Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי. פירמטתי מחשב של חבר, וגיביתי את הדיסק ב-COPY רגיל (רק מסמכים רציתי תכלס לגבוות, כל השאר התקנתי מחדש). אני מחפש את הקובץ עם הגדרות החייגן שלו לרשת (היה לו קיצור דרךל חייגן לאינטרנט זהב על הדסקטופ). יש למישהו מושג באיזה קובץ נשמרות ההגדרות האלה ? (יוזר וסיסמא) כי בתיקיה DESKTOP תחת DOCUMENT AND SETTINGS מופיע רק הקיצור דרך. תודה לעוזרים. אסף
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל העידכונים הקריטים אפשר להגיד, לא מצליחים להתקין על המחשב, אבל כל השאר כמו netframework 3 יורדים ומותקנים בצורה טובה מאוד! . את ה netframework הוא היה צריך להוריד את השאר הוא לא הוריד, פשוט ווידא שהם קיימים וזהו , אי אפשר למחוק אתם שהוא יוכל להוריד מחדש? ( ד"א העידכונים לא מופיעים בהוספה הסרה גם לאחר סימון הוי שם ) מקווה לעזרה. בתודה ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היה לי במחשב בעיה קשה עם התוכנה DR WATSON. לא יכולתי להיות 10 דקות באינטרנט בלי שתופיע לי שגיאה של DR WATSON ושלח/ אל תשלח. אם זה קרה באקפלורר, אז לא יכולתי להפעיל כלום אח"כ, כל מה שניסיתי קיבלתי שגיאה של הד"ר. גם אחרי שביטלתי את DR WATSON, אז היתה לי שגיאה של אקספלורר או וינאמפ למשל. לא מצאתי וירוסים, ספייוריים מיוחדים, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הכל היה טוב ויפה למשך חודש בערך, עד ששוב הבעיה חזרה. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי ויסטה במחשב. (המחשב עומד בדרישות, בדקתי) x64/86? איזה גירסא? תכתבו לי בבקשה כל מה שאני צריך לדעת. תודה ! * יש לציין, שאני אשיג כל גירסא דרושה במחיר מוזל.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש אחרי שיש את המסך של הWIN נטען(הפס הזז) אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה. ההודעה הזאת באה לפני "ברוך הבא" מה הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היום בבוקר התעוררתי וגיליתי שהמחשב מסרב לעלות , הוינדוס עולה עד לקטע של בחירת משתמשים ושם המסך כותב שהוא עובר למצב חסכון באנרגיה (כאילו הוא בשומר מסך , לא מציג הודאה של אין אות) חשבתי אולי הכרטיס מסך הלך ואכן המאוורר לא הסתובב אז החלפתי אותו וכעת המאוורר מסתובב , אבל המחשב עדיין לא עולה . הוא עולה במצב בטוח וגם במצב VGA (לא ברור לי אם זה מאמץ כרטיס מסך או לא) מצב רגיל הוא לא עולה יש רעיונות לפני שנאלץ לפרמט ?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין XP HOME ו XP PRO עבור E6750 CORE 2 DUO (דו ליבות) ו Q6600 (4 ליבות) תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק איזו גירסה מותקנת לי במחשב וינדוס 64 bit או 32 bit?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-