עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by RoBiN_HooD,

how do i update my windows?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  3. אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by zohar678,

יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by frenzy,

אהלן נכנסתי הרגע לAdd\Remove Programs כדי להסיר את פוטושופ, ופתאום גיליתי שבמקום אייקונים אני רואה משהו אחר, צירפתי תמונה מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שבת שלום. כמו בכותרת עם כל הפעלה של המחשב קופץ חלון חיפוש של גוגל כרום, ניסיתי לשחק בהגדרות ולא מצאתי שם אפשרות לבטל זאת. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי סידור האיקונים על שולחן העבודה במחשב נייד (עובד עם XP): יש לי מחשב נייד מסוג X200 עם מסך "12.1. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה שלו, אני עושה שימוש במסך "22. כמובן שהרזולוציות שונות – מה שגורם ל"בלגון" כל האיקונים שעל שולחן העבודה. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך לקבוע שני "סידורי" איקונים למצב של עגינה ולמצב רגיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by L1ron,

שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש (מפרט בצד) ועליו מותקנת WIN7 64bit. נכנסתי פעם אחת ל-windows media center, לא התרשמתי ממנה ואחרי התעסקות קלה לא נגעתי בה יותר. מאז, אני שם לב שמדי פעם היא מתעדכנת, אבל מה שהכי מפריע זה שהיא בולעת את הזיכרון, גורמת לביצועי המעבד להשתולל ומעיקה על רוחב הפס של האינטרנט בצורה שמאטה את הגלישה באופן משמעותי(יש לי 5Mb רוחב פס). מישהוא יודע למה זה קורה, מה גורם לתוכנה הזאת לעולל למחשב שלי את הדברים האלו ואיך אפשר לבטל את פעולות התוכנה המעיקה והלא רצויה הזו? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  11. אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  13. סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by hagay21,

מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  15. אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by blue_wolf,

שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון כשאני רוצה לכתוב ב-notepad באנגלית זה כותב לי מימין לשמאל האם יש דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by שמנואל,

היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by Human Being,

שלום, הדלקתי את המחשב ונתקלתי במחזה מוזר. כל התצוגה, כולל האייקונים בושלחן עבודה, דפי אינטרנט וכו', כאילו ''נדחפו'' לצד ימין של המסך כך שיצאו מהמסגרת וכעת אינני יכול לראות טת האיקקונים בושלחן עבודה, את כפתור ''התחל'', אני רואה רק חלק משורת הכתובת בדפדפן. יש לי Win 7, כיצד ניתן לטפל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  21. מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by idan1836,

אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by ag80,

שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

http://www.xp-sp3.com/sp3/

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים