Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי זה אם אני יכול לפרמט רק את המחיצה של הוינדוס?מחיצה c אם אפשר גם הוראות איך עושים את זה בדרך כלל שאני שולח את המחשב למעבדה כדי שיפרמטו לי הוא אומר לי שים את כל מה שאתה צריך על כונן d יש לי שני כוננים c ו d ויש לי רק הארד דיסק אחד! זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות לפרמט לבד ובגלל זה אני שואל? את כל מה שאני רוצה שיישאר שמתי בכונן d עוד שאלה זה למה אני צריך שיהיה לי דרייבר של לוח אם או של כרטיס מסך? מה הם לא יעבדו אחרי שאני יפרמט? במילא אפשר להוריד אחרי זה דרייבר עדכני מהאתר של nvidia כרטיס מסך וללוח אם אני לא יודע? ואני מפרמט xp ומתקין xp תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים/ריסטים/תקיעות וכד'. יש לי כמה כוננים במחשב (6) ואני תמיד מפרמט רק את הכונן הראשי© שעליו יושבת המ"ה. יכול להיות שהגורם לבעיה נמצא לא בכונן הראשי (כל הכוננים חוץ מ-C)(אני שואל את זה כי כבר יש לי את הבעיה הזו כמה זמן והיא לא בדיוק נעלמת...). אם זה עוזר: זה הדף שאני בד"כ מקבל: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=46c9f72d-ce80-4a72-b86d-77246949f367 תגובה מפורטת יותר ורקע על הבעיה בהמשך הת'רד..
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
WIN XP SP2 הודעת שגיאה שכל פעם שאני לוחץ עלי אז היא אומרת שנשארו לי 10 שניות לסגירת החלונות>לוחץ> 9 שניות>לוחץ וכו' למה זה? זה קורה סתם ככה פתאום באמתע גלישה תמימה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך ב32 ביט יהיה הבדל בביצועים אם אני יתקין ויסטה 32 או 64?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להחליף קובץ בSYSTEM32 אחרי שאני עושה RESTART למחשב הוא חוזר להיות איך שהוא היה... כאילו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא משחזר לי את התיקיה הזאת ! ואני ממש לא רוצה שהוא יעשה את זה כי אם תהיה לי בעיה או משהו אני לא יוכל לעשות עם זה כלום אז בבקשה עזרו לי כי כרגע אני רוצה להחליף שם איזה קובץ...
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.astonshell.com/index.htm אני מוריד את זה כרגע, למישהו יש ניסיון עם התוכנה או פאטץ' הזה?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה,ברשותי מחשב p-3 מדגם פאקרד בל, שהיה בו מערכת הפעלה מילניום (נא לא לצחוק בבקשה), פירמטטי את המחשב והתקנתי xp פרופשיונל (כבוד!!), אך הusb במחשב לא עובד יותר, בכל פעם שאני מכניס משהו לusb המחשב נתקע, מערכת ההתקנים מסמנת לי ? במקום של הusb מה לעשות היכן אני מוצא דרייברים למחשבי היקר!! אני מנסה כבר המון זמן ולא מוצא. :pissed:
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd. חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי פנטיום 2.8 עם 1 ג'יגה זכרון (RAM) וHD בודד עם 4 מחיצות. עברתי על אשכולות קדומים בנושא הזכרון וירטואלי, ולא הגעתי למסקנה ברורה... בהנחה ואני לא רוצה לתת לוינדוס לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי, איפה הכי מומלץ למקם את ה PAGE FILE וכמה להגדיר (בנוסף האם להגדיר גודל משתנה או קבוע) ? תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
ווינדווס XP משנה לי כל הזמן את התפריט של ה-Arrange Icons By בספריות עם מפ3ים, סרטים, תמונות וכו'. במקום האופציות הרגילות: Name, Size, Type, Modified, הוא שם אופציות אחרות ומשונות (אורך, אמן, שנה וכו') כדי לתקן את זה, אני הולך לפולדר נורמלי ועושה באפשרויות Apply to all folders, ואז כל הספריות נהיות עם Name, Size, Type, Modified, אך תוך זמן קצר (לא ברור מה גורם לכך) הוא חוזר לאפשרויות המיוחדות! האם יש איזשהי אופציה \ Registry Tweak לבטל את השדות המיוחדים שהוא שם לקבצי מולטימדיה? ??? אני משתגע מזה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לפרמט את המחשב שלי עם WIN XP RPO SP1 . לי יש WIN XP PRO אז הבאתי את הגירסה עם ה-SP1 וכשאני עושה פורמט לדיסק אז באמצע הפורמט הוא נעצר ורושם שיש CORRAPTED OR MISSING FILE. עד עכשיו פירמטתי את המחשב שלי כבר איזה 10 פעמים ללא בעיות. עכשיו אני רואה שיש 2 סוגי פורמטים: NTFS ו-FAT ובכל אחד מהם מהיר ואיטי. אני משתמש ב-NTFS לא האיטי. מה אני אומור לעשות ולמה זה נעצר באמצע הפירמוט? 1 אולי אני עושה משהו לא בסדר אבל ממש לא נראה לי כי עשיתי את זה כבר איזה 10 פעמים. 2 כשחבר שלי העתיק את הדיסק אז הוא עשה את זה במהירות של 40 או 48. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-