Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
כי הוא רק מפעיל את התוכנה, והוא לא מבצע את הDEFRAG עד שלא מקישים עליו פיזית (וזה כמובן נוגד את כל הרעיון של התזמון).
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לדעת איך ניתן לעדכן ידנית את MBR בנוגע לסטטוס מחיצות (Primary/Logical)? הווינדוס האהוב (7) יוצר כברירת מחדל בזמן ההתקנה את כל המחיצות כ-Primary (תפס את כל ה-4 המותרות) ועכשיו אי אפשר לבצע dual boot עם מערכות אחרות. שיניתי את אחת המחיצות ל-Logical אבל בזמן התקנת מערכת אחרת עדיין אני מקבל שגיאה שיש 4 מחיצות ראשיות, לכן כנראה ה-MBR לא עודכן משום מה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלטם לכולם, מישהו מכיר תוכנה \ מערכת שיודעת לבצע הכנת imag-ים והפצתם מרחוק (משהו בסגנון ה BDD של מיקרוסופט)? :s05: תודהץ
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, תהיתי איך אוכל להוסיף את האפשרות להפעיל את חלונות מחדש במצב בטוח בחלון הקטן שנפתח כשלוחצים על Start ואז על Turn Off Computer, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! כשאני נכנס לMSCONFIG, אני משנה שם דברים שיעלו או לא יעלו כשאני מפעיל את המחשב. כשאני לוחץ APPLY הוא אומר לי שהוא לא יכול לשנות כי אני לא אדמין, אבל אני כן!!!! יותר מזה! הוא משנה! הוא עושה את השינויים שאמרתי לו. הכל בסדר. מפריע לי ההודעה הזאת של "אתה לא אדמין לך מפה". למה זה זה? איך אני מוריד את זה? מוכר למישהוא?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! ראיתי פעם אצל מישהו תוכנה שיכולה להתקין וינדוס על כונן קשיח (של מחשב אחר) שמחובר למחשב ללא פעולת האשף הארוך והמייגע של הווינדוס(XP) היא מעתיקה את ההתקנה למחשב ובפעם הראשונה שהוא עולה הוא משלים את ההגדרות של ההתקנה... ניסיתי לחפש אותה, ללא הצלחה מרובה... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חברה, הנה הפיתרון לבעיית התקיעות. פתחתי הודעה חדשה, למרות שזוהי למעשה הפיתרון לשאלה ששאלתי ועכשיו מצאתי את הפיתרון שלה. חשוב שאף אחד, אבל אף אחד לא יפספס את המאמר, ומומץ מאוד שתתקינו את התוכנה הנ"ל. היא רצה אצלי כבר שבוע, ואני ממש מרוצה עד הגג ממנה. גיליתי ומצאתי כי הבעיה של התקיעות והנפילות נובעת מסיבה פשוטה, חוסר בזיכרון. כבר שהמחשב עולה הוא טוען הרבה תכניות שרות שמותירות לו עשרות בודדות של מגה בייט. לאחר שאני מפעיל יישום או 2, הזיכרון יורד לרמה מבהילה של מגות בודדות, ואז הוא קורס. ובכן, מצאתי כי תכנית מוזרה שנקראת save now, גוזלת לפחות כ 40 מגה זיכרון בההעלאת המערכת והיא מגדילה את תצרוכת הזיכרון משמעותית עבור כל יישום שנפתח. פשוט העפתי אותה, ע"י הסרה, ובעיית הזיכרון הש…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדבר קורה כאשר נעשה שימוש בדיסק שנעשה עליו כלון ע"י גוסט 2003 הדיסק המקורי הוא Maxtor 80GB 2MB IDE 7200 הדיסק החדש שאליו אני מנסה להעביר את המערכת הפעלה (כולל כל התוכנות שלה): Maxtor 250GB 16MB SATA 7200 MAXline 3 כאשר אני מעתיק DISK TO DISK ומוציא לאחר מכן את הדיסק הישן הוא עולה מהדיסק החדש ומגיע למסך הפתיחה. שם אני מקיש את היוזר והסיסמה והוא מנסה להכנס למערכת אבל במקום זאת הוא מייד עושה לוג-אף. כשהדיסק הישן מחובר יחד עם החדש (אבל עולה מהחדש) הוא כן מצליח לעלות. (אבל זה לא הפתרון כי אני רוצה לפרמט את הישן...) הדיסק הישן עובד בצורה מלאה. אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח.. הדבר הזה פשוט משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מצלמה פיליפס בדגם 680 לא מזהה ויסטה במחשב נייד. ניכנסתי לאתר פיליפס,ומצאתי דרייבר והורדתי מלצלמה,אבל יש רק תמיכה XP או ME או 2000.נסיתי להתקין בויסטה ולא הלך ולא מזהה.נסיתי לגשת לדרייברים של ויסטה ולעשות ידני. ומצאתי דרייבר של ויסטה מלצלמה פיליפס בדגם 680.והיתקנתי אותו.אבל שמתי לב במנהל התקנים יש ב- audio יש דרייבר מלצלמה קול. ודבר שני דרייבר וידאו לא מזהה אותו.מוזר.אגב: בחלונות שלי XP מזהה אותו לבד ועובד טוב ללא צורך תוכנה דרייבר.והוידאו והקול עובדים ותקינים. למה ויסטה לא מזהה דרייבר שיש בה בתוך ויסטה מלצלמה פיליפס שלי? משהו לא בסדר בויסטה.איך פותרים את הבעיה הזאת? שהמלצלמה מחוברת למחשב. בויסטה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב דרייבר וידאו מלצלמה פי…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של WIN2000 יש לי בעיה עם העברית אני יכול לרשום בעברית אבל בתוכנות מילים בעברית מופיעות כסימני שאלה מישהו יוע מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אלופים, התקנתי משחק די ישן (USAF) על המערכת שלי ( AMD 2500 winXP) בהתחלה הכל עבד מצויין עד הרגע שניסיתי להתחכם ולשנות את הרזולוציה של המשחק , שיניתי לאיכות הגרפיקה הגבוהה ביותר המשכתי לשחק והכל היה בסדר גמור לא היה שינוי אך לאחר איתחול של המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : USAF has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להסיר את המשחק באמצעות התוכנה your uninstaller על מנת שתסיר את הכל נכנסתי ל - registary ומחקתי כל מה שקשור במשחק עשיתי serch על כל ההארדיסק ומחקתי גם פה הכל ועדיין מתקין מחדש ושוב אותה הודעת שגיאה מעצבנת . תעשו טובה לא רשמתי סתם דחוף קניתי בשביל המשחק הזה גויסטיק חדש ב - 250 שקל והספקתי לשחק במשח…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כאילו הם מדברים והפה לא זז עם הדיסבור רק אחרי כמה שניות למה זה קורה אין מתקנים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-