עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by erez_levy,

שלום לכולם, שמתי לב שבזמן האחרון המקום בכונן C שלי יורד מהר מאוד. איתרתי את הבעיה וגילית שבתיקייה: C:\WINDOWS\Temp יש לי לא פחות מ- 11.5 ג'יגה. מיותר לציין שעשיתי ניקוי דיסק, מחקתי היסטורי, קוקיז וכל שאר הדברים. אין לי מושג איך הגיעו לשם 11.5 ג'יגה כי לא אמורים להיות שם הרבה ממה שאני זוכר. התיקייה הזאת פשוט מפוצצת במלא קבצים ששוקלים המון. יש בה 1,900 קבצים!! איך אני מטפל בזה? מוחק את כל התיקייה? מה עושים במצב כזה? איך אני מפנה שם מקום כי זה פשוט גומר לי את כל המקום בכונן. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by eegg,

יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by dandy,

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  5. בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by shaithebest,

בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני הולך לפרמט את המחשב. ויש לי שאלה. היום יש לי כונן של 160GB שמחולק לשני מחיצות. באחד יש את ווינדוס וכל התוכנות ובשני יש את כל שאר הקבצים שאני משאיר ולא מפרמט. השאלה היא אם כדי לחלק ל3 מחיצות? בראשונה יהיה רק הווינדוס. בשנייה יהיה רק התוכנות. ובשלישי כל שאר המסמכים והקבצים. והאם זה בכלל אפשרי נגיד לפרמט רק את המחיצה הראשונה והתוכנות יפעלו אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by eldad82,

היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by asypeer,

הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by yoni22j,

כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

14. שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by dandy,

שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by hedva,

לא מצליח למצא כותר מתאימה... כשאני עובד על 4 קבצי אקסל ופותח עוד משהו, המחשב מאחד את כולם למטה ובשביל לעבור בינהם צריך לפתוח את הרבעיה ולהיכנס למתאים. ניסיתי עכבר ימני ולפרוס אותם, אבל האופציה חשוכה, אפילו לא נותן לסגור את הרבעיה. מה לעשות

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. המחשב חדש לחלוטין הורכב היום...הכול מחובר כמו שצריך אבל כשמחברים את המחשב לחשמל ומדליקים הכול עובד אך המסך אינו עולה למרות שהמחשב מחובר בD-SUB (היציאה הכחולה) ולא בDVI ואפילו החלפתי למסך CRT ועדיין כלום לא מופיע על המסך המסך כאילו במצב המתנה בזמן שהמחשב עובד.. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 160GB SATA2 WD HEC 400W TRT-F 2GB קרוסייר. אני אובד עצות

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by mz155,

יש לי HD של 300 ג'יגה... כשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן ומאפיינים הטוא רושם לי שנשאר ל 75 ג'יגה פנוי זאת אומרת שהשתמשתי ב225 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לכונן ובוחר את כל התיקיות ורואה כמה הם שוקלות ה כותב לי שהם שוקלות ביחד 190 ג'יגה.. ועכשיו לשאלה: לאן נעלמו 35 ג'יגה??

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. בשולחן העבודה הכיתוב של האייקונים נראה כמסומן אבל בצבא כחול בהיר הבנתי שיש אפשרות לסדר זאת בגרסת xp pro דרך הgpedit.mmc אבל מה עושים אם זה על home??

• 11 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. Started by magus972,

בימים האחרונים צצה לי בעיה מציק,ההכל התחיל בקבצי RAR שהורדתי מהאינטרנט, כולם הושחטו בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בWINRAR, עברתי ל7ZIP וראיתי שהבעיה לא היתה בתוכנה החלפתי קלינט ביט טורנט, ואז עוד חד, ועוד אחד ועדין כל קובץ RAR שהורדתי הושחט שיניתי נתיבים להרד דיסקים שונים, אך הבעיה המשיכה, עשיתי סקאנ דיסק יסודי על כל ההרד דיסקים ולא נמצאו באד סקטורים אחר כך הבעיה התפשתה כל קובץ שצרבתי עם נרו לא הצליח לעבור אימות, החלפתי תוכנת צריבה וגם זה לא עזר ובנוסף להכל, עכשיו הICQ חוזר כל הזמן להגדרות הדיפולט למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש האם מישהו מצליח לראות מכנה משותפ בין כל הדברים ? לפי דעתי זה יכול להיות רק האקספלורר של וינדוס או הראדי בוסט שיכולים לגרום להשחטה מוזרה שכזאת רעיונות אח…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by ychig,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לגרום לחלונות להיפתח בגודלם המלא והם נפתחדים שהם מוקטנים יותר, הבעיה קוראת רק שלמשל אני עושה בIE פתח בחלון חדש, והחלון נפתח כמוקטן, ניסיתי להגדיל את כל השחלונות שבשימות ואז לצאת מהם אבל זה לא פועל כמו בתיקיות, איך אפשר לסדר את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by alex15,

יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by OmriF,

שלום לכם. הבעייה שלי היא כזאת: אני מנסה להעביר קובץ במשקל 2 ג'יגה מנגן mp3 לתיקייה במחשב. אך כשאני מנסה לבצע את הפעולה הוא מעלה לי את השגיאה הנ"ל: כיצד ניתן לפתור את הבעייה ולהגדיל את רוחב תיקיית הTemp. פרטים יבשים: הארד דיסק גודלו 80 ג'יגה, מתוכו 40 ג'יגה פנויים. תיקיית הTemp אלייה הוא מנסה להעביר את הקובץ, ריקה לחלוטין (רוקנתי אותה באמצעות ccleaner). תודה לפותרים!

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by יונתן4,

שלום יש לי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את ווינדוז הקנוי של המחשב הקודם הישן שעדיין פעיל ומוריד עדכונים או שכל מערכת הפעלה היא למחשב אחד? יש דרך להתקין על שני המחשבים ולעדכן? או שזה אומר פחות מדי כסף לביל גייטס?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.