Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אי אפשר להגדיר את זה כתקלה אבל זה בעיה מציקה! בעליית המחשב נעשה לי CHECK DISC של כונן D , ניתן לבטל את זה בלחיצה על מקש כלשהו אבל אני מעוניין שזה לא יופיע כלל בעליית המחשב, אז אם מישהו יכול לעזור לי באפשרות כלשהי לביטול הפעלה אוטומטית של זה אני ישמח!
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP PRO + SP2 הוא באנגלית, התקנתי חבילת עברית הכל טוב ויפה רק יש בעיה נגיד במקום שיהיה "המחשב שלי" רשום MY COMPUTER וכו' נגיד אני רוצה לעשות העתק-הדבק אז במקום זה רשום עדיין באנגלית... מה לא הגדרתי נכון? כי רובו בעברית, לא כולו
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
זה אתה פירמטתי את המחשב התקנתי וינדוס XP SP2 התקנתי את כל הדרייברים חוץ מethernet controller יש לי 2 הארדיסקים 1 של 80 ג'יגה והשני שלי 250 גיגה חילקתי הרדיסק אחד שיהיה C 20 גיגה D 60 גיגה I 250 גיגה הוינדוס מזהה לי רק את C הוא לא מזהה לי את D ו I מה זה ethernet controller פעם קודמת לא התקנתי אותו ביכלל ובכל זאת זה זיהה לי את כל הפורטישנים!!!! מה אלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעליו התקנתי חלונות 7 ultemait הכל עבד סבבה עד שלפני כמה שבועות (ואחרי התקנת תוכנות ודריורים) כל פעם שהמחשב עולה הוא רושם explorer stop working ושואל האם ברצוני לרסט אותו לאחר שאני אומר שכן הוא מרסט את חלון העבודה לא את המחשב והכל ממשיך כרגיל ואז אחרי זמן מסויים המחשב קופא העכבר זז אבל לא ניתן לסמן שום דבר על חלון העבודה הכול קפוא רק אתחול חומרתי משחרר אותו מן המצב ואז עולה שוב אותה הודעה ניסיתי תיקון דרך ה CD של החלונות (פעולה שלא צלחה) יש למישהוא רעיון איך לפתור את הבעיה לפני שאני מפרמט את המחשב הזה תודה רבה מראש ski farm
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המפרט: Intel Pentium 4 2400 Proccesor Asus P4S8X-X (SiS 648) Series Bios revison 1002 למטה בטעינה כתוב 01/24/2003 - sis648/sis963/w697-p4s8x-x titanus 256mb pc 2100 P32M648HGD-75A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 P32M648HHC-6A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 QUANTUM CX13A011 13.0GB Hard Drive UDMA33 (CX13A011) GeForce4 MX 440 128 HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B הבעיה: אני מפעיל את הדיסק, הכל עובר חלק עד שהוא מגיע לחלק Inspecting your system.... אז הוא נתקע ולא ממשיך יותר. חשבתי על מספר בעיות: 1- בעיה בלוח 2-בעיה במעבד 3- בעיה בזיכרונות 4-בעיה בסידירום 5-אולי בעיה בספק הכח(אין מספיק כח להחזיק את כל החלקים) תוצאות: 1- אין בעיה- הוא אכן עולה…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה ששיפרה לי את המהירות עלייה של המחשב עולה לי המחשב בחצי מהזמן שעלה לפני זה תורידו מפה: http://www.majorgeeks.com/download.php?det=664 מדריך: http://www.weethet.nl/english/hardware_bootvis.php
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעיה במחשב בכל מה שקשור לקטעי וידאו. זה התחיל אחרי שעשיתי ניקוי מלא למערכת של קוקיז וכאלה. עכשיו זה משפיע במשחקים ובכל קטע וידאו. המחשב מתחיל לקרטע ועד שאני לא סוגר אותו הוידאו זז לאט... יש לי ג'יגה זיכרון והמחשב חוץ מזה עובד חלק... אין לי בעיה בווינדוס חוץ מזה שאני לא מצליח לעדכן לסרביס פאק 2 (לא שזה מפריע לי)
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שמתי לב שב XP SP3 המצלמה מזוהה ע"י הווינדוס אוטו' ואין צורך ב "אשף עדכון החומרה" ואז לבחור "לא לא הפעם" >חפש באופן אוטומטי" זה משהו חדש בXP SP3 ?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה מהVISTA 64BIT הכי טוב למשחקים? והכי משתלם, אם זה אפשרי.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה,ברשותי מחשב p-3 מדגם פאקרד בל, שהיה בו מערכת הפעלה מילניום (נא לא לצחוק בבקשה), פירמטטי את המחשב והתקנתי xp פרופשיונל (כבוד!!), אך הusb במחשב לא עובד יותר, בכל פעם שאני מכניס משהו לusb המחשב נתקע, מערכת ההתקנים מסמנת לי ? במקום של הusb מה לעשות היכן אני מוצא דרייברים למחשבי היקר!! אני מנסה כבר המון זמן ולא מוצא. :pissed:
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד intel core 2 duo e7300 2.66 penryn ו4 גיגה זיכרון כמובן שלפי כל מה שקראתי באינטרנט ובפורום הזה - התקנתי ויסטה 64 - התקנתי גם sp1 ועידכנתי בכל העידכונים אבל העתקת הקבצים איטית להחריד לפעמים אפילו באמצע ההעתקה החלון נתקע ויש צורך להפסיק את explorer.exe ולהפעיל אותו מחדש מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס אקס פי. התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוס איך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה? ד"א הוצאתי את הארדיסק הנוסף. תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
בדקתי עם BlueScreenView. והקובץ ntkrnlpa.exe גורם לזה. מה זה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-