Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעיה, אין לי מושג איך לעזאזל זה קרה, אבל יש למישהו מושג איך להחזיר אצ המצב לקדמותו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפני כמה ימים מחקתי מהרג'יסטרי (ידנית) מפתח בשם **codec3** (כוכבית היא חלק חסר בשם שאני לא זוכר) ואני חושב שזה דפק את הפעולה של ה media player, ושל winamp בתחום של הרצת סרטים. יכול להיות? ואם כן איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס לי לאתר סקס או משחקים עשיתי סריקת וירוסים סריקת ספיי עם ad aware, giant antispy והם לא מוצאים כלום מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
??? התקנתי אופיס 2003 ויש הודעת שגיאה רק בוורד. לפעמים עובד כמה שניות/דקות ושוב מנסה לשחזר את המסמך הסרתי והתקנתי מחדש התקנתי בתיקייה אחרת בדקתי וירוסים בנוד 32 התקנתי אופיס 2007 והבעיה קיימת למרות הניסיון שלו לתקן אונליין הפעלתי CCLEANER אחרי כל שלב התקנתי וינדוס מחדש - שידרוג מתוך המערכת לאותה גירסא -SP3 מחקתי NORMAL.DOT כמה פעמים רק במצב בטוח עובד יפה, שאר האופיס עובד מצויין.(אציין שהיה לי גם אופיס XP במחשב וגם אותו הסרתי) מה עוד אפשר לעשות? חוץ מלפרמט ושיחזור מערכת תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אז התקנתי ויסטה אולטימייט 64 על המפרט שבצד, ואחרי כמה זמן של שימוש (_20 דקות~) היא פשוט קורסת וכל החלונות נתקעים. רק ריסט פותר את הבעיה. אין לי מושג כבר מה הבעיה יכולה להיות- ניסיתי כל דבר הגיוני. יכול להיות ששתי תוכנות מתנגשות אבל לא שמתי לב לשתי אפליקציות ספציפיות שרצות בזמן התקיעה. |: רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שקיבלתי שמותכנת עליו מערכת הפעלה של XP ככל הנראה לא מקורית מותקנת החבילה של SP2. בעידכונים שמחכים להורדה נמצאת החבילה של SP3. רציתי לדעת האם זה צריך/הכרחי להוריד את ה SP3 וגם האם זה בטוח. (וכמובן שמחכים עוד הרבה עידכונים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. שכחתי את ססמת המנהל בכניסה למחשב. נסיתי לעלות ב sm אבל עדיין מבקש ססמא. איך מתגברים על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007 בהורדה היו 2 קבצים קובץ RAR ששוקל 643 מגה וקובץ NRG ששוקל 695 מגה הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה... הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012 עוד משו קטן שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה? תודה -]
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב ונתקלתי במחזה מוזר. כל התצוגה, כולל האייקונים בושלחן עבודה, דפי אינטרנט וכו', כאילו ''נדחפו'' לצד ימין של המסך כך שיצאו מהמסגרת וכעת אינני יכול לראות טת האיקקונים בושלחן עבודה, את כפתור ''התחל'', אני רואה רק חלק משורת הכתובת בדפדפן. יש לי Win 7, כיצד ניתן לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי גם מחשב נייד (של אחותי בעצם). לפני שההורים שלי יצאו מהבית שלשום הם כיבו את המחשב נייד. הייתי צריך משהו מהמחשב הנייד וכשפתחתי אותו גיליתי שהווינדוס לא עולה בכלל. הוא מגיע למסך שכתוב "טוען את ווינדוס..." והוא נתקע על זה. הווינדוס פשוט לא עולה. עכשיו זה לא המחשב שלי, ואני לא רוצה להגיד להם שפתחתי אותו כשלא היו בבית. אם אני יכול לסדר את זה איכשהוא עד מחר שהם חוזרים הבייתה כאילו לא קרה, אז אני אשמח מאוד. דרך אגב זה ווינדוס ויסטה אם זה משנה משהו. וזה מחשב נייד, לא מחשב רגיל אז לא להתבלבל. מה אני עושה במצב כזה?!
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי ברשותי WIN7 כאשר מפעיל גאדג'טים שונים על שולחן העבודה הם מופיעים לי גם מעל כל חלון שאני פותח. למשל שפותח דפדפן או חלון של תוכנה כלשהיא הם מופיעים מעליה. ניסיתי למנוע זאת ע"י ביטול האפשרות שהגאדג'טים יהיו מעל החלונות דרך Properties אך ללא הצלחה. למי יש פתרון? --- דבר נוסף : יצרתי כמה תמונות כמצגת בקבצי GIF שאמור להיות על הדסקטופ, אך ב WIN7 התמונות לא מתחלפות. ב XP זה עבד. איך ניתן לעשות זאת גם ב WIN 7 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-