עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by brum,

שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by euphoria,

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

5. Started by Eli_1982,

שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by PHOENIX18,

ההתקנה נתקעת לי ב39 דקות ואני מקבל שגיאה חמורה ניסיתי גם להתקין וינדוס 7 וגם שם ההתקנה מסתיימת אבל הוינדוס עצמו לא עולה והוא כותב שחסר קובץ מסויים ושאני ינסה לעשות REPAIR ניסיתי לעשות אבל זה גם לא עזר אם מישהו בבקשה יכול לעזור תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by PuMbA,

התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by menas,

פירמטו לי את המחשב אז התקנתי היום את הsp3. הבעיה שנתקע לי כבר שעה-שעתיים ב״מבצע ניקוי״ כאשר זה לא נותן לי לעשות שום דבר במחשב. זה נורמאלי? צריך תשובה דחוף!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by amitai124,

אני רואה שלהרבה אנשים פה בפורום רשום במערכת הפעלה שלהם Windows NT איזה Windows זה ?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by yaghobieh,

כולם נתקלו בטוח בתיקיות האלו: 90e578e075139ec4d6 איך מוחקים אותן?! המחשב לא נותן... למישהו יש עצה/ דרך? ניסיתי כול תוכנה אפשרית

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by m53242,

שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by solet,

התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  14. חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  16. התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. התקנתי את גרסת הניסיון של adobe premiere pro cs4. ההתקנה לא עברה כמו שצריך. גם ההסרה לא. האייקון של CS4 נשאר ב add/remove programs והוא מראה שהתוכנה תופסת בערך 100MB. כמובן, התיקייה של CS4 לא נמצאת ב program files. האם קיימת איזו utility להסרה של תוכנות שלא הוסרו כמו שצריך. אגב, עשיתי system restore, לא עובד. אופיר

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by ISmile4U,

יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DAnT3,

מישהו יודע איך עושים שאני לא יצתרך כל פעם לרשום את הסיסמא. אני רוצה להגיע למצב שאני שם את החייגן ב- Startup וכאשר ה- Windows עולה הוא פשוט יהיה Online אוטמטי כבר. פעם ידעתי איך לעשות את זה עכשיו שכחתי... יש לי ADSL ו- XP. תבורכו!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. היי חבר'ה, במערכות ההפעלה הקודמות הייתי עושה את זה בלי בעיה באמצעות win+tab+arrow key אבל משום מה זה לא מצליח ב windows 10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שעובד. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הבוקר קמתי למסך שחור והודעות מציגות של this copy of windows is not genuine. לאחר שהפריצה הפסיקה לעבוד ולא הצליחה לפרוץ מחדש החלטתי דיי, נמאס לי מהשטויות. אני רוצה לקנות וינדוס חוקי וזהו. ראיתי שאפשר לקנות גרסת שדרוג ל8 ב40$ וזה נראה לי מצויין, אבל מקצת קריאה הבנתי כי זה יגלה שהתקנתי אותו על עותק מזוייף, ויעשה לי בעיות על אף שקניתי אותו, כי זוהי גרסא לשדרוג על גבי עותק חוקי. בשביל לקנות עותק שאיננו שדרוג אין בכלל מחיר באתר. ראיתי קצת עניינים של עותק ISO בפורומים באנגלית - אשמח אם מישהו יסביר לי מה, איך והאם זה פתרון לבעייתי? האם מישהו במצב של this copy of windows is not genuine ביצע התקנה וזה עבר חלק? מה אתם מציעים לי לעשות במצב זה? האם קיימת פריצה לוינדוס 7 64 7601 שלי ש…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by Posford,

שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.