Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הכפתור כי המקלדת בכלל לא מגיבה...ממה זה נובע? המחשב פועל מעולה חוץ מזה שהרבה פעמים ובאופן רנדומלי כשהוינדוס נטען (כשיש את הקווים האלה שרצים) אז פתאום מופיע מסך שחור והמקלדת לא מגיבה בכלל (לא עוזר שום ctrl+alt+delete) וחייבים לרסט דרך הכפתור...למה זה קורה? גם בעבר זה קרה ומאז המחשב עבר כמה פירמוטים ושום דבר לא עזר זה מעצבן אני עוד שנייה בועט במחשב חח מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לפניי יומיים את עידכוניי ההבטחה של מיקרוסופט נגד טולעת הבלסטר ועכשיו המחשב שלי עולה כמו עגלה . אני צריך לחכות איזה 20 דקות במקרה הטוב עד עד שהוא עולה . בבקשה אני צריך לדעת מה עושים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה רצינית ואני חייב את עזרתכם פתאום ביום בהיר אחד המחשב שלי החליט שהוא עולה בלי אקספלורר ז"א שורת המשימות לא עולה ולא שום דבר אחר ולא הסמלי רקע ולא כלום ואם אני מפעיל את מנהל המשימות ועושה משימה חדשה ובוחר את האקספלורר אז השורת משימות עולה לשניה ונעלמת מה עושים כדי לתקן את זה ? יש לי עוד מערכת הפעלה שעובדת בסדר אבל כל התוכנות וכל הקבצים נמצאים שם ואני צריך אותם
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קודם כל שנה טובה וחג שמח לכולם עכשיו לשאלתי : כמו בכותרת, אני פותח את המחשב והוא מגיע למסך של ווינדוס שהוא באמצע ומתחתיו יש את הפס הזה שעוברים 3 קוים כאלה. שזה מסתיים יש מסך כחול כזה לשניה ואז המחשב עושה ריסט. זה כבר קרה לי בעבר, וכרגע אני מצליח לפתוח את המחשב רק ממצב בטוח. אני מקווה שאפשר לפתור את זה ולא לפרמט. אז אני באמת אודה לכל מי שיוכל לעזור לי, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של ידידה שלי יש בעיה מוזרה- כל פעם שהווינדוס עולה- נפתחת תיקיית "My Documents" לבד. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? o_O
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לעשות לי את זה . מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר. הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד . יש למישהו רעיון מה לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אמממ טוב זה קצת מוזר האמת. היום הבחנתי בזה שכאשר אני עוזב את המחשב לזמן מה, ואני חוזר, אני שומע את ההארדיסק של המחשב עושה קולות כאלה של כמו כשאני מאחה עם DISKEEPER או משהו כזה ואז כשהזזתי את העכבר ופתחתי את ה TASK MANAGER ראיתי פרוסס בשם משהו כמו DFRGFAT.EXE שמיד נעלם ביחד עם הרעשים. אמממ יש למישהו מושג מה זה ואיך מבטלים את זה?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל יום לפחות נכבה לי המחשב ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי תודה מראששששש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה התחיל מאתמול בבוקר המחשב עושה לעצמו ריסט,בנוסף לזה הרשת שביני לבין אחי לא פועלת,והSystem Restore לא פועל גם. אני עבוד עצות מה לעשות? עם אני לא מוצא פיתרון עד הערב אני מפרמט אאא וגם עשיתי סריקה לוירוסים עם Kaspersky לא מצא כלום וגם סריקה עם AD AWARE לא מצאה כלום! מה זה יכול להיות אני שמתגע פה :s05:
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-