עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MagnuM_47,

כשאני מחובר לאינטרנט אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו מישו יודע אולי איך להעיף את זה שזה לא יקפוץ לי יותר תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  2. אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה

3. Started by gshhar,

אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by irav,

אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by guandms,

שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by elada22,

נתקלתי במס' מקומות להוריד בהם את הDX10 לXP. אני יודע שמייקרוסופט התעקשו שרק ויסטה תתמוך בDX10. יכול להיות שזה זיוף או מין קובץ פרוץ\ערוך??

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by shaithebest,

פתאום כל המסך נהיה בקלוז אפ.... הכל ענק......כל האייקונים ענקיים....כל המסך נראה כאילו עשית קלוז אפ על תמונה מה זה? זה קרה אחרי שעשיתי עדכונים פתאום הוא רשם לי שאיכות הגרפיקה שלי יורדת לאיכות VISTA HOME שמעו אם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP איך מתקנים את זה? ניסיתי למחוק תוכנות כי חשבתי שזה בעיה בRAM אבל יש לי 2048 MB חייב עזרה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by yair124,

שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by 132Yonadav,

בוקר טוב אנשים!! אני רוצה לעשות פורמט דיי דחוף, אך אין לי את האפשרות.. אני מכניס את הדיסק, מזין את הProduct-Key, מסמן הגדרות ומתחיל להתקין, הוא מפעיל לי את המחשב מחדש עם המסך הכחול הזה ושם מתחילה ההתקנה. יש לי בהארד-דיסק 2 מחיצות, C: ו D:, על C יושבת מע' ההפעלה ועל D יושבים כל הקבצים האחרים.. הוא נותן לי 2 אופציות : להקיש R כדי לתקן את הווינדוס , או - להקיש ENTER כדי להתקין מע' הפעלה חדשה.. שם - הוא בוחר לי אוטומטית את הכונן D (עם כל הקבצים) ונותן לי אפשרות לפרמט אותו.. כשאני משנה את הPARTITION לC: הוא נותן לי אפשרות רק להתקין מע' הפעלה חדשה ולא לפרמט.... מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  11. משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by yanivd28,

היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by deathil93,

יש לי בעיה מוזרה בווינדוס 7, יש לי בכונן D סביבות ה-700 ג'יגה בכללי וסך כל הקבצים שם זה 62 ג'יגה (כולל החבויים), מה שדפוק זה שהמחשב מראה שרק 2 מגה פנוי לי, לא מבין למה. ניסיתי CC CLEANER, מחקתי קבצים שלא צריך, נקודות שחזור של ווינדוס, לא הצליח כלום. מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מחרפן! ועוד המקום בדיסק ממשיך לרדת אין לי מושג למה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by mrbig,

יש לי בעיה קצת טיפשית יצרתי HOMEGROUP רשמתי סיסמאות והכל אבל כשאני ניגש להתחבר למחשב השני - הוא מבקש שם משתמש וסיסמה מה לעזאזל השם המשתמש ? , הסיסמה היא מה שרשמתי , אבל אין לי שמץ מה שם המשתמש .......... עריכה : לא חשוב הבנתי

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. שלום לכולם. כאמור, אין לי מושג בשביל מה, אבל הנה, שתדעו ..... https://www.youtube.com/watch?v=woNP5ojkhRM

17. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by TheHungryOne,

היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by felixb,

שלום, השעון אצלי ב WIN XP נמצא במצב של שעה/שעתיים קדימה לשעה הנוכחית. גם אחרי שאני מעביר את השעון לשעה הנוכחית, אחרי RESTART הוא שוב עובר לשעה קדימה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by eXpire,

שלום לכולם רציתי לשאול שאלה לגבי באג ויזואלי שיש לי ב windows 7 ultimate שלי. לאחר הדלקת המחשב יש כל מני קווים אלכסוניים כאלה וזה די מעצבן. דבר נוסף הוא לפעמים מופיעה פס אופקי בצבע כתום בהיר לרוחב כל המסך. הבאגים האלה נעלמים אך ורק אחרי שאני עושה ריסט למחשב. הנה כמה תמונות (יש שם סוג של / כזה שאין בו צבע)

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. ככה התקנתי WIN7 על הנייח שלי, הכל עובד בהתנה הWIN עלה והכל בסדר. אך לצערי לא היה לי דריבר לכ.קול אז הייתי חייב להחזיר את זה ל- XP. הכנסתי דיסק של XP ביצאתי מחיקה לפרטישן והתקנתי מחדש, בשלב של ה- 10 שניות שהוא עושה הפעלה מחדש למחשב הוא הגיע למסך של הביוס והראה לי הודעה "operation system error" אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב המחשב נתקע פשוט בחלון ביוס בלוגו של הלוח אם! עכשיו אם אני מחכה חצי דקה זה עובר למסך אחר שרושם לי " Press F1 to Resume" אז אני לוחץ F1 ומכניס את הדיסק של ה-XP הוא מריץ את הזיהוי חומרה של ה- XP.. טוען כמה שניות ואז מראה לי את ההודעה הבאה: *צירפתי צילוום מסך למטה.. **ניסיתי לבצע SCANDISK מ- BOOTDISK לא עוזר,ניסיתי אולי לבצע RECOVERY אבל הוא מבקש מ…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by es88,

התקנתי את XP PRO 64 BIT SP2, הוא מעדכן לי עדכוני אבטחה וכאלה, אבל לא מעדכן לי את SP3, זה לא תומך ב-64 ? לפי האתר של מייקרוספט אלו התקנים: Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP אמרתי אני ישאל בכל מקרה, כי זה דיי מפתיע אותי.. בכל מקרה, במידה ולא, זה משנה לי משהו בתכלס מבחינת עבודה שוטפת? משחקים ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by ohadbx,

כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  24. אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב , כרגע יש לי windows xp ואני רוצה להתקין windows xp ולא לעבור לויסטה או משהו. הבעיה שלי היא שמזמן לא פירמטתי ושחכתי משהו, כשאני רוצה לפרמט רק את כונן C, ולהשאיר את D כמו שהוא, מתי אני עושה את הבחירה הזאת, זה במסך שהוא אומר לכמה לפצל את הכוננים ?! איך בדיוק זה הולך, אני לא רוצה להתקע באמצע , בבקשה תנסו להסביר טוב על מה בדיוק לוחצים, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.