Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שיש מן פאץ' או תוכנה קטנה, שבעזרתה ניתן להחליף את רישום הרישיון שקיים על המחשב. היכן זה נמצא? אני רוצה להחליף את הKEY שיש בידי עם הKEY שקיים על המחשב, בגלל ה-Genuine שקופץ מהחלונות כל הזמן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! מה נשמע? עוד שאלה לפורום זה. במחשב של חבר שלי יש העתק של ווינדוס עם סידיקי לא מקורי ובנוסף יש לו מחשב נייד עם העתק מקורי וחוקי ועליו יש לי את הproduct key (מדבקה). אני למשל, אצלי בבית, התקנתי על המחשב הנייח העתק חוקי של הווינדוס באמצעות הדיסק של המחשב הנייד של אחי עם הסידיקי שלו וזה עובד מעולה. יש לי רישיון והעתק חוקי. בנוסף לזה, עזרתי לחברה שלי בפרמוט והתקנו לה עם אותו דיסק ועם אותו סידיקי. גם עובד מעולה! יודע לי גם שאפשר להריץ על אותו סידיקי כשלושה מחשבים חוקיים. שזה עומד יחד עם מבחן התוצאה. השאלה היא כזאת : האם ניתן במחשב של חבר שלי, לבצע החלפה לproduct key ובכך לעשות איקטוב מחדש והורדת עידכונים מלאים (כרגע הוא עם SP2) לווינדוס ללא פירמוט המחשב? וזאת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אהלן, יש לי XP רגיל עם רשיון חוקי ואני מחליף את המחשב במחשב חדש עם 4 גיגה זכרון. האם אני צריך לקנות רשיון חדש? האם אני יכול להתקין את XP64 עם הרשיון הקודם (ברור שרק על המחשב החדש - לא על שניהם בו זמנית)? מה בדיוק הפרוצדורה בנושא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם!!! אז ככה, מותקנת אצלי במחשב הנייד ויסטה גירסה 64ביט, והיא קצת בעייתית והחלטתי להחליף ל-32ביט... האם ניתן לעשות את זה בלי פירמוט? איך ניתן לעשות את זה בכלל? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לי יש כרגע Windows 7 Enterprise 32 bit - גרסה לא חוקית. אני רוצה להחליף ל- Windows 7 Ultimate 64 bit אני יכול להשיג דרך האתר "חותם" את הדיסק הבא: Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות "התקנה נקייה" דרך הדיסק שדרוג הזה? והאם אני מקבל רישיון עם הדיסק שדרוג? בבקשה מי שיודע בוודאות אם אפשר שיענה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה - מחשב נייד חדש עם מ.ע שאני רוצה להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-ssd. איך אני מתקין את המ.ע על הכונן החדש? הרי אין היום את הקדים דבוקים מתחת למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר בעבר שהיה אפשרות למשתמשים בווינדוס 7 להמיר אותו בחנות לווינדוס 8 האם זה אקטואלי?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי . אני שוקל לשדרג את הלוח אם\מעבד\כרטיס מסך . האם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הנ"ל בשביל שתזהה או החומרה החדשה בצורה תקינה או שפשוט אני מרכיב את ההארד דיסק ומתחיל לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב עד לפני שבוע היה לי מחשב (לוח אם אסוס דלקס p5b, מעבד 2.4 ג'יגה צ'יפסט 775) שעליו דאגתי להתקין חלונות 7 על כונן ג'יגה חדש דנדש, שעבד מעולה שבועיים.. אבל...