עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ספריה במלואו אני משתמש ב VISTA וכאשר אני עומד ב VIEW במצב DETAIL אנני רואה את כל שם הקובץ כמו שהיה ב XP תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. המאמר לא עובד עעם SP1+ ויסטה עיברית לטענת האתר לא תומך בשפה הזאת למה המאמר הזה? http://hwzone.co.il/news/1200294709/74440/

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. הפך אותו במאה שמונים מעלות. איך מחזירים? (מדובר בסרט ספציפי, אך לא בטוח, אולי גם בשא הסרטים). (WIN98?\)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שלום ותודה על נכונותכם לעזור, אני משתמש עם האינדוס 98 ואקספלורר 6 ,תמיד הייתי רואה קטעי וידאו שיש באינטרנט כמו בנענע וואלה, במדיה פלייר 7 עד שקרתה לי איזה תקלה ואני לא רואה. המדיה פלייר 7 מציג בלשונית תבניות, שיש לו תקלה עם התבניות של המדיה ואין לו שום תבנית בלשונית , ואז על כל קטע וידאו הוא אומר משהו בסגנון שהוא לא מכיר כזה תבנית. והמדיה פלייר9 כןמציג את כל התבניות בלשונית הנ"ל אך לא פותח שום וידאו בלי כל הסבר. ניסתי להוריד כל אחד מהם כמה פעמים,גם ב9 לשונית רשת לא נפתחת, היכן שמספיק גרסא 6 אני רואה כן עם ה6 ,אבקש מאוד באם תוכלו לענות לי תשובה בהקדם האפשרי פניתי לספק אינרנט שלי והוא לא הצליח לעזור לי. סי די עם סרטי וידאו אני רואה כן במדיה פלייר אני לא זוכר האים ב7 או ב9 .…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  6. המדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm האם הוא יעבוד גם נגיד לשים דריבר של כרטיס רשת או דברים כאלה בסגנון... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by stingeR-,

אתמול ביצעתי במחשבי פורמט , לאחר שהכרטיס רשת כל הזמן יתנתק ! והיו מלא בעיות , אחרי הפורמט הכל עבד בסדר אבל אחרי התקנת כל הדריברים והתוכנות פתאום האינטרנט מקרטע(ועדיין , בקושי הצלחתי לכתוב את ההודעה) פעם עובד פעם לא ומשהו מוזר קורה... הרשת לא עובדת וגם המחשב כל הזמן נתקע. אבל שאני סוגר את הSVCHOST שאחראי על הסקין של הוינדוס פתאום יש לשניה אינטרנט והקירטועים מפסיקים. את בעיה זו ניתן גם לסדר על ידי כיבוי המודם.. לדעתי מישהו פרץ לי למודם וקילקל בו משהו אז אני צריך לעשות שהוא יפעל כHOME ואחר כך בחזרה לפרו או איך שהוא לתקן אותו מה שעוד מעניין זה לא חשוב אם המחשב באינטרנט(כאילו אם אני גולש) או לא תמיד הוא מהבהב בנורות של הפעילות... כאילו הוא כל הזמן עושה משהו. עזרה בבקשה אני כב…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tsvika,

לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by genia,

אז למרות שכולם מהללים את הויסטה, אני סובל במיוחד ב3 ימים האחרונים מהמון מסכים כחולים. המערכת רצה על מחשב נייד עם core 2 duo t7250 ו 2gb של זיכרון ram כשמוצגת שגיאה הוא מדווח על bad_pooler_call ועל שגיאות שונות שקשורות ב sys32.exe/dll ועל bad_memory\bad_memorey_call הרצתי תתוכנת דיאגנוסטיקה המובנית של הנייד של מצאה כלום וגם הרצתי memtest 32 במצב boot יותר משעה ולא נמצאו שום שגיאות. כמו כן המערכת מעודכנת לsp1 עם שאר העדכונים שמיקרוסופט הוציאו(מדובר בוורסית אולטימיט) הצעות למה אפשר לעשות? פורמט לא בא בחשבון

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by בזיק,

יש לי מחשב נייד ומחשב נייח. יצרתי מזוודה במחשב הנייד והעברתי אליה תיקיה מהמחשב הנייח. אם אני יוצר קובץ בתיקיה של הנייח אז הסינכרון של המזוודה יותר אותו בתיקיה של הנייד, אבל זה לא עובד בכיוון ההפוך - קובץ חדש בתיקיה שבנייד לא מתעדכן לתיקיה המקורית שבנייח. מה לעשות כדי שיהיה סינכרון דו-כיווני?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by xTz,

היי, לאחר ההתקנה של ויסטה על מחיצת 32 ג'יגה, נשאר לי בהתחלה כ10 ג'יגה פנויים. בלי שאני אמחק או אתקין שום דבר באותה מחיצה, המקום הריק התחיל להצטמצם ל8...6..ג'יגה. לאחר מכן זה גדל ל7 ג'יגה..ואז שוב התחיל לרדת כרגע אני על 3 ומשהו ג'יגה פנויים. ממה זה נובע ואיך אפשר להגדיל את המקום הפנוי? תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by no43189,

כולם מדברים על VISTA על המממשק שלה על כל מה שחדש בה אבל שוכחים לשאול תשאלה הכי חשובה מה המחיר שלה??? שלפי דעתי יגיע ל סביבות ה 1500+ מה אתם חושבים ?

