setting up your computer for first use) זה כותב לי "Invalid boot.ini file Booting from c:/windows/" כותב את זה לכמה שניות, ואז נעלם, ולפעמים מופיע פרוגרס באר שמסתיים וזה נשאר ככה, או מסך שחור לגמרי או מסך שחור עם מד התקדמות לבן, ולא עושה כלום. יש אפשרות להפעיל את הווינדוס הזה בכל מקרה? אם לא, יש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם? או להתקין בדרך אחרת (בלי דיסק)? המחשב שלי לא תומך ב- Boot דרך USB (וכנראה שהייתי צריך לדעת את זה לפני שהחלטתי להתקין דרך דיסק און קי...)
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה בהתקנת הXP זה אומר שיש לי בעיה משהו בביוס עם השעון הנה תראו תמונה 1 ואז כשאני לוחץ על OK זה מה שזה מראה לי: תמונה 2 וזה מה שזה רושם לי אם מישהו לא הבין מה כתוב שם: Error: Setup has encountered an error (system file time out of sync, error code is 800b0101). Please verify that your computer is using the correct date and time and re-run Setup. This can be done by accessing the BIOS during system startup. *** Fatal Error: Setup failed to install the product catalogs. This is a fatal error. The setup log files should contain more information. *** תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- What should I do In the languges setting already installed [move][/move]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-