Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לאור מקרים שקרו לי ולאחרים שרצוי שאתחיל לגבות את המחשב שלי על כל מקרה שלא יהיה. לשם כך קניתי כונן חיצוני חצי טרה (מחשב של 320 גיגה אז נראה לי מספיק). מכוון שלא רציתי לרכוש תוכנה ואני משתמש ווינדוס התחלתי עם תוכנת הגיבוי ושחזור שמגיע עם ווינדוס 7 (מערכת ההפעלה הראשית שלי אם לא ציינתי) כרגע הגיבוי הוא אחת לחודש, כרגע בטווח הקצר כנראה יישאר ככה. העניין הוא ככה - כדי לגבות את מערכת ההפעלה וכל התקנות בחרתי באופציה שאומרת system image למיטב הבנתי אם משהו קורה למחשב אני יכול לשחזר את החומר משם - זה נכון? בנוסף ראיתי כלי חינמי וחביב שנקרא imagex - אם ההתקנות במחשב לא משתנות הרבה, אולי כדאי לעשות image ידני בעזרתו אחרי כל שינוי גדול ורק לגבות את התיקיות המשתנות …
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות עברית ב XP SP3 התקנתי מולטילאנגוג וזה לא עובד יש אולי פיתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את תוכנת XP-TWEAK PRO 3. ביצעתי בעזרתה כמה שינויים - לפי ההמלצות שלהם ו...זהו. אבל, מאז שהתקנתי את התוכנה אני לא יכול להשתמש בלחצן הימני של העכבר כאשר אני משתמש ב-EI. כל פעם שאני לוחץ עליו (כדי להכנס למאפיינים או פתיחה באמצעות) ולא משנה על איזה קובץ המחשב מתחיל לחשוב לכמה שניות ואז אני מקבל הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית וה-IE נסגר. ניסיתי לסגור את התוכנה ולאתחל את המחשב - אבל שום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון מה יכול להיות לא בסדר או יותר חשוב - מה אני יכול לעשות? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להכנס לכונן מסויים, D לדוגמא. אך הווינדוס נותן שגיאה של קובץ copy.exe שלא נמצא. כאשר אני לוחץ קליק ימני וסייר...הוא נכנס ללא בעיה. איך אפשר לפתור את הבעייה ??? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לאחר פרסום המדריך הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278985.0 קיבלתי מספר בקשות לכתיבת מדריך דומה עבור יישומי אופיס. המדריך החדש מצורף בלינק הבא: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_5575.html
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מצטער על כל הנושאים שאני פותח, אבל זה דחוף מאודדד!!!! הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשב מחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרה חדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות??????????? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד DELL מאז שהוצאתי לו את הסוללה מהמחשב נייד יש לי בעיה (לא משנה עם הסוללה עכשיו מחוברת או רק החיבור לחשמל) הWINDOWS לא עולה בכלל, שום מצב לא LAST KNOW.... לא בSAFE MODE הוא מגיעה לשלב של הטעינה שיש/ את הסמל של WINDOWS עם הרקע השחור ואז אחרי 3 שניות המחשב קורס ועושה ריסטרט. עשיתי לו מצב (שחכתי תשם) שאו מתראיה על הבעיה) הוא אומר שחסרה חומר או שהיא לא חוברה כראי משההו בסגנון. אבל שוב הבעיה ממשיכה גם כאשר הסוללה מחוברת בלי חשמל / הסוללה מחוברת עם חיבור לחשמל/המחשב מחובר לחשמל בלי סוללה. -איך אני מטפל בזה? יש פשרות לעשות REPIAR עם הדיסק של הWINDOWS ? (איזו פקודה לתת לו?) -יכל להיות משהו בביוס? ניסתי להתסכל אבל הכל נראה בסדר.... מישהו בבקשה? (אני לא רוצה לפ…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך אני יכול לייצא את כל האימיילים מאאוטלוק אקספרס שבמחשב הקודם למחשב החדש?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי תעבירו אם זה לא הפורום הנכון כי לא מצאתי
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ניתן להעביר ההארדיסק עם וינדוס למחשב חדש שקניתי מבלי שזה יעשה שגיאה כלשהי...(ולקוות שזה יפעל..) אם סתם דוגמא אני פשוט ימחוק מהמנהל התקנים את ההתקנים של הלוח, מעבד, כרטיס קול, כרטיס מסך וכו'...ואני אעביר את הארדיסק למחשב החדש זה יעבוד? תודה לעונים.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפורום..אני בד"כ לא נכנס לפורום הזה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום כמה הודעות שגיאה שמצביעות על בעיה עם הקבצים אבל chkdsk לא מוכן לרוץ. אני מאשר לchkdsk /f לפעול בזמן הפעלה מחדש אבל הוא פשוט לא רץ וויסטה עולה כרגיל. אותו דבר בדיוק קורה עם scandisk אשמח לעצות.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי במרשתת מתרבים לאחרונה דיווחים על תופעה מטרידה .... https://www.geektime.co.il/microsoft-reportedly-restarts-users-windows-10-computers-to-install-office-465-pwa/
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
windows ME 2000 שלום אני משדרג אחשב windows ME 2000 ואין לי את הקוד של ההתקנה בבקשה שמישהוא יביא לי את הקוד אחשב תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-