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Nadav889,

הגיע הזמן והחלטתי לשדרג את המחשב הביתי שלי שמותקן עליו XP ווינדוס 7. יש לו חומרה חזקה, כרטיס מסך טוב וכל מה שמשאיר אותו מאחור זה המערכת ההפעלה. רציתי לקנות את הוונידוס מקורי אבל חשכו עיני כשראיתי את המחירים. כמה אתרים מכרו את ה7 במחירים של 1200, 800, 700 וכו' ואני מדבר על הגירסה שאמורה להיות "ביתית". האם אני מסתכל על המערכת הלא נכונה? האם יש סיכויי לקבל איזושהי הנחה או משהו בסגנון(כמו שדרוג בפחות כסף) אם יש לי מערכת XP מקורית? או האם הדרך היחידה היא לקנות את התכונה מקורית במחיר של 800 שקלים? תודה, נדב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by guyl3,

שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  16. אח שלי נגע לי במחשב והוריד לי "קראקים" שבמקרה לא פעלו, אבל מאז המחשב איטי. אח שלי אדיוט. איך מתקנים את המחשב? הורדתי כבר תוכנות נגד ספיי-וור שעוזרות אולי לרגע אבל אחרי כמה שעות המחשב נהיה איטי בטירוף. כרגע, לחלץ קובץ של 700 מגה מארכיון RAR לקח 8 דקות ו19 שניות. בדקתי על השעון.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by coil,

הודעה זו נכתבה בשביל חבר: שלום לכולם יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי לאחר מספר דקות שאני מדליק את המחשב ומתחבר לאינטרנט הוא נהיה ממש איטי עכיו גיליתי ב windows task manager שיש משהו שעולה ל90-100 אחוז כאשר המחשב נהיה איטי היישום שעולה ככה הוא svchost.exe והוא זה שחוסם את המחשב מלעבוד כמו שצריך.... לאחר שאני מבטל יישום זה המחשב מאבד את כל החיבור לאינטרנט וצריך להדליקו מחדש..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום! ככל הנראה גם מחשב זה נדבק במחלה הנדירה הזאת. הא החליט כיום להעלים את כול אפשרויותהגיבוי הקיימות. באייקון של "מחשב" ל מופיע האייקון ש הכונן "DVD", ולא ניתן בכלל לקרוא מדיסקים, תופעה מעניינת, איני יכול עכשיו לגבות יותר כלום, מבקש את עזרתכם. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ski_farm,

יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by ACA,

קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. ווינדוס 7 64 מחשב תוכנות מינימלי דרייברים עדכניים יחסית ? חשוב ? ב- PROCESSES המקסימום מראה על 4 % שימוש ב- CPU מתוך 2 GB תפוס 1 GB למערכת הפעלה... התוצאות - כל המשחקים עומדים על 100% שימוש - לא היה לפני התופעה התחילה לאחרונה ללא שינוי או עידכון... תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כשאני הולך לישון אני משאיר בלילה את המחשב פתוח. מאז שהתקנתי ווינדוס 7, כל פעם שאני קם בבוקר ומדליק את המסך, האינטרנט מנותק, ושום דבר פרט לריסטרט למחשב לא מחזיר אותו לחיים. המחשב לא עובר ל-Sleep Mode.. אני רק מכבה את המסך. בטוח יש איזשהו משהו שפועל שמכבה לי את האינטרנט במהלך הלילה. מה שלא הגיוני שאפילו ריסטרט לראוטר לא עוזר.. אפילו LOG OUT לא עוזר. רק ריסטרט למחשב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

שלום. קנינו לאחותי את המחשב הבא. קודם אני מזהיר,התכנים באתר קשים לצפיה! מפורסמים שם דברים כמו "PCI EXPRESS INTEL 950 משולב למשחקי תלת מימד מורכבים" או " LCD 17 LG 1752S 1:1600המסך הטוב בעולם!!!" אך בכל זאת קנינו לה את המחשב הזה בתוספת כמה דברים כי היא לא צריכה יותר,והשגנו אחלה דיל. קיצר רציתי לדעת אם ויסטה יעבוד לה בצורה חלקה על המחשב. לא משחקים וכל השטויות. קצת תלת מיימד גם. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 יעבוד? תודה

25. בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.