Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יצרתי איזה קובץ באיזה תיקיה, עבדתי איתו ונצבר בו מידע. לאחר כמה זמן סיימתי תעבודה שלי איתו ועברתי לדברים אחרים. איכשהו הגעתי למצב שלחצתי CTRL+Z במקלדת כשהEXPLORER פתוח בתיקיה שיצרתי את הקובץ והקובץ נמחק(או יותר נכון נעלם). מה אני יכול לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הכיבוי של המחשב לוקח יותר מ 5 דקות... מדובר במחשב נייד חדש (ווינדוס XP) שמותקנות עליו רק תוכנות בסיסיות (ווינאמפ, אנטיוירוס וכו') לפעמים פעולת הכיבוי מתבצעת ממש מהר, ולפעמים היא לוקחת משהו כמו 5 דקות!!!! מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני עוברמ-XP32 לויסטה 64X המלצות לגיבוי דריברים ומידע קשורים לתוכנות ומידע יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון : ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הזאת בעיקר במשחקים, האם יש פתרון? ניסיתי להתקין מחדש את המשחקים, האם יש פתרון אחר?
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-