לפני שבוע שבק ומת וקניתי אתמול מחשב (AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET - צריך עוד מידע?) אני יודע ששינוי חומרה דורש התאמה של מע' ההפעלה.. האם זה דורש התקנה מלאה מחדש של חלונות 7 או שיש אפשרות לעשות repair או משהו בסגנון על מנת להתאים את המערכת לחומרה החדשה? אשמח לפרט יותר אם צריך עוד מידע.. תודה מראש! משה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! החלפתי מחשב חדש והעברתי את ה-HDD מהמחשב הישן עם המערכת הפעלה עליו עכשיו ה-WIN לא עולה. הוא טוען ובאמצע הטעינה מבצע ריסט. מה שכן, ה-WIN עולה במצב SAFE MODE. משהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הנושא בעצם אומר הכל.. יש לי 2 יוזרים באקספי פרופשיונל. אני מעוניין שברגע שאני יוצא מיוזר X, שבו אני מחובר לאיטנרנט והכל, המצב ישאר כמו שהיה, התוכנות והכל פתוח ושהאינטרנט ישאר זמין.. ז"א שהאינטרנט יהיה מחובר לכל המשתמשים ולא שאני מחליף משתמש זה מנתק לי את האינטרנט.. זה קצת מעצבן.. אפשר לעשות שאני מחליף מיוזר X ל Y האינטרנט לא יתנתק ויופיע ישר כמחובר ביוזר השני? אשמח לתשובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כוננים C ו D. בשני הכוננים מוקנת מערכת הפעלה XP אבל רק ב C יש את הניתוב. כשהמערכת עולה יש לי אפשרות לבחור אחד משני הכוננים בתור מערכת ההפעלה שאיתה יעלה המחשב. כלומר אם אכניס רק את C אוכל להפעיל מערכת הפעלה של C אבל אם אכניס את D לא יהיה לי BOOT. אני מעוניין לקנות כונן חדש שאיתו אעבוד מהיום והלאה כנראה שאחלק גם אותו ל: C ו D. בתור שלב ראשון אפרק את 2 הכוננים וארכיב את החדש. שלב שני אבצע חלוקה ל C וD והתקנת XP חדשה. עכשיו לשאלה: כשכל התהליך יסתיים והיה וארצה לחבר את כונן C או את D הישנים מה יקרה? איך אוכל לראות תכנים של הכוננים הישנים במערכת המותקנת החדשה בלי התנגשויות של C ו D?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום צריך להחליף לוח אם ולא רוצה לפרמט ... מה עושים על מנת שהדיסק יעלה על מערכת ציפים אחרת ? מערכת הפעלה xp
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כשמחליפים לוח אם צריך התקנה חדשה של וינדוס אז או שעושים התקנה מחדש או שמפרמטים , ככה אני יודע ... אני שואל האם אפשר בלי התקנה מחדש לגרום לוינדוס הישן לעבוד ? ואם חייבים להתקין , איך גורמים למחשב לחזור להיות בול כמו שהיה (בלי להתקין הכל שוב)? אולי בעזרת הרג'יסטרי ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לדעת למה?? ואם יש מצב לעקוף את זה?..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שרישיון OEM אומר רק למחשב אחד ואין אפשרות להעביר אותה למחשב אחר . אבל עכשיו זכיתי בלוח אם חדש ;D ;D ואני לא יודע אם כדאי לי להסתבך עם החלפת הלול ובסוף לגלות שהווינדוס לא מאפשר את זה. אז מישהו יודע מה מיקרוסופט החליטו שקטרה במצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם יש לי מחשב ויש לי בו תוכנה שאין לי קובץ התקנה שלה קניתי מחשב חדש וניסיתי להעלות אותו אם הארדיסק הישן והוא נופל לי כל הזמן בעליה גם בסייף מוד אני לא יכול לפרמט את הארדיסק הזה בשום מצב ואני חייב להעלות את המחשב אם הארדיסק הזה המחשב נופל כי החומרה שונה במחשב הישן יש לוח של MSI מעבד 3 G של אינטל פנטיום ובמחשב החדש יש לי E 2200 ולוח של g31 -m7 של INTEL מה אני אמור לעשות כדי לישמור על המידה חייב את עזרתכם תודה מראש לכל העוזרים מיקי כהן
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להחליף שפת ממשק מאנגלית לעברית והפוך יש לי מערכת הפעלה XP PRO באנגלית (עם תמיכה בעברית) והייתי רוצה להפוך זאת לממשק עברי לגמרי, אני יודע שיש אפשרות שיופיע שורה ששם יהיה ניתן לסמן רק אני לא יודע מה צריך להתקין כדי שהשורה תופיע בתודה מראש לכל העונים וזה דיי דחוף אז אודה לכולם על תשובות מהירות סילבסטר שמח :-)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-