Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הההתקנה של XP וויסטה היא אותה התקנה יעני באותה דרך?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בפענוח הקובץ.. המחשב מאתחל את עצמו מחדש ואני לא יודע מה הבעייה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מצורף תמונה הקובץ האחרון pagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת? מה זה ה System Volume Information אני אפילו לא יכול למחוק אותו. אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איזה מהVISTA 64BIT הכי טוב למשחקים? והכי משתלם, אם זה אפשרי.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ASUS EEE את התקנת הוינדוס ביצעתי בעזרת דיסק און קיי בעזרת המדריך הבאה: http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר ההתקנה שמתי לב שכול הקבצים על הכונן הקשיח(כולל הנסתרים) תופסים אצלי 1.29G אבל בפועל כאשר אני מסמן את הכונן ובודק את המקום הפנוי כתוב לי שהנפח שתפוס הצלי הינו 2.86G ךאלר שהרצתי את התוכנה TREESIZE גיליתי שמה שתופס אצלי 1.5 גיגה זה [files]. לאחר שהרצתי את התוכנה במחשב השני שלי שלעיו מותקנת ויסטה גיליתי שגם שם יש לי קטגוריה של [files] רק ששם היא תופסת 4 מגה מה שנירא לי מאוד לא הגיוני. כמו כן יש לי רק פארטישן אחד בדקתי בעזרת פארטישן מג'ייק אני רוצה להבין מה ה [files] הללו אומרים ואיך ניתן להיפטר מהם אם בכלל? תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש WINDOWS VISTA 64 עם סיראל מקורי מהחנות אבל אני רוצה לעשות התקנה נקיה ואין לי האם זה בסדר להוריד גירסת OEM מהאינטרנט ולשים בו את הסריאל ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי, כפי שאתם רואים בתמונה הזו: http://img5.imagetown.net/26021675.png יש למטה קובץ Windows Service Pack Setup שלוקח את כל משאבי המעבד וזאת מיד לאחר שהמחשב מופעל. ואז אני צריך לסגור אותו ידנית... בהפעלה הבאה שלהמחשב הוא שוב מופעל. אין לעניין הזה שום זכר ב-msconfig ולכן התפלאתי לראות שהוא חוזר על עצמו כל פעם. אשמח לדעת כיצד לבטל קובץ זה ולמנוע ממנו לעלות בעת הפעלת המחשב. תודה.
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות להתקנת שתי מערכות הפעלה נאמר xp ו-98 על אותו מחשב , ושתינתן אפשרות בחירה מאיזה מהם להעלות??
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 2000 פרו, מדליק את המחשב ועולה לי מסך לוגו שכתוב windows 2000 pro.... למטה יש פס כחול עולה ועולה, פתאום באמצע הופך למסך כחול וכתוב שם הודעה שגיאה: stop :0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 *** UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP מה קרה לי? איפה הבעיה הזאת? איך פותרים את הבעיה הזאת? הנה פרטים מחשב שלי: פנטיום 4 מעבד 2.4 זיכרון (400)2X256=512MB תוצרת קינסטו לוח אם ASUS כרטיס מסך G-4 Ti AGP 128MB תוצרת ASUS מה יכולה להיות בעיה? בתודה מראש מיקי
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-