עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shlosi,

שלום לכולם. במקום העבודה שלי יש מחשב עריכה, עם תוכנת Avid Media Composer 6, ובזמן האחרון כשאני מבצע מספר העתקות קבצים במקביל המחשב קופא לגמרי, העכבר לא מגיב, והוא לא משתחרר גם אחרי יממה אז אני נאלץ לעשות לי ריסטארט. המצב מאוד תמוה לי, מה גם שהמחשב חזק ועד לא מזמן הוא יכול היה לבצע מספר העתקות במקביל אפילו במהירות מאוד גבוהה, וזה התדרדר רק בזמן האחרון. המליצו לי לעשות בדיקת זכרון במחשב, אבל גם לא נראה לי שזה יעזור איכשהו וגם יש בעיות אחרות עם תוכנת העריכה המפרט של המחשב: Dell Precision T3500 Intel Xeon W3503, 2.4Ghz Momory RAM- 8GB כרטיס מסך- Decklink SDI Blackmagic Windows 7 Professional 64 bit כל עזרה תבוא בברכה.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by killbill,

שלום יש לי שאלה לגבי העידכונים האוטומטיים של WINDOWS ה WIN הוא חוקי מקופסא והכל היה תקין עד לפני חודשיים שהעדכונים האוטומטיים פשוט לא עושים עידכון יותר..הציור הזה מצד ימין שתמיד היה אומר אם לעדכן והיית עושה אישור והכל פשוט לא קופץ יותר וכמובן שזה ON בעידכונים אוטומטיים וכביכול הכל תקין..אבל כבר חודשיים שאין שום עידכון מישהו יודע למה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by X-TeNDeR,

שלום חברים, היום נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להתקין משחק ישן משנת 98, ומיד לאחר שהספלאש סקרין של המשחק עולה להתחלת התקנה, אני לוחץ על התקנה, והאשף נסגר. סבבה, אמרתי בטח בעיית תאימות לאקספי... ניסיתי להפעיל תאימות באמצעות לחצן ימני על הEXE של המשחק בכונן הסידי, ולהפתעתי לשונית התאימות לא מופיעה בכלל! עכשיו לפני שתקפצו ותגידו "אי אפשר להפעיל תאימות בסידירום", בדקתי על משחקים שמותקנים אצלי בדיסק הקשיח עצמו, ושפעלו אצלי עם מצב תאימות בעבר בלי בעיה, וגם שם אין לשונית תאימות כלל, נעלמה... אז אני לא יכול להתקין את המשחק, והמצב הזה נראה לי מוזר בכללית. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  4. לפני כחודש פירמטתי את המחשב (ביחד עם דוד שלי שהוא טכנאי מחשבים במקוצועו בצבא) , מכיוון שלא היה לי דיסק של אנטי וירוס לא הקנתי בהתחלה ורק אחרי שבועיים שהביאו לי את הדיסק התקנתי אותו. קצת לפני שהיה לי אנטי וירוס מותקן הופיעה לי בעיה מסויימת במחשב , זה מתבטא בכל פעם שאני פותח חלון חדש , אם זה באקספלורר כשאני פותח חלון הוא נפתח ישר ואני רואה אותו אבל לוקח לו איזה 5-6 שניות להיפתח בשורת חלונות למטה , בזמן שזה כביכול תקוע אני לא יכול לצאת מהדף שאותו פתחתי. זה מתבטא גם שאני פותח עוד תוכניות שמצריכות חלון בשורת חלונות. ניסיתי לפתור את זה ע"י סריקת וירוסים (אין וירוסים) , סריקה בתוכנת אד-וור שהוא מצא כמה וממחק אותם (לאחר מכן מחקתי את התוכנה) , וסרקתי גם בתוכנת ספייוור (לא מצא כ…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Raul,

יש לי WIN XP PRO ENGLISH.... ואני מעוניין לנעול כמה תיקיות... איך אני יכול לעשות את זה?? תודה מראששש....

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  7. Started by dan9,

היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by zaroor,

מה ההבדל בזמן שעושים מתוך הוינדוס איתחול למחיצה חדשה דרך ניהול הדיסקים ב-XP לוקח הרבה יותר זמן נגיד ל 200 GB יקח איזה חצי שעה ובוינדוס 7 זה לוקח דקה הכי הרבה ראיתי את זה כבר מס' פעמים,איך זה מפרמט במהירות בוינדוס 7 וב XP זה איטי,הרי אין כאן בחירה של מהיר ואיטי זה בררית מחדל של הוינדוס

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?

10. Started by et_gershon,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  11. אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by rubin 37,

שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. Started by moonjib,

שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי). היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה. רציתי לדעת איך לבטל אותן. ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה. אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by idan1836,

אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by gal_il50,

האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  16. חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על ידי מקש ימני בעכבר וכפתור פתח (open) אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... בתודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  17. זה פעם ראשונה שאני נתקע בתהליך פירמוט שכזה, אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק, כלומר: הוא לא מגיע למצב של PRESS ANY KEY TO CONTINUNE אלא הוא מראה לי מקף תחתון שמהבהב כל הזמן וזהו, מה עושים מישהו יודע ....?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by 114508534,

אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן

19. Started by 3d_max,

שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by orank,

שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by YH,

אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by udi,

שלום לכולם חברה שלי נסעה לחו"ל { ארה"ב} לעבוד למשך חצי שנה המחשב שלה לא תומך בעיברית מסיבה ברורה למדי האם יש אפשרות להתקין במחשב איזה שהוא פונט בעיברית כך שלפחות תוכל לקרוא את ה E-MAIL שרשום בעיברית אם כן איזה פונט ואיכן יש להתקין אותו תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  23. Started by avi333,

שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  24. ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  25. הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים