Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים מחקתי מהרג'יסטרי (ידנית) מפתח בשם **codec3** (כוכבית היא חלק חסר בשם שאני לא זוכר) ואני חושב שזה דפק את הפעולה של ה media player, ושל winamp בתחום של הרצת סרטים. יכול להיות? ואם כן איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאני עושה צור תקיה חדשה אז לתקיה יש סמל אפשר לשנות את הסמל/איקון הראשי? במקום שאני עושה צור תקיה חדשה אז תמיד לכול תקיה אני צריך לשנות את הסמל אז אפשר לשנות את הסמך הראשי?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד. אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים. למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מוסיף את שורת המשימות למעלה עם TOOL FILE וכו?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/why%20its%20like%20this.JPG למה אחד fat 32 והשני ככה ? ??? והעם זה ? מזיק במשהו תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, על מנת לעשות התקנה נקיה על הWIN הדפוק הנוכחי האם אני צריך לעשות פירמוט של הדיסק המכיל את הWIN הנוכחי, או שההתקנה מ-BOOT של הגירסה החדשה של WIN דורסת את ההתקנה הישנה לחלוטין ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה 80G שזה בעצם 75G ..........................המחשב עובד במהירות X אם אני אחלק תהראד דיסק למחיצות המהירות תקטן ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לאמא שלי מצלמת רשת של מייקרוסופט Lifecam HD 3000. לפני כמה שבועות המצלמה הפסיקה לעבוד על המחשב שלה. דרך הdevice management ראיתי שיש לה שגיאה עם קוד 1 בדרייבר של המצלמה. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין מחדש ללא הצלחה. חשבתי בהתחלה שהמצלמה פשוט התקלקלה- אבל אז ניסיתי אותה על המחשב שלי והכל עבד כמו שצריך. כשחיפשתי פתרון עלה לי חשד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך- כי נראה שהמצלמה הפסיקה לעבוד בדיוק כשהחלפנו לה את אותו במחשב שלה. העיניין הוא שאבא שלי דאג להתקין את הדרייבר העדכני לכרטיס מסך כשהוא התקין אותו. הבעיה יכולה להיות באמת הכרטיס מסך? איך בודקים דבר כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-