עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  2. עד לא מזמן IE היה שואל אם להוריד או לפתוח וכו. יש לי XP ו IE7 איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by talaus,

אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by idan854,

יש לי בעייה במערכת הפעלה התקנתי אותה כמו שצריך הכול פועל טוב ולאחר שההיתי צריך לעשות פריצה הורדתי תוכנה ששם צריך לבחור את הלוח אם ולעשות ריסטארט ואז תיהיה בעצם פריצה אבל מה שקרה שניסתי לעשות עידכונים ולא היה אפשר כי הוא רשם שהשירות אינו זמין וצריך להפעיל את המחשב מחדש בקיצור לא הלך כלום מאז אני גם לא יכול לשמוע מוזיקה וגם לא ביוטיוב ואפשר לראות שיש לי כרטיס קול מותקן אז זה לא זה. תודה רבה לכל העוזרים ועם תוכלו להביא לי קישור להורדה מחדש של מערכת הפעלה של windows 7 כי אני מאמין שאני יצתרך לפרמט את המחשב מחדש והמערכת עצמה שהתקנתי לא טובה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by orninyo,

איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by mrmoti,

יש לי מחשב ישן של PACKARD BELL עם מדבקה של WINDOWS 98, רוצה למכור את המחשב אבל לא את הרישיון. איך מורידים את המדבקה בלי לקרוע אותה?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  8. שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. יש לי כרגע vista 32-bit ו xp-32 bit מותקנים על המחשב.... המפרט שלי בצד.... בxp וואלה אני לא משתמש... כדאי לעבור ל64-bit?איך זה עם מישחקים?הביצועים יותר טובים או פחות? תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלוםם אז ככה לפני כמה זמן התקנתי את הbricopack שזה כאילו משנה את כל המחשב לעיצוב של ויסטה זה מחליף פונטים אייקונים ושורת התחל וכאלה אוקיי אחרי ה זמן החלטתי שנמאס לי ואני רוצה לחזור למראה המקורי, מחקתי את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכניות ושהפעלתי מחדש תמחשב היא לא נעלמה לגמרי.. כל ריסטרט שאני עושה המחשב נפתח עם מראה של ויסטה ואז אני צריך ללכת להגדרות ולשנות למראה XP הרגיל וכל פעם אני עושה החל וזה לא עוזר זה משנה לי למראה הרגיל עד שאני עושה ריסטרט... מה עושים??? כבר ניסיתי ליצור עוד מראה כאילו לקרוא לו בסתם שם שהוא יהיה כמו הרגיל ולנסות לשים אותו וזה לא עזר... אז איך אני מעיף את הבריקו הזה מהמחשב? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by אוריפ,

היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  15. יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]

16. Started by zaroor,

מה ההבדל בזמן שעושים מתוך הוינדוס איתחול למחיצה חדשה דרך ניהול הדיסקים ב-XP לוקח הרבה יותר זמן נגיד ל 200 GB יקח איזה חצי שעה ובוינדוס 7 זה לוקח דקה הכי הרבה ראיתי את זה כבר מס' פעמים,איך זה מפרמט במהירות בוינדוס 7 וב XP זה איטי,הרי אין כאן בחירה של מהיר ואיטי זה בררית מחדל של הוינדוס

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by Potter,

שלום, יש דרך לגרום למחשב לכיבוי עוד X זמן? בקיצור איך אני עושה טיימר למי שלא הבין.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by Posford,

בעיה מוזרה, זה חדש ואפעם לא קרה. המחשב עובר לשומר מסך ולאחר זמן מה שהגדרתי, המסך נכבה. אך אי אפשר לחזור למחשב. לא משנה אם מזיזים את העכבר או מקישים על המקלדת המחשב עדין באותו מצב ואי אפשר לחזור אליו. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  19. היום בדיוק חבר שלי שולח לי באיי סי קיו הודעה שקרה לו היום משהו מוזר כשהוא מנסה למחוק משהו תיקיה או כל דבר, הדבר שהוא מנסה לכתוב ניהיה Not responding לאיזה 10-15 שניות ורק אז נמחק כנל עם גזירה והעתקה.. הפעולה הכללית של המחשב ניהיתה יותר איטית במחשב שלו... לפי מה שהבנתי בכלל הוא מבקש להיות מחובר לאינטרנט אם הוא לא בשביל למחוק קובץ אצלו ואם הוא מחובר רק אז לוקח הרבה זמן.. ניסינו דברים adaware, norton(utilities virus all this sh*t) ולא עזר.. לפני כמה דקות פתאום הבנתי ואני רואה ששלי יש אותו דבר וזה התחיל היום לא יודע באיזו שעה.. לשנינו מערכת הפעלה חלונות 2000 לו יש 256 מגה זכרון פנטיום 4 2 ג'יגה אבל לא חושב שזה משנה.. לי יש מפרט. אנא אם מישהו שמע או התנסה בתופעה אשמח ל…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by benyben,

אבל גם כשאני לא מתקין, הסרט עובד נהדר. מדוע התוכנה מבקשת ממני להתקין Direct X? האם יש צורך בהתקנה של Direct X? תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. Started by G-BOY10,

אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. ^^^ יש לציין שהדיסק שממנו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא NTFS והדיסק שאליו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא בפורמט FAT32 אם זה משנה משהו... זאת בעיה ממש מעצבנת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by sarit_co,

רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מעונין להריץ מערכת הפעלה (עדיף WIN98) ללא HD, כלומר, לצרוב גרסה מותקנת על CD ולהריץ את המחשב ללא HD (רק 2 כונני CD). : האם מישהו מכיר גרסה מוכנה של המערכת ? תודה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by שכרפ,

האם יש איזה שהוא קוד לXP שיכול לעזור לי להתקים את התוכנה שבבעלותי? התקתי XP בעבר מהדייסק הזה, אך פתאום היום הוא לא מקבל את הסיסמא שלו, מדוע? האם פג תוקף לסיסמאות של התוכנות? מהיכן ניתן להשיג סיסמאות שיתנו לי להתקין את הXP שלי??? צריכה עזרה דחופה, כי פירמטתי את המחשב, ואני צריכה להתקין XP ואין לי סיסמא לתוכנה.(יש לי אך הוא לא מקבל אותה). תודה רבה מראש לכל הגאונים.......

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.