Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש בוינדוס xp pro sp2 כמובן עם כל העידכונים התקנתי אותו בימים האחרונים ומה שקורה זה שהוינדוס פשוט מפעיל עצמו מחדש הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני שעה קלה, זה היה כאשר ראיתי סרטון באיזה שהוא אתר זה דבר שקרה לי גם בהתקנות קודמות של אקס פי, זכור לי שזה קרה כאשר הפעלתי וידאו או כאשר שיחקתי במשחקים, הפעם הראשונה שזה קרה היתה לפני מעט יותר משנה באחת ההתקנות שזה קרה לי ביטלתי את האיתחול המיידי של הוינדוס במקרה של תקלה, וזכור לי שהיו קריסות של אקספלורר (לא הדפדפן) או שפשוט משחק נתקע לי <כאשר שיחקתי במשחק> בוינדוס ויסטה לא קרה לי דבר כזה מעולם וגם לא בלינוקס בגלל שזה קרה לכל הזכור לי רק במצבים שהפעלתי וידאו או משחקים אז יכול להיות שזה קשור לכרטיס המסך, אז הכ…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני חדש כן כניתי מחשב ובחנות סמו לי windows לא חוקי ויש לי קוד של חוקי אמרו לי שאפשר להפוך את הwindows לחוקי בלי לפרמת איך אני אושה את זה בבקשה תאזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אם לא סמתי את העודה במקום הלא נכון!!!!! (סליחה אל שגיאות כתיב)
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה במחשב הנייד רוצה רק לסנכרן את קבצי היומן שלי מהמחשב הנייח (מערכת הפעלה XP עם אופיס 2003) - עם היומן של הנייד רק שזה יהיה העתק מדוייק יש דרך לעשות את זה ? ניסיתי לייבא מהיומן של ויסטה - קבצי אוטלוק - וזה לא הפורמט המתאים מישהו יוגע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני מתקין משחק, והוא מתקין לי Directx 9 אוטומטית על וויסטה, האם הוא עובר על הקבצים של Directx 10 או שרק מתקין קבצים נוספים ולא פוגע בDirectx 10? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה... ואם הוא כן פוגע ב-DX10, האם ניתן לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בחיי מחשב נייד חדש של אייסר לא מבין למה זמן העלייה כל כך איטי...כמעט ולא התקנתי כלום!>וכמעט 3 דקות! רגיל לעבוד עם אנטי וירוס NOD32 ...ולא עם נורטון.....אולי הנורטון תוקע לי את זמן העלייה של המחשב ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-