Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה עם המיקרופון של המחשב, סתכלו. יש לי winXP וכרטיס קול מובנה על הלוח שהדגם של הלוח הוא ASUS P4S533 עכשיו כל כמה זמן, נדפק המיקרופון, יענו לא עובד, ואז אני צריך להתקין את הדריבר של הקול. וזה כבר נמאס, זה בא והולך בא והולך, יש איזה פתרון לדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אמורה להיות איזשהי פקודה להכניס לקיצור דרך, שיפעיל את השומר מסך (אני לא מדבר על קיצור דרך לקובץ scr, אלא קיצור שיפעיל את השומר מסך שנבחר בוינדוס..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין וינדוס 64 ביט אבל לא ממש מצליח. יש לי את הדיסק צרוב ואת הקבצים שלו על המחשב. צרבתי את הדיסק ושעשיתי boot בהתחלה שמפעילים את המחשב המחשב לא זיהה שיש לו דיסק של וינדוס בכונן ופשוט עלה באופן רגיל. איך אני יכול להתקין אותו עוד? בתודה אופק.
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון הרבה בעיות עם טכסטים, שמוחלפים ע"י סימני שאלה או פשוט קווים (_________) התקנתי את כל הפונטים שהיו בהתקנה של הWIN לגבי השפות הנ"ל. רציתי לדעת אם יש חבילות הרחבה חיצוניות של פונטים שכולים לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
no firewall is turned on... ()_O כן זה דיי ברור אחרי שמסתכלים על זה טוב אבל זה מעצבן ודיי מטעה שכותבים לך את זה בקטן ובפינה. בכל מקרה למה אני צריך לדעת את זה כל פעם שאני מדליק את המחשב ?! כן אני יודע שאין לי פיירוול... וכבר הצלחת להבין את זה אחרי הניסוח המפגר של MS אבל למה אני צריך לראות את זה ולמה אני צריך שיהיה לי את הסמל הזה שתקוע לי בTaskbar ? יש דרך להעיף את זה ? רק בקשתי לעדכן את מערכת ההפעלה, לא בקשתי שהיא תגיד לי מה יש לי ומה אין לי כל פעם שאני מדליק את המחשב ותשים לי סמלים בtaskbar. :lamer: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי ויסטה ופתאום אין לי אפשרות להיכנס לtask manager. כשאני לוחץ מקש ימני על ה-taskbar אז הטסק מנג'ר מסומן באפור, זאת אומרת שאי אפשר להכינס אליו. ושאני מנסה מדרך שונה, קופצת לי ההודעה הזאת: "task manafer has been disabled by your administrator" איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרבה משחקים שאני נכנס במשחק לשנות את המקשים ואני לא רואה את המקש של הפעולה באנגלית(רק האותיות לא כולל הכפתורים של ה alt ctrl shift ...). אני כמעט בטוח שזה קשור לשפה של הווינדוס (הווינדוס שלי XP בעברית) אבל אני לא יודע איך לסדר את זה . מישהו יודע איך לסדר את זה ?? למשל במשחק assassins creed הנה תמונה של המקשים : http://i32.tinypic.com/154g186.jpg או
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מאתמול בעיה בחלונות: מתבצעת גלילה אוטומטית של כמה שורות כל כמה שניות וזה מעצבן. ביצעתי בדיקה של ספייורס עם ספיבוט ואדאוור ולא עוזר כלום. בדקתי עם win patrol איזה תוכניות עובדות ברקע וגם לא עוזר. מישהו מכיר ? יודע מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עד לא מזמן IE היה שואל אם להוריד או לפתוח וכו. יש לי XP ו IE7 איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב לא מבקש סיסמה בעת הפעלת המחשב אע"פ שהגדרתי סיסמה כשאני מנסה להתקין מדפסת יש לי הודעה שהמחשב לא הצליח וצריך לנסות עוד פעם
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, נכון לעכשי אני עובד עם מערכת WIN7 ULTIMATE 