Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מתי שאני מנסה להפעיל את השירות של ווינדוס עזרה ותמיכה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך להפעיל את השירות איפה אני עושה זאת ב services.msc? כי לא מצאתי שם את השירות [br]פורסם בתאריך: 28.03.2008 בשעה 18:15:38 היסתדרתי וסליחה שזה לא במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
ווינדווס XP משנה לי כל הזמן את התפריט של ה-Arrange Icons By בספריות עם מפ3ים, סרטים, תמונות וכו'. במקום האופציות הרגילות: Name, Size, Type, Modified, הוא שם אופציות אחרות ומשונות (אורך, אמן, שנה וכו') כדי לתקן את זה, אני הולך לפולדר נורמלי ועושה באפשרויות Apply to all folders, ואז כל הספריות נהיות עם Name, Size, Type, Modified, אך תוך זמן קצר (לא ברור מה גורם לכך) הוא חוזר לאפשרויות המיוחדות! האם יש איזשהי אופציה \ Registry Tweak לבטל את השדות המיוחדים שהוא שם לקבצי מולטימדיה? ??? אני משתגע מזה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שני דיסקים-קשיחים-חיצוניים של 2TB כול אחד מהם, (חצי ריקים), ובפנוכו של המחשב יש דיסקשיח של חצי-טרה שבו מותקן הסיסטם ועוד דיסקשיח של אחד-טרה, שהוא 90% ריק........ילדתי החיילת האמיצה, ביקשה שאביא לה עוד דיסקשיח ביגלל חוסר מקום...אז מאחר והדיסקשיח הפנימי שלי של אחד-טרה ריק אצלי, החלטתי לחסוך 300שקל ופשוט לתת לילדה את הדיסקשיח של חצי-טרה....אבל על החצי-טרה מותקן הסיסטם שלי...אז מאחר ויש לי את תוכנת הגיבוי-שיחזור הנהדרת אקרוניס-2012, פשוט מאוד עשיתי CLONE מהדיסקשיח הקטן שעליו מותקן הסיסטם, לדיסקשיח הגדול הריק, כדי לתת לה את הקטן....כשסיים ה-CLONE בהצלחה, ניתקתי את הכבלים של הקטן, שעליו היה הסיסטם ועשיתי ריסטארט למחשב עם אמונה רבה.....אלא שהמאניוק פיתאו…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אם אני מתקין windows xp sp3, זה כולל בתוכנו את IE7? או ש IE6 נשאר ואז יש עידכון ל7? תודה
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום בהצלחה את חלונות 7 בגירסת ה ULTIMATE 64 BIT על המחשב הנייד. יש ברשותי את האינטרנט האלחוטי של סלקום (הסטיק הלבן) שמתחבר דרך USB. הבעיה היא שאני מתקין את הסטיק אבל לא מקבל אפשרות להתחבר לרשת מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? תודה טל.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון, הלוואי שהסבר שלי יהיה ברור! דבר שני, ההסבר: המצב הוא שיש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות ועובדות על גבי שני הארדיסקים שונים. העניין הוא שרק כאשר אני מנתק את אחד הארדיסקים אני מצליח להפעיל את המערכת שבהארדיסק השני שנשאר מחובר. כששני הארדיסקים פועלים רק מערכת אחת עולה, ואני דיי רוצה את השנייה. איך מגיעים למצב ששני הארדיסקים מחוברים, והמערכת שעל הארדיסק שאני רוצה תעלה... מקווה שהסברתי את עצמי טוב... בן
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להחליף קובץ בSYSTEM32 אחרי שאני עושה RESTART למחשב הוא חוזר להיות איך שהוא היה... כאילו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא משחזר לי את התיקיה הזאת ! ואני ממש לא רוצה שהוא יעשה את זה כי אם תהיה לי בעיה או משהו אני לא יוכל לעשות עם זה כלום אז בבקשה עזרו לי כי כרגע אני רוצה להחליף שם איזה קובץ...
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת LEADTEK, ובאתר שלהם יש דרייברים רק עבור ויסטה 32 ביט. כשהתקשרתי ליבואן, הוא אמר לי שהדרייברים של 32 ביט יעבדו גם על 64 ביט. זה הגיוני? יש טעם לנסות?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך אני עושה דרף XP כתובת של אתר שונה זאת אומרת נניח אם אני אכנס לאתר facebook זה יהיה walla?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אחרי פורמט של המחשב והתקנת SP2 על WINDOWS XP המחשב לא נותן לי לשנות הגדרות תיקייה. לדוגמא- אני עושה קובץ מוסתר הוא נעלם, אבל אחרי שאני עושה הצג קבצים מוסתרים הוא אינו מציג אותם.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט לחברי את המחשב ואיני יודע כיצד, האם אתם יכולים לתת לי מדריך מפורט. אא וכן אני צריך גם הוראות לאיך מכינים דיסקת פירמוט. אגב יש לו XP PRO. אא וגם איך מתקינים ווינדוס בחזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-