Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי את WIN7 והוא לא מזהה את כל הכוננים שיש לי במחשב במערכת XP מזהה את כל הכוננים(יש לי 3 HD) במחשב מזהה רק 2 האם צריך לבצע איזה הגדרה במערכת WIN7 אודה לסיוע בברכה :s05:
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ראיתי מאמר שמסביר איך להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש אפילו אם אין לי גרסא ישנה בכלל, אבל המאמר באנגלית ואני לא טוב באנגלית. השאלה שלי אם אני יכול להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש בלי שיש לי גרסא ישנה? (אשמח אם יש קישור להסברים בעברית איך לעשות את זה) ואם אני חייב שיהיה לי ווינדוס ישן אני יכול לקנות XP יד שניה, אני יתצטרך להתקין אותו ואח"כ את Windows 7 Upgrade, או שמספיק שיש לי אותו ביד? ואם יש לי XP HOME או XP PRO האם אני יכול לשדרג ל Windows 7 Ultimate Upgrade? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמריץ XP SP2 כאשר אני רואה סרט עם כתוביות (בנפרד) דרך התוכנה mv2player, כל מה שהווינדוז יכול (לא עברית) - הוא עושה להם narraitor- למשל סוגריים, כוכביות ומילים באנגלית. איך אני גורם לו להפסיק להגיד את זה?! זה משגע אותי!! אני מריץ 2 יוזרים בווינדוז במקביל אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאט אומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב 1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה? 2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו 3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית? בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכה מחפש עצות ועזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום.. אני מוריד כרגע את הווינדוס וויסטה בטא ממיקרוסופט והשאלה שלי האם אני יצטרך דרייברים של SATA להתקנה של הווינדוס? ואם כן איפה אני יכול להסיג? יש לי לוח אם של GIGABYTE. וכונן קשיח של WD. תודה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים ב start menue איך אני משחזרת? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכם.. פעם ראשונה שניסיתי להשאיר את המחשב דלוק לצרכי הורדות. אני מגלה שכעבור מספר שעות ההורדה נפלה, והזיכרון הפיזי על ניצול של 90% ! (מדובר ב4 ג'יגה). אני מחפש ב Task Manager את התוכנה הבעייתית, ומגלה שאין כזאת. ריסטרט פותר את הבעיה...ניסיתי היום בפעם השנייה ושוב אותה הבעיה. אין שום דבר ב Event Log. למישהו יש מושג ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד במחשב קיים עובד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מעבדים כי לדעתי זה רלוונטי לשני הפורומים.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי ובו חמישה משתמשים, תמיד שהייתי פותח את המחשב לפני הכניסה היה נפתח רקע כחול וחמשת המשתמשים ברשימה וליד כל אחד ציור, פתאום זה נעלם והופיע לי מסך שחור עם מסגרת שאני צריך לרשום את שם המשתמש הרצוי ואם יש סיסמא אז סיסמא, למה זה קרה? נכנסתי ללוח בקרה ומשתמשים ניסיתי לשנות שם את סוג הכניסה והוא אומר לי משהו על NetWare שיש לי משהו כזה מזה ואיך אני מסיר אותו כדי להחזיר את כניסת המשתמשים כמו פעם? תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד intel core 2 duo e7300 2.66 penryn ו4 גיגה זיכרון כמובן שלפי כל מה שקראתי באינטרנט ובפורום הזה - התקנתי ויסטה 64 - התקנתי גם sp1 ועידכנתי בכל העידכונים אבל העתקת הקבצים איטית להחריד לפעמים אפילו באמצע ההעתקה החלון נתקע ויש צורך להפסיק את explorer.exe ולהפעיל אותו מחדש מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שמעו אני אצל חבר שלי עכשיו ואנחנו מנסים להקליט משהו. בקיצור אנחנו מקליטים ברשמקול של ווינדוס (או כל תוכנה אחרת, זה אותה בעיה), וזה מקליט נורמלי לחלוטין. אחרי שמקליטים ורוצים לשמוע את ההקלטה, מופיעה ההודעה הבאה: מה לעשות?? תודה.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש איזו שהיא דרך שאני מתקין עיברית במערכת הפעלה הזאת? יש תוכנה/עדכון שיוכל ללמד את המערכת הפעלה הזו עיברית? זו מערכת הפעלה בגרסה אנגלית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-