עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by u_o,

הוא אומר לי שאני לא פועל כאדמינסטרטור הקובץ של הרג'סטרי בנעוץ לא עוזר כניראה לא מותאם לWINDWOS XP PRO SP2 עוד בעיה , כל שורת המשימות של ההתחל וכל מה שבצד לא נפתח וזה כן פועל מן הסתם.. חח בטח גם לזה יש REG אז מישהו מוכן להביא לי תיקון מתאים ?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  2. היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  3. סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by gid_dr,

מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון

5. Started by LTE,

שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by clown,

יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?

7. המערכת: חלונות XP פרו עם SP3 וכל העידכונים. גרסה עברית במקור. המצב הרצוי כפי שניתן לכאורה לבחור בהגדרות אפשרויות הכונן, בלשונית הפעלה אוטומטית: א. בהכנסת CD עם קבצי מוזיקה, בין אם MP3 ובין אם CDA וכיוב"א, שעם סגירת מגש הכונן תתחיל הנגינה, כלומר הנגן יופעל ויתחיל להשמיע בלא התערבות נוספת. כך גם בהכנסת CD ועליו קובץ WMV או AVI למשל. ב. בהכנסת DVD הנגן יופעל ויתחיל להציג אוטומטית בלא התערבות נוספת. ג. בהכנסת חומר מעורב יופיע החלון הרגיל והמקובל לבחירה. אבל כרגע: כל הגדרה שמתבצעת דרך אפשרויות הכונן להפעלה אוטומטית, לא נשמרת ולא מתבצעת אחרי כן. יש צורך להכנס לכונן ולהפעיל קובץ המוזיקה, או לפתוח נגן ולפתוח בו את הסרט. זה גם אם מגדירים במצב בטוח כאדמינסטרטור. הצעות? עצות? …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Sting,

התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by Ro-K,

כל פעם שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס לי לאתר סקס או משחקים עשיתי סריקת וירוסים סריקת ספיי עם ad aware, giant antispy והם לא מוצאים כלום מה עוד אפשר לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by orninyo,

איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. כבר שבוע שאני משתמש בויסטה אולטיימייט פרוץ ולדעתי שיפור ענקי מXP ביופי(DREAMSCENE AERO) במהירות באינטרנט בהכול,רק צריך לטפל בבעיות הראשונות ומאז הכול חלק כמו שמן לתינוקות ועוד היא שמרה על הכול מה XP שלי אני רוצה לרכוש עותק חוקי ב200 שקל מהאתר של משרד החינוך אבל אני לא מכיר אף מורה האם מישהו יכול לעזור לי? אני גר בקריות זה מטורף להוציא 1000 שקל על אולטימייט חוקי

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום, רציתי לדעת את ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהגירסאות של הווינדווס שהזכרתי, XP32 , XP64 , Vista64 בכללי ומהבחינות הבאות בפרט : 1. הרצת המשחקים 2. תמיכה והרצה של תוכנות 3. דרייברים ולסיכום הצביעו בבקשה איזה ווינדווס הכי טוב להתקין בתקופה זו... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by 0xIDE,

היה לי win xp sp2 והכל עבד אבל החלפתי לsp3 ואז הוא מבקש ממני להתקין את החומרה כשאני מחבר disc on key או mp3. יש לי עוד מחשב ושם יש sp2 וזה עובד שם חיפשתי בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי פיתרון |:

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא מגיע לווינדוז הוא רושם שחסר קובץ vnetsup.vxd וללחוץ על מקש כלשהו להמשיך אחר כך אותו דבר על קובץ בשם vredir.vxd לאיזה תוכנה זה שייך? גם כשאני מגיע לווינדוז הוא רושם שגיאה על איזה קובץ שקשור לרשת של מייקרוסופט? והאינטרנט פועל איך אני מוריד תשגיאות האלה?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  18. אני מחפש אתרים עם מאגרי צלילים יפים לפעולות של הוינדוס בעיקר לצליל שעימו עולה וניכבה המחשב..... אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by ycltdycltd,

אני מזמין windows 7 דרך חותם (הזמנות למורים) ובגרסת ה64bit יש רק את השפה האנגלית. האם יש אפשרות להתקין עדכון שפה או משהו כזה ולהפוך את הווינדוס לעברית?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. Started by malcolmx9,

אני זוכר שהיה פעם אתר, שאפשר להוריד עדכונים ולהתקין אותם דרך פיירפוקס, למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by Component,

שלום רב במחשבי היו מותקנות windows 98 ו windows 2000. ה- 2k שימשה רק לצריבה מכיוון של- 98 היו בעיות. לא יכולתי להשתמש ב-2000 כי המודם שלי לא עבד בה (ניסיתי ארבעה מודמים שונים). החלטתי לשדרג את ה-2k ל-xp. התחלתי להתקין ולאחר שהמחשב סיים "להכין את ההתקנה" (preapering installation), ה-XP התחיל לעלות ואז נתקע עם מסך כחול כלשהו. שאלתי היא כזו: כיצד אפשר למחוק רק את ה-XP מהדיסק הקשיח כדי להתקין אותה מחדש בלי לפרמט את המחיצה (הנפרדת) שעליה היא מותקנת?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. Started by Ferrari599,

יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by et_gershon,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  24. שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. היי, אבא שלי קיבל מחשב חדש ואמר לי שהוא קיבל את זה עם וייסטה aurora.. רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא הזאת לבין אנלימיטד וכמה פרטים שאני ידע בכלליות מה זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים