Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי אתמול WIN XP מחדש (מחקתי את ה-PARTITION והגדרתי מחדש) לאחר מכן התקנתי את IE7 (הורדתי אותו מהתאר של MICROSOFT אתמול) לאחר ההתקנה הפעלתי את הדפדפן ובמקום הההודעה שלו של ברוך הבא ל-IE7 ןכו... אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : (בתור דף HTML): Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested URL: /runonce2.aspx יש לציין שעוד ל…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק חדש אבל האותיות התבלגנו לי ??? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל שכחתי :-[ תודה למי שעוזר אגב לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה כאן.. אם טעיתי אז תעבירו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש איזו שהיא דרך שאני מתקין עיברית במערכת הפעלה הזאת? יש תוכנה/עדכון שיוכל ללמד את המערכת הפעלה הזו עיברית? זו מערכת הפעלה בגרסה אנגלית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי תמונת מערכת לכונן c שלי שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלי וכל קבצי ההתקנה של כל התוכנות . במחיצה d יש לי שם הרבה תוכן כמו סרטים מוזיקה ומשחקים . השאלה שלי כשאני בעתיד ישחזר את תמונת מערכת מכונן c מתוך דיסק ההצלה . האם זה ימחוק לי את כל המידע שיש לי בכונן d או יפרמט לי אותו בלי לשאול . אני לא מעוניין לאבד את המידע בכונן d . כל מה שאני רוצה זה שיחזור מערכת ההפעלה בדיוק כמו שהיתה לפני השחזור . בלי למחוק שום תוכן בכונן d . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שלום רב! יש לי עכשיו windows שיש לו רק עדכונים אוטומטיים אך אם אני נכנס לאתר של מיקרוסופט, להוריד עדכונים וזה בודק לי רשיון מוצר אז זה אומר שהרשיון מוצר שלי לא חוקי. אז השאלה שלי אם יש דרך להפוך את הwindows שלי לבעל רשיון חוקי, שיעבור את הבודק רשיון?? תודה מראש בר!
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקנתי את XP PRO 64 BIT SP2, הוא מעדכן לי עדכוני אבטחה וכאלה, אבל לא מעדכן לי את SP3, זה לא תומך ב-64 ? לפי האתר של מייקרוספט אלו התקנים: Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP אמרתי אני ישאל בכל מקרה, כי זה דיי מפתיע אותי.. בכל מקרה, במידה ולא, זה משנה לי משהו בתכלס מבחינת עבודה שוטפת? משחקים ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
3f27_appcompat.txt כל פעם שאני מתחיל את הווינדוס אפדייט אני מקבל ארור והאחראי על זה הוא הקובץ הנ"ל... לאחר חיפושים בגוגל גיליתי שזה לא ממש קשור ספציפית ל appcompat והוא רק מדווח ארורים של מייקרוסופט... בכל מקרה מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-