עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. Started by NetSpider,

אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. איך אני יכול לייצא את כל האימיילים מאאוטלוק אקספרס שבמחשב הקודם למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Gnome,

יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by yuvalkob,

אני יודע שזה קובץ של וירוס (לפי מה שמצאתי פה באתר) איך אני מוחק אותו?!! הנורטון אומר שהוא לא יכול תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by danielboro,

1- יש לי מחשב נייח חלונות 10 gateway וDHCP 2- מחשב נייד שמחובר בLAN חלונות 10 IP קבוע 3- מחשב נייד WIN8 מחובר ב WIFI 4- 2 טלפונים וטבלט מחוברים ב WIFI 5- ראוטר של בזק לחיבור אלחוטי 5- טלויזה מחוברת ב LAN IP קבוע מחוברת בHDMI למחשב נייד חלונות 10 מאז שעידכנתי את המחשב הנייד(LAN) לWIN10 כל פעם שהוא דלוק לא ניתן להתחבר לWIFI כשאני סוגר את הנייד WIN10 הWIFI חוזר לעבוד יש פיתרון? עריכה ערכתי בדיקות נוספות ולהפתעתי כיבוי הWIFI של הנייד וניתוקו מהרשת(LAN) לא מונעים את ההפרע לWIFI מה שכן מפסיק את הבעיה הוא ניתק כבל הHDMI בצד המחשב. ניתק בצד הטלויזיה ללא ניתוק מהמחשב לא פותר את הבעיה לא היתה לי בעיה כזו כאשר חלונות 7 היה מותקן על המחשב

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by MyTechDesk,

אהלן חברים, מה שלומכם? אני חדש כאן ורציתי לקרוא את חוקי הפורום לפני שאני מפרסם, אז נכנסתי לפוסט הנעוץ וניסיתי להגיע ללינק שצורף שם בשביל לקרוא את חוקי הפורום, אבל נתקלתי בשגיאה הזו: לטיפולכם. נ.ב. אני מקווה שזה היה נכון לשלוח את הפוסט הזה כאן.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  9. שבת שלום. כמו בכותרת עם כל הפעלה של המחשב קופץ חלון חיפוש של גוגל כרום, ניסיתי לשחק בהגדרות ולא מצאתי שם אפשרות לבטל זאת. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. עד היום הייתי משתמש ב-foxit reader והיא עבדה אחלה. עכשיו עם ה-win8 הגיעו כל מיני פיצרים וחשבתי שבטח יש חדשות שאני לא מכיר. בסטור שלו מצאתי את Acrobat Reader X & XI, מה ההבדל בינהם ומה דעתכם? אשמח להמלצות....

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. היי מה שלומכם? אני די בטוח שזה קרה גם לאחרים, ואפילו שמדובר באחסון לדעתי מקומו של דיון זה הוא כאן. הרקע: יש לי מחשב "ראשי" בחדר משל עצמו ו-HTPC בסלון. שניהם מריצים חלונות 7. למחשב הראשי מחוברים (בדרך כלל) 3 כוננים חיצוניים שמהווים את מרבית שטח האחסון ובפרט כל המדיה דהיינו מוזיקה סרטים וכו' המחשב "הגדול" מחובר ישירות לנתב ואילו הHTPC מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. מבדיקות שערכתי מקבלים בסביבות ה4 מגהבייט קצב העברה ביניהם - מספיק על מנת להזרים את רוב תכני הFHD שיש ברשותי. צעד הגיוני לדעתי היה לשתף את התיקיות הרלוונטיות מהדיסקים החיצוניים על מנת לאפשר הזרמה של הנתונים למחשב בסלון. משום שמדובר בכוננים חיצוניים ניתן גם להביא אותם פיזית ולחבר ישירות ל-USB. וכאן נתקלתי בבעיה, מלכוד…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. האים קיים דבר כזה באתר של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד במחשב קיים עובד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מעבדים כי לדעתי זה רלוונטי לשני הפורומים.

14. יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. אם אני מתקין windows xp sp3, זה כולל בתוכנו את IE7? או ש IE6 נשאר ואז יש עידכון ל7? תודה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  16. שלום לאחרונה התקנתי boot screen הזה על המחשב שלי (Windows XP Pro, SP3). (זהו הבוט-סקרין: http://www.themexp.org/preview.php?mid=31925&type=boot&view=downloads&page=&cat=&name=Simpsons+Bart+Chalkboard.zip&proddesc=Boot%20Screens&catdesc=TV/Movies&namedesc=Simpsons%20Bart%20Chalkboard זה לא עבד, וניסיתי להסיר אותו (לדרוס את הקובץ ntoskrnl.exe ע"י הקובץ המקורי) כאשר ניסיתי להכנס ל-safe mode על-מנת לדרוס את הקובץ, המחשב לא הסכים להכנס, והחזיר אותי שוב למסך האפשרויות של ה-boot. בסופו של דבר דרסתי את הקובץ במצב רגיל, אבל עדיין אני לא יכול להכנס ל-safe mode שאלות: 1. האם יתכן שחוסר תאימות בין הגרסה של הבוט-סקרין למחשב שלי יצרה את הבעיה? 2. איך אפ…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה מסוימת באמצעות סיסמא דרך הWINDOWS עצמה ולא באמצעות תוכנה צד שלישי אשמח לתגובה תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  18. תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by avi1231231900,

בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by Vidati,

שלום.. אני מוריד כרגע את הווינדוס וויסטה בטא ממיקרוסופט והשאלה שלי האם אני יצטרך דרייברים של SATA להתקנה של הווינדוס? ואם כן איפה אני יכול להסיג? יש לי לוח אם של GIGABYTE. וכונן קשיח של WD. תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by zzrxox,

במחשב החדש יהיו 3-4 דיסקים קשיחים,עד היום היו לי 2 במחשב הנוכחי וה - PAGEFILE יושב על הדיסק השני ( הדיסק שבו לא שוכנת מערכת ההפעלה ) במחיצה הראשונה ( קטנה ובלעדית עבורו ),האם יש היגיון לפצל אותו בין 3-4 דיסקים או מספיק שהוא ישב רק על דיסק אחד ( לא זה שבו נמצאת מערכת ההפעלה ) ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Anitz,

צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  24. פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by IlanF,

הגעתי לאיזה בלוג של פרוייקט שלפי היוצר שלו אמור להביא לשחק במשחקים שאמורים לעבוד רק על ויסטה בXP http://alkyproject.blogspot.com/2007/04/finally-making-use-of-this-blog-i.html נקווה שיצא משהו מהפרוייקט הזה, וגם אנחנו, אלה שעדיין משתמשים בXP נוכל לשחק במשחקים החדשים...

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.