Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב נתקע בהודעה starting freedos לא ממשיך לעלות אנא עזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע.. אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה שהיא די דחופה, המחשב נתקע במסך העלייה שלה ווינדוס. אתמול עשיתי ריסט למחשב, והכל נתקע במסך ברוך הבא. לפעמים זה נתקע והמחשב גם מפסיק לחשוב ולפעמים הוא נתקע שם ואז כותב לי על המסך No Signal והמחשב ממשיך לחשוב (על פי הרעש). ניסיתי לחשוב מה יכולה להיות הבעיה, מה התקנתי לאחרונה ונזכרתי שהתקנתי את הדרייבר של המדפסת. נכנסתי למחשב דרך מצב בטוח ביטלתי באתחול את הדרייבר והתוכנות של המדפסת וניסיתי להכנס שוב, וזה לא עזר. החלטתי לבטל כל מה שבאתחול וגם זה לא עזר. בצעתי שחזור מערכת לתאריך של היום שלפני מה שקרה וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 16:39:27 * ווינדוס ויסטה הום פרימום
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה המחשב עולה (vista) ונתקע כאשר הוא מעלה את התוכניות שעולות בstartup אם אני עושה "רסט" אז הוא עולה בסדר. יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה? נראה לי שזה בגלל אחד התוכניות שאולי הפסקתי את עליתה בהפעלת המחשב גורמת לזה. שמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בצורה עקבית, כל פעם שאני פותח את המחשב ופותח את הדפדפן למשל - אני לא יכול ללחוץ על שום דבר (יכול להזיז את העכבר), המחשב עדיין ממשיך בפעולות רגילות (מילים זזות באתר מסויים, איקונים זזים.....) אבל אני עם העכבר לא יכול ללחוץ על כלום. הבעיה נפתר אם אני מחכה דקה וחצי או שאני לוחץ - Alt+Ctrl+Delete (אז נפתח ה -Windows Task Manager) אני יוצא מהWTM ואז הכל פועל כמו שצריך. מישהו יודע איך לפתור את זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם הבעיה שלי היא כזו..מדליק את המחשב, טוען, הכל בסדר(win2000 כפי שציינתי) , מגיע למסך הכחול, "מכין חיבורי רשת.." וכו'...ואז מגיע לשלב הכנסת סיסמא, ופתאום נתקע. אי אפשר לכתוב כלום, אי אפשר ALT CTRL DEL , אי אפשר לבחור אפשרויות...הסמן של העכבר הוא בצורת שעון חול ("חושב" , כאילו) אבל המעבד לא עושה כלום..וזה ככה דקות ארוכות.. ניסיתי לסגור את המחשב ולהפעיל אותו אחרי הרבה זמן, לא הלך, ניסיתי SAFE MOD , מסתבר שגם הSAFE MOD שלי דפוק..(הוא פשוט לא עולה..נתקע בשלב הצגת קבצים...ברררר) אין לי מושג מאיפה הגיעו כל הבעיות האלה פתאום...וירוס אין לי (בדוק) ולא נגעתי\מחקתי\נתתי לאף אחד לגעת במחשב. איך זה פתאום הגיע? איך אני פותר? לצורך העניין, אין לי בעיה לפרמט, רק אני צריך לשמור כ…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב הוא נתקע אחרי כמה דקות שאני נכנס למשחק(נראה לי שזה בעיה ב-windows אבל אני לא בטוח) מה לעשות? כבר פרמטתי פעמים ??? יש איזה דרך לבדוק מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, מהיום בבוקר כל פעם שנאי מדליק תמחשב הוא עושה FREEZE אחרי איזה 20 שניות ואז עושה ריסט אוטמטי. לא נגעתי במחשב, אין לי מושג למה זה קורה... מישהו יודע אם יש LOGS שמראים למה הוא קורס? או אם זה קרה לעוד מישהו? אני כרגע במצב SAFE MODE. תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי amd 64 3000+ ווינדוס xp professional. ביום שני האחרון הלכתי לחופשה והחלטתי להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן עד שאני אחזור, ביום חמישי בערב (אתמול), כדי להוריד משהו. כשחזרתי אתמול, הדלקתי את המסך והצג היה מכובה, אז התחלתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקלדת, והוא עדיין לא "התעורר" אחרי מיליון נסיונות, אז הפעלתי מחדש את המחשב עם הכפתור של הריסטרט. המחשב נדלק הכל היה בסדר. אחרי כמה זמן שהייתי על המחשב הוא פתאום נתקע לי ככה על שולחן העבודה, העכבר לא זז, שום דבר, ואין מצב שזה יקרה סתם ככה כששום תוכנות לא פתוחות, אולי מסנג'ר היה פתוח. זה בחיים לא קרה לי במחשב הזה. בכל אופן, חשבתי שאולי בגלל שהמחשב היה דלוק הרבה זמן, אז בכל מיקרה עשיתי ריסטרט והיה בסדר. היום בבוקר הדלקתי את המחשב …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב פעל עד לפני שעה בסדר ,הפעלתי אותו מחדש כדי לנקות אותו מכל מיני דברים שפעלו ברקע ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע כמעט ישר אחרי שהוינדוס עולה. אני עכשיו בsafe mode ניסיתי להפעיל בדיקה של וירוסים וזה לא מצא. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב מהממש ישנים אומנם אני לא משתמש בו אבל לא משנה בקיצור לפני שבוע הלך לו ההארד דיסק והחלפתי לו בהרד דיסק החדש פירמטתי והכל היה בסדר עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדוס דרך הדיסקט איתחול של WIN 98 זה סרק דרך SCANDISK ואח"ג עללתה ההתקנה והמחשב נתקע בה מה לעשות? למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני עומד על ספריה מסויימת (תמיד אותה ספריה) מופיעים פסים צהובים על המסך והמחשב נתקע כך שרק reset משחרר אותו. העתקתי את הספריה ל - HD אחר ושם הכל תקין. העברתי סריקה של אנטי ווירוס (NOD32) ושל Antispyware, תהליך של defrag, בדיקה של המערכת ע"י PC Wizard, בדיקה של ה - HD ע"י תוכנה של היצרן. הכל נראה תקין, אין רמז לבעיה כלשהי. בעבר הוספתי זכרון למחשב ומאוחר יותר כשפירמטתי השתמשתי ב - Image הישן (עם הזיכרון המוקטן). האם יכול להיות שזו הבעיה? אשמח לשמוע רעיונות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית. למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-