עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by Potter,

שלום, יש דרך לגרום למחשב לכיבוי עוד X זמן? בקיצור איך אני עושה טיימר למי שלא הבין.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by buuhaa,

היי. עקב בעיות החלפתי את ההארדיסק המשני D (יש לי עדיין את הראשי C ). על החדש היתה מערכת הפעלה ומחקתי אותה ממנו ידנית (כולל קבצים נסתרים). הכל עובד תקין אבל כשאני מנסה לפרמט את המחיצה הזו דרך "המחשב שלי" אני מקבלת הודעה שאי אפשר. למה ? הרי ה XP שלי בכלל ב C והמחיצה הנפרדת הזו ריקה . אשמח לעצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by Jinjis Han,

3f27_appcompat.txt כל פעם שאני מתחיל את הווינדוס אפדייט אני מקבל ארור והאחראי על זה הוא הקובץ הנ"ל... לאחר חיפושים בגוגל גיליתי שזה לא ממש קשור ספציפית ל appcompat והוא רק מדווח ארורים של מייקרוסופט... בכל מקרה מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  6. אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by et_gershon,

שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  8. כבר השנה נראה הפסקת תמיכה לחלק מהגרסאות, גם כשמדובר רק על שינוי של SP. למערכות ביתיות: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/end-of-support.aspx למערכות שרת: http://support.microsoft.com/gp/lifean36

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by zabal12,

מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by Posford,

בעיה מוזרה, זה חדש ואפעם לא קרה. המחשב עובר לשומר מסך ולאחר זמן מה שהגדרתי, המסך נכבה. אך אי אפשר לחזור למחשב. לא משנה אם מזיזים את העכבר או מקישים על המקלדת המחשב עדין באותו מצב ואי אפשר לחזור אליו. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by maoz888,

התקנתי את המערכת הנ"ל.. היא הסופית נכון? יש לי ממשק בעברית שאפשר להוריד? תודה!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by redead,

שונא את ההתעסקויות האלה ובגלל שמחוברת לי גם הטלויזיה למחשב אז יוצא שאני המון צריך להתעסק בכל הכיווני מסכים , ראזולוציות וכו'.. בכל מקרה פתאום החליט להעלם לי הWINDOWS AERO ומשום מה אני לא מצליח להחזיר אותו והוא לא מופיע לי אפילו באפשרויות.. מישהו יודע מה לכל הרוחות ניתן לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by J S Bach,

היי, כשאני לוחץ "START" -> "SHUT DOWN" לא מופיע לי לוח הכיבוי עם המראה הרגיל, אלה עם מראה של VISTA כביכול, איך אני מחזיר את זה למקורי? בתודה מראש!

14. בכוונתי להתקין בשעות הקרובות win 7. פרט לגיבויים של תמונות ודברים אישיים אחרים. האם לשמור על ה-HD החיצוני גם תוכנות מסוימות חיוניות שיש לי היום? לדוגמא האנטי וירוס החינמי? האם המחשב מוגן או שישר יתנפלו עליו כל הוירוסים כשאני מתחבר לאינטרנט? האם בתום ההתקנה עליי לגשת ישר לאתר של מיקרוסופט על מנת לקבל עדכוני אבטחה? עוד המלצות לפני שאני דורס את הכל. אני לא משדרג.

15. מה אלו העידכונים של Visual C++ 2008 SP1 במה הם מועילים? למה אני צריך Visual C++ על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. שלום לכולם לאחרונה במקום הגדג'טים בשולחן עבודה מופיע לי כמו ריבוע לבן. יש אפשרו להתקין את הפיטשר שוב או לתקן אותו? http://www.*צונזר*/my/gzmjztimwyjn.jpg

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כרגע כונן 1TB יחיד במערכת כעליו כמובן מערכת הפעלה Win7 ואני רוצה לחבר כונן יש יותר 500GB (גם SATA 2 לצורך העניין) ככונן ראשי כשמערכת ההפעלה תהיה עליו וה 1TB יהיה כמשני. האם יש אפשרות לעשות זאת ללא פרמוט ה 1TB ? תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שלום. במשרד שלי יש מחשב נייח, שעבורו רכשתי מחשב חדש, ועליו מותקן 7. אחת החברות שאיתן אני עובד, לא תומכת (עדיין) ב 7, ואמרו לי בעקבות זאת להוריד XP MODE. מכונה ווירטואלית שכזאת. השאלה היא האם מדובר בפתרון רציני, או שכדאי לחזור ל XP. מאיזה בחינה? בעיקר מבחינת בטיחות והגנה מפני מזיקים שונים (וירוסים, מזיקים, וכן הלאה. המחשב בשימוש של פקידות, שאת הפעילויות שהינן עושות בזמן העבודה איני יכול לבדוק). תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by yossi051,

חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by anox,

שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. הההתקנה של XP וויסטה היא אותה התקנה יעני באותה דרך?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.