עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by shram,

תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by shugi,

שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by Melike Pk,

יש חדשות? משהו??

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. ^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by eranisra,

זהו אין את הכלי יותר? מצטער על הדאבל פוסטינג...היו לי קצת בעיות בגלישה כששלחתי את זה אודה אם תוכלו לנעול אחד מהם. תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Started by prigat_a,

מאיפה אפשר להשיג רק את הדיסק התקנה בעברית? יש לי קוד חוקי שמתאים לגרסא הזאת ואני צריך בעברית. יש מאיפה להוריד בצורה חוקית כמובן? אני יודע שזה פורום ולא צ'ט אבל זה באמת דחוף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by slip,

אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by bamenny,

שלום למומחים, לאחרונה קניתי מחשב מבוסס Q6600. מטרתו - הרצת Cubase (תוכנה להקלטה ועריכה של מוסיקה). התקנתי Xp32 ואני מעוניין לדעת האם אראה שיפור בביצועים בשידרוג ל- 64Bit. או אולי כדאי בכלל להתקין Vista... אודה לעזרה, מני.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by malche,

אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. אני רוצה לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו, ואני לא מבין איך עד עכשיו לא ידעתי שזה אפשרי. במקום לעשות על קובץ או תיקיה לחצן ימני ולבחור מאפיינים, אפשר ללחוץ על ALT ולעשות לחיצה כפולה עליו עם העכבר. יאאאווו זה כלכך מצויין!

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by GbeTech,

מנשמע... יש לי מערכת Dual Boot עם XP (ועוד כמה דברים) על C, משחקים על D, תוכנות על E וויסטה, לבד, על V - פרטישן של 15 ג'יגה. אני רוצה להסיר את Vista; בכל מקום יש הסבר אחר. חלק אומרים פשוט לפרמט את הפרטישן, חלק אומרים שזה לא מספיק וצריך עוד פעולות.... אז גיגלתי קצת, הנה מה שמצאתי: http://www.tech-recipes.com/rx/1040/vista_how_to_uninstall_vista_dual_boot_machine האם צריך להריץ פשוט fixboot? או לכתוב שם של פרטישן כלשהו אחריו? כנ"ל לגבי fixmbr. ובקשר ל boot.ini... אני לא מוצא שום שורה על Vista! ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eliran-f,

האם 2GB RAM ניתמך בווינדוס HOME EDTON?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. החלפתי היום ללוח אם חדש. ומדובר ב-Win XP SP2 Pro Heb. עכשיו, מה שקורה זה שהמחשב נדלק, מתחיל לעלות, ובשלב שרואים את הסמל של הווינדווס באמצע המסך עם הקו התקדמות הכחול הזה הוא מתקדם לכמה שניות, ואז נתקע ומתחיל את הבוט מהתחלה. ניסיתי לעלות ב-SafeMode ולאחר טעינה של איזה 10-15 קבצים הוא אומר שחסר לו איזה קובץ ואי אפשר להמשיך. אז החלטתי לעלות מהדיסק התקנה של הוינדווס ולעשות לו REPAIR. מה שלא ממש הלך. שיניתי את סדר הבוט בביוס. הדלקתי מחדש עם הדיסק בתוך הכונן. והמחשב סירב לעלות דרך הדיסק. ניסיתי כמה פעמים. לשנות טיפה הגדרות. כל מני. וכלום לא עבד. יש למישהו רעיון איך אני מעלה את המחשב חזרה? תודה רבה לכל העוזרים, פיטר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפעמים ה-WIN לא תמיד עולה לבד לווינדוס אלא נותן לי הודעה אחרי המסך של הפוסט : Booting 'vista' Chainloader /bootmgr מה זה אומר ולמה הווינדוס לא עולה לי (אלא אם כן אני מכבה את המחשב ומפעיל שוב) ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by mainframe,

היי...התקנתי מע' הפעלה XP עם SP1 ועדכנתי אותה ל SP2. אני עובד עם משתמשים לוקאלים לכל אחד. אחרי שעדכנתי ל SP2, קורה לי לעיתים קרובות (לא תמיד) כשאני עושה לוגין ליוזר, שהמחשב עושה ריסטרט. הסתכלתי ב event viewer וב DUMP, וראיתי שהפרוסס שגורם לזה הוא ה winlogon.exe. ניסיתי להסיר את ה SP2, ולעשות מלא לוגינים והבעייה נפתרה, אבל עכשיו שהתקנתי שוב SP2, הבעיה חזרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת הבעיה הזאת? (הבנתי שיש וירוס כזה אבל כנראה זה לא המקרה שלי) (זה קטע מהודעת השגיאה ב EVENTVWR: ‏‏תקלה ביישום , גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול winlogon.exe, גירסה 5.1.2600.2180, כתובת התקלה 0x00026bf9‏.‏‏)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי תיקייה עם קבצים אישיים שאני מעדיף שלא כל אחד יוכל להכנס אליה במחשב, אני מעוניין שאני אוכל להכנס לתיקייה הזו באמצעות הקשת ססמא. אני לא מעוניין לעשות זאת בעזרת הרשאות סוג משתמש בוינדוס (משתמש מנהל\מוגבל). האם זה אפשרי ומה הדרך היעילה ביותר לעשות זאת? תודה *עריכה: מצאתי פיתרון בגוגל אבל משום מה אני לא מוצא בקובץ את האפשרות שנקראת תיקייה מכווצת COMPRESSED FILE: בקישור: http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=70 למטה בתגובות כתבו שלמי שאין את זה יש ליצור תיקייה מכווצת של WINRAR ולעשות לו ססמא אבל זה לא מה שאני רוצה, כי יש לי הרבה תמונות שאני רוצה לשמור עם ססמא ובWINRAR לא רואים אותם בתצוגה מקדימה. אני רוצה להכנס לתיקייה כמו תיקייה רגילה של וינדוס.

• 12 תגובות
    • 7.2k צפיות
  20. Started by Aviram,

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER. ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP. עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הו…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by מאור247,

מה הכוונה Microsoft Windows Vista Ultimate x86 מה זה ה x86??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם ה xp תומך באופן מלא ב DX10 (דיירקס 10)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by worm,

שלום, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז לפני שהWINDOWS עולה לי מופיעה לי מסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני רוצה להכנס, העניין הוא שיש לי רק משתמש אחד יש איזה שהי דרך להוריד את המסך הזה כדי שהWINDOWS יעלה ישר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

25. יש לי windows xp pro עם SP1 ויצרתי לי דיסק של ההתקנה עם שילוב של SP2. אני רוצה להתקין במחשב החדש את windows xp pro. האם אפשר ליצור דיסק של xp pro עם כל העדכונים שיצאו עד עכשיו במקום להוריד כמות של עדכונים שיצאה מאז SP2 ?.

• 12 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.