Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים. יש ברשותי מחשב נייד של דל והוא לא מגיע אל הווינדוז כשאני מדליק אותו יש לי תאופציה ללחוץ r אחרי שזה כותב שהסיסטם לא נמצא או שהוא פגום משהו כזה.. וגם ל safe mode זה לא נכנס ! זה כותב את אותו דבר בכל מצב.. מה זה הדבר הזה מה אני עושה?! תודה רבה מראש..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום... לחבר שלי יש ווינדוס XP מחשב לא ככ ישן... (נראה לי מהפנטיום 4 הראשונים.. לא בטוח) בקיצור.. כשהוא עושה כיבוי לווינדוס.. זה עושה את התהליך של הכיבוי ולאחר מכן במקום לכבות את המחשב לבד הוא כותב לו its now safe to turn off the computer (כמו במערכות הפעלה הישנות...) מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884 vewy nice!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. נרשמתי לקורס שמציע מבחנים ופתרונות באינטרנט, לצערי הם מאפשרים כניסה לשירות רק מהמחשב בו ביצעתי את ההרשמה למחשב. זה מעצבן אותי כי לפעמים אני רוצה לעבוד מהנייד. איך הם יודעים מאיזה מחשב התחברתי? אולי דרך COOKIE?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני עובד תחת Xp כאשר כל המחיצות בפורמט NTFS. הגדרתי 2 יוזרים במצב Limit. איך אני מגביל לשם דוגמא את שאר היוזרים מלהיכנס למחיצות/ספריות מסויימות? ובכלל איך אוכל לבצע הרשאות מתקדמות יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
באנגלית אבל שאוכל להוריד על DISKONKEY ואז להתקין אותו על המחשב שלי (שלא מחובר לאינטרנט) מאיפה מורידים דבר כזה? וגם עוד שאלות על WIN2000) ב. מה מחליף את MSCONFIG ב-WIN2000? או איך אני שולט על תוכנות שעולות עם האיתחול? ג. לאחר מצב המתנה - המחשב ב-WIN2000 מסרב להתעורר!! ESC אנטר עכבר - לא עוזר!! ד. בכניסה למצב בטוח אז העכבר והמקלדת לא מגיבים למרות שהכל דולק אצלהם (ובמצב NORMAL) הם עובדים
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם ב NTFS אפשר להפעיל משחקים שמיועדים ל98 ? והאם אפשר בעזרת PARTITION MAGIC לפצל שיהיה כונן אחד NTFS ואחד FAT32 ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יום אחד אני מדליק את המחשב ומקבל את ההודעה (ראה תמונה) המעצבנת שחסר לי קובץ. זה לא וירוס או משהו שמחק את זה, אין לי מושג גם איזה קובץ זה אבל אני משאר שזה SYSTEM32 FILE... אחד מהחברה שם, אתם יודעים... עשיתי חיפוש בGOOGLE, ואין אף מידע על קובץ כזה. חפשתי במחשב של אח שלי שיש לו בדיוק אותה מערכת הפעלה ורכיבי תוכנה דומים, וגם שם... אין. שאלתי אנשים והם לא מצאו. Svnet32.exe איזה קובץ זה ? מישהו יודע ? אם אתם יודעים בבקשה תעזרו וגם אם אין לכם מושג איזה קובץ זה בבקשה בבקשה בבקשה תעשו חיפוש במחשב שלכם ואם יש לכם אותו ותעלו אותו לרשת כי זה יעזור מאוד ! ואם גם את זה אין באפשרותכם לעשות, בבקשה תגידו לי איך נפטרים מהודעות כאלה. תודה רבה מראש ! נ.ב אין בעיות לוואי כתוצאה מהקובץ (יותר נ…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי את הSP2 הזה. העידכון הכי גרוע שיצא לימקוסופט עד היום אני לא יודע מה חשבתי כשהחלטתי להיכנע וסוף סוף להוריד אותו יש לי מיליון ואחד בעיות, אבל זאת הכי קטנה והכי מעצבנת: אני לא יכל להגיע ל TASK MANAGER , במקום הוא פותח לי חלון ומוזר ולא שימושי (שלא מאפשר SS) עם האפשרויות האלה: LOG OFF SHUT DOWN LOCK COMPUTER TASK MANAGER CHANGE PASS CANCEL רק שעל הכפטור של המנהל משימות אני לא יכל ללחוץ הוא אפור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עם הקנייה של המחשב הנייש את תוכנת ההפעלה VISTA HOME PREMIUM אני כמובן מעדיף לעבוד באנגלית אבל גם רוצה לכתוב באופיס בעברית ולחפש מדי פעם במנועי חיפוש בעברית בחרתי בהתקנה של הווינדוס שאנגלית תהיה השפה ועכשיו הוא לא כותב לי בעברית איך עושים שעדיין כל התיקיות והדסקטופ יהיה כתוב באנגלית והיא תהיה השפה הדומיננטית וגם שיהיה אפשר לכתוב בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם WIN98 בעברית (LOCALIZED). האם מישהו מכיר דרך להפוך אותו לאנגלית (ENABLED) מבלי למחוק את כל מערכת ההפעלה ? בגדול, אני רוצה לעשות לו אפגרייד ל XP אבל ה XP שיש לי הוא באנגלית ולא בעברית ולכן הוא לא מוכן לעשות UPGRADE. אני לא רוצה לפרמט הכל ולהתקין מהתחלה. האם אפשר להתקין WIN98 אנגלי על עהברי ובכך להפוך אותו ל ENABLED ? האם למישהו יצא לעשות כזה דבר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-