Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להדפיס את הקלט של ה-batch לתוך קובץ טקסט. ניסיתי batch.bat > file.txt אבל זה לא עובד, רק יוצר קובץ טקסט ריק. כיצד ניתן לבצע זאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD שהתקנתי עליו עכשיו התקנה חדשה של WinME, וישנה בעיה שחוזרת על עצמה, המחשב לא מצליח לבצע Restart?! הוא פשוט נתקע על מסך שחור עם הסמן של Dos למעלה וזהו....! מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אפשרי לשנות את שם המחשב אחרי התקנה כבר של הwindows ? ואם כן ,איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
וינדוס נט 2000 פרצו לי תמחשב ואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאת C:\WINNT\system32\os2\dll\com1 ל COM1 אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זה איך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה מסדרת Satellite והשבוע התקנתי למישהו ווינדוס 7 (על מחשב נייח) והתפלאתי לראות עד כמה שההתקנה הייתה מהירה, קלה וידידותית. כל הדרייברים ללא יוצא מן הכלל הותקנו לבד ללא צורך בדיסק המגיע עם לוח האם. עכשיו אני מעוניין לעשות את אותו הדבר אצלי והבנתי שיש אפשרות להתקין את המערכת החדשה על המערכת הקיימת (מותקנת וויסטה כרגע) ובעצם לשדרג מבלי הצורך בגיבוי וכל התוכן ישאר כמו שהוא . השאלה היא עד כמה זה אמין ומדויק, האם כל הדסקטופ שלי ושאר התוכן ישארו במקומם ויועברו למערכת החדשה? האם לא מומלץ יותר לפרמט הכל ולהתקין אותה "על נקי" ? ומה בנושא הדרייברים, איך אני יכול לבדוק שאכן הכל יותקן כמו שצריך ? כיוון שקיבלתי את המחשב ללא דרייברים בכלל אני חושש עוד יותר. אם …
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
א.כשאני ניכנס לאתר אינטרנט לא משנה איזה אתר.עולה לי חלון ששואל אותי אם לאשר את האתר הזה.האם יש אפשרות לבטל את האפשרות זהו.?? יש עוד בעיה שלכל אתר שאני ניכנס מופיעה לי מין אזהרה או משהו כזה שאומר לי משהו על "אקטיביאיקס.האם יש אפשרות לבטת את ההודעה הזו??? והשאלה האחרונה.עד היום ההיתה לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי לא חוקי.וההיתי יכול לעשות עדכונים דרך האתר של מיקרוסופט.מאז שהתקנתי את 2003 יש לי שגיאה שאומרת שתוכנה שלי לא חוקית.האם יש דרך להפוך אותה ל" חוקית"?
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם במעבר ל 1GB זיכרון RAM אפשר ואו כדאי לבטל את זיכרון המטמון של ה WINDOWS XP? האם זה יעשה את המחשב למהיר יותר?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בכוונתי להתקין בשעות הקרובות win 7. פרט לגיבויים של תמונות ודברים אישיים אחרים. האם לשמור על ה-HD החיצוני גם תוכנות מסוימות חיוניות שיש לי היום? לדוגמא האנטי וירוס החינמי? האם המחשב מוגן או שישר יתנפלו עליו כל הוירוסים כשאני מתחבר לאינטרנט? האם בתום ההתקנה עליי לגשת ישר לאתר של מיקרוסופט על מנת לקבל עדכוני אבטחה? עוד המלצות לפני שאני דורס את הכל. אני לא משדרג.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מתאם BT מחובר למחשב שמותקן עליו ויסטה. התקנתי דרייבר, הכל טוב ויפה. הPAIRING עם האוזניות היה מוצלח, אפילו המקשים על האוזניות שולטות על הiTunes במחשב (לדוגמא להעביר שיר קדימה/אחורה). בתוכנה הקטנה של ויסטה של ההתקני bluetooth האוזניות מופיעות ומוצהר שהן מחוברות... הן באמת מחוברות... רק בעייה אחת: לא שומעים כלום דרכן וכן, בדקתי ובעיקרון בשום מקום הווליום לא מושתק/נמוך מדי... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו WIN7 מקורי מגרסאת OEM ואני הבנתי שאי אפשר להתקין אותו על מחשב אחר גם אם הוא נמחק מהמחשב הקודם , אבל זה תקף גם על שדרוג כלשהו במחשב ? אם אני יחליף לוח אם +מעבד+דיסק קשיח+זכרונות וכרטיס מסך ואני יתקין מחדש את הווינדוס מיקרוסופט לא יגידו לי שזה מחשב חדש ואסור לי להתקין אותו על המחשב המשודרג ? וגם אם נגיד משהו שקצת יותר קשור למציאות שלי עכשיו, הדיסק הקשיח שלי עומד למות (כמובן שיש אחריות והוא יוחלף) אבל ברגע שאני יחליף אותו אני יצתרך להתקין את הווינדוס מחדש אבל אסור להתקין אותו יותר מפעם אחת , לדעתכם זה יצור לי בעיות ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-