Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הקאזהה וDC++ לא מתחברות לי ואי אפשר לבצע חיפוש, עכשיו ניסיתי לעשות כמה צעדים בשביל לראות איך אני יכול לתקן את זה ונתקעתי כאשר בADVANCED של החייגן חיוג שלי מופיע הודעה Windows Managment Instrumentaion corrupted (בקיצור). גם אם אני מנסה להכנס בלוח בקרה לכל העסק של הפיירוול של ווינדוס אני מקבל הודעה שהservice שקשור לזה לא פועל לכן אני לא יכול להכנס, הוא שואל אם אני רוצה להפעיל אותו אני אומר כן ומקבל הודעה שאי אפשר בלי סיבה. אם אני מנסה להפעיל את הסרביס מהservices.msc אז אני מקבל eror 1068 - the dependency service or group faild to start בקיצור אני חושב שהדברים הנ"ל קשורים אחד לשני ואין לי מושג איך לתקן את זה. לא מזמן עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ואין לי כח עכשיו להתעסק עם זה…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
http://www.flickr.com/photos/63373715@N00/2265297144/ פתחתי עכשיו windows update (יש שמועות שאמור לצאת SP1 השבוע) ומצאתי שמיקרוסופט מנסים לדחוף לי איזה 7 תוכנות שטותיות ומיותרות שלהם. עוד מישהו קיבל את הקשקוש הזה?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק ווינדוס xp sp2 טוען לי את ההתקנה אתם יודעים היה לי את ה press any key to boot from cd. ואחרי זה המחשב טען את הקבצים ואז זה כתוב: SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTE ו Make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk related hardware configuration correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. -- מה זהההההההההההה אני מת להתקיןןן ודרך אגב זה מחשב חדש
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול נייד חדש והתקינו לי בו ויסטה פירימום על אף שהתחננתי לווינדוס XP הרגיל. עכשיו, השאלות שלי הם כאלה: 1. אמרו לי שויסטה הרבה יותר טוב מXP. האם זה נכון? 2. אם אמשיך להשתמש בויסטה בכל זאת, האם עליי להיזהר מהורדות מסויימות של תוכנות שמתאימות לXP בלבד ולא לויסטה? 3. האם פיירפוקס יכול לרוץ בויסטה במקום אקספלורר?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי יש לי שני מודמים, אחד יותר ישן, USB ADSL MODEM ALE 130 והשני Rotal - RTA1320a יש לכם במקרה מושג האם הם יכולים לעבוד על ויסטה 64? התקינו לי על המחשב ויסטה (נראה לי ultimate אני לא זוכר) והמודמים לא עבדו לי אז הייתי צריך להתקין XP. ואז קראתי כאן שיש SP1 לויסטה ולא נראה לי שב-skypc כשהביאו לי את המחשב התקינו לי את ה-SP1 לויסטה, אז רציתי לדעת האם יכול להיות שה-SP1 פותר את בעיות התאימות הללו במקרה, ואז אוכל להנות מהמערכת הפעלה ? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא איך אפשר להריץ במחשב אחד גם את XP וגם את ויסטה, האם אני צריך להתקין אחד מהם קודם או שיש איזה משהו שאני צריך לדעת בנושא?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה יש לי מסך של בקשת סיסמא לפני ההצגה של השולחן עבודה. ניסיתי לבטל את זה דרך חשבונות משתמשים אבל זה כנראה לא קשור לזה אלא לעידכון מסויים. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שכשהמחשב יעלה הוא ישר יגיע לשולחן העבודה בלי בקשות של סעיסמא לפני
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמריצים XP HOME עם אותו קוד חוקי, האם ניתן לשדרג את שניהם? האם ניתן להריץ 7 במקביל ל XP על מנת להחליט מי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון. ווינדוס XP SP3, כנראה שיש כבר כל מיני וירוסים ושטויות, בהתחלה הדפדפנים היו קורסים בלי סיבה. הורדתי Avira AntiVir הרצתי, ופתאום אני רואה את המראה הזה מול העיניים, ושאני מנסה להיכנס לכונן הוא פותח את חלון "פתח באמצעות" יש לציין כי דרך התחל --> הפעלה --> עיון... אפשר לגשת לתכני הכוננים. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם יש לי מעבד 64 ביט של אינטל האם יש בעיה להתקין את הגירסה הרגילה של ה WINXP או שאני צריך לקנות ולהתקין את גירסת ה 64 ביט??
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של PACKARD BELL עם מדבקה של WINDOWS 98, רוצה למכור את המחשב אבל לא את הרישיון. איך מורידים את המדבקה בלי לקרוע אותה?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כל הצלילים הרגילים שהווינדוס משתמש בהם, אינם נשמעים כלל. "במנהל ההתקנים" כל ההתקנים מראים, שהתקנים פועלים כראוי, ואין סימן שאלה צהוב באף לא אחד מהם. בקטגוריית הצלילים והשמע, הכל תקין, הווליום די גבוה ואף אחד מההתקנים לא מסומן ב-ווי בתוך הריבוע למטה, כביכול בשביל להשתיקו. ליד כל אחד מפעולות הווינדוס הרצויות, מסומן אייקון "הרמקול", כביכול מראה על סוג הצליל המתבקש לפחות ניראה אך לא נישמע בפעולה, צליל נבחר לא נישמע. לעומת זאת, המוסיקה במחשב, השירים "הרגילים" והסרטים... מתנגנים בכל הנגנים שאני בוחר ואין כלל בעיה של 'קודקים', נשמעים וניראים כפי שצריך. הסרתי קודקים והתקנתי מחדש. הסרתי דרייבר כרטיס קול והתקנתי מחדש. בדקתי "רוגלות"... מה עוד ניתן לעשות? תודה רבה. ???
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אחרי שדיי נמאס לי מהאנטיוירוסים שהיו לי, פשוט נשארתי בלי. הרצתי בדיקת וירוסים ברשת (www.bitdefender.com), והוא מצא דיי הרבה מאוד וירוסים, הרבה גם שפנדה לא מצא, אבל זה לא הפואנטה. הרבה מאוד וירוסים ובעיות היו בתיקיה C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C}. עכשיו, אני לא יכול לראות את התיקיה C:\System Volume Information בכונן C:\ שלי (ויש לי V על האפשרות של להראות קבצים מוסתרים), והתיקיה הספציפית C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C} לוקחת בערך 4 גיגה. אז שלוש דברים אני רוצה לשאול: 1. למה התיקיה הזאת משמשת, והאם יש עוד כאלו? 2. האם אפשר למחוק אותה? כי הרבה מקום פנוי, אין לי 3. למה הוא לא מראה לי אותה?…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את מערכות ההפעלה XP ו- 98SE. בשניהם סל המיחזור נראה מלא, אבל כשאני פותח אותם אין שם כלום. אם אני רוצה לרוקן אותם קופצת לי הודעה "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק..." (אתם מכירים את ההודעה ). הבעיה העיקרית שלי היא ב- 98SE, בסל המיחזור שם יש לי קובץ שאני ממש צריך, אבל משום מה אני לא רואה אותו . אני יכול לרוקן את הסל ואז לחפש את הקובץ בעזרת תוכנת שיחזור, אבל אם יש לכם דרך יותר בטוחה, אני אשמח לשמוע עליה ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-