עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  2. שלום לכולם יש ברשותי כונן חיצוני של WD שמתחבר באמצעות usb2. אני רוצה להתקין באמצעותו מערכת הפעלה xp (במקום להתקין מכונן התקליטורים) . יש לי במחשב כבר עותק של windows xp pro sp3 בסיומת ISO ,אני יודע שעלי להעביר אותו לכונן החיצוני השאלה היא באיזו צורה על מנת שהוא יעלה כ bootable

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by izikd,

??? ??? ??? 8)

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. Started by 114508534,

אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן

5. Started by ofirterev,

יש לי בעיה פתאום הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעת שגיעה ntrld is missing ניסיתי להעתיק את הקסצים מהדיסק של הוינדוס והצלחתי אבל זה לא פתר לי את הבעיה יש מצב לפתור את הבעיה מבלי לפרמט כעיקרון שאני רוצה להציל את המועדפים שלי שנמצאים בכונן c אין לי בעיה לפרמט אם אני מציל את המועדפים אולי יש דרך מבלי לפרמט ניסיתי הכל ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  6. למשל הורדתי איסיקיו בעיברית והוא כולו בסימני שאלה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by itsik1231995,

אני משתמש במחשב שלי כיומן ואני צריך גג'ט של לוח שנה שאפשר לסמן על תאריכים מסויימים מה יש בהם (כמו הפאלפונים) חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי שום דבר ... אם אפשר עזרה .. תודה

8. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  9. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. הי יש לי שני מודמים, אחד יותר ישן, USB ADSL MODEM ALE 130 והשני Rotal - RTA1320a יש לכם במקרה מושג האם הם יכולים לעבוד על ויסטה 64? התקינו לי על המחשב ויסטה (נראה לי ultimate אני לא זוכר) והמודמים לא עבדו לי אז הייתי צריך להתקין XP. ואז קראתי כאן שיש SP1 לויסטה ולא נראה לי שב-skypc כשהביאו לי את המחשב התקינו לי את ה-SP1 לויסטה, אז רציתי לדעת האם יכול להיות שה-SP1 פותר את בעיות התאימות הללו במקרה, ואז אוכל להנות מהמערכת הפעלה ? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא איך אפשר להריץ במחשב אחד גם את XP וגם את ויסטה, האם אני צריך להתקין אחד מהם קודם או שיש איזה משהו שאני צריך לדעת בנושא?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by sarkise,

שלום, ברשותי מחשב AMD X2, בו כרטיס מסך 8600GTS של ג'יגהבייט עם 256MB זכרון. התקנתי ווינדוס 7, וכאשר נכנסים לווינדוס המסך נכבה, בדומה למצב שינה. (נכנס להשהייה). ניסיתי להתחבר עם מסך אחר בעל חיבור ישן יותר (הכחולים :-X) וזה עובד. להבנתי יש לשנות משהו בהגדרות, אך אינני יודע מה ואיך. מישהו יודע מה לעשות ? כרגע אני מדבר מסייף-מוד. (את ההפעלה הראשונה של הווינדוס ביצעתי עם מסך אחר). אגב, כאשר מגיעים לPOST כתוב באופן התצוגה, מה שזה לא יהיה : EGA\VGA. אם זה עוזר במשהו. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by shlomi_bt,

שלום, שמי שלומי, לאחרונה צצה לה תופעה חדשה במחשב שלי (מע' 2000 PRO.), כאשר אני מסמן קובץ ולוחץ מקש ימני בעבר לוקח לו כמה שניות טובות לפתוח את התפריט....כנ"ל בהקשת מקש ימני בעכבר על ה-START... בתודה מראש, חג שמח שלומי

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  14. שלום לכולם קבלו את הבעיה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by eCRIME,

שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  16. האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  17. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  19. שלום רב! יש לי עכשיו windows שיש לו רק עדכונים אוטומטיים אך אם אני נכנס לאתר של מיקרוסופט, להוריד עדכונים וזה בודק לי רשיון מוצר אז זה אומר שהרשיון מוצר שלי לא חוקי. אז השאלה שלי אם יש דרך להפוך את הwindows שלי לבעל רשיון חוקי, שיעבור את הבודק רשיון?? תודה מראש בר!

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by bora-aa,

שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by sgeva2001,

ברשותי WIN7 64 ביט ULITAME ראיתי כתבה נחמדה בנושא הפניית cache של דפדפנים ואולי דברים זמניים נוספים מדיסק SSD ל- RAM (יש לי 8G). גם משפר מהירות וגם משפר שחיקת SSD עי הקטנת היקף הכתיבה אליו. אשמח לשמוע דעתכם ואם חיובית תוכנה מומלצת? http://www.ghacks.net/2010/06/10/use-a-ram-disk-to-reduce-writes-on-solid-state-drives/ בכתבה הוא מדגים זאת בעזרת התוכנה Dataram Ramdisk. בתודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by Tim_N,

אהלן ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX620 שהחלפתי חלק מחלקיו, וזהו המפרט שלו: Pentium D 930 3.0GHz Dual Core CPU nVidia 7600GS 3.0GB RAM WD 80GB SATA HDD אני לא משתמש במחשב למשחקים וכאלה, הדבר הכי כבד זה אולי גוגל ארת', אך בכל זאת הוא עובד לפעמים לאט ונתקע בצורה מציקה. פירמטתי והתקנתי WIN XP SP3 מעודכן לגמרי ונדמה כאילו יש שיפור קל מאוד- לא מה שציפיתי ממחשב מפורמט והתקנה נקיה. יכול להיות שזו בעית 'עייפות חומרה' או משהו בסגנון? לבסוף, הוצע לי להתקין WIN7 כי "זה ירוץ יותר חלק ומהר על המחשב", אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי אני לא בטוח שזה באמת יעבוד יותר טוב. האם המערכת שלי תתמוך בגירסת 64-ביט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by _dudi_,

השגיאה הזו מופיעה כל הזמן גם ברגע שווינדוס עולה גם כל דקה כשאני עובד על המחשב וגם כשאני לוחץ על המחשב שלי אני משתגע אני לא יודע מה לעשות ההודעה לא נעלמת וזה לא הבלאסטר כי זה לא נתן 60 שניות ומפעיל מחדש את המחשב פשוט ההודעה כל הזמן מופיע ותוקעת את המחשב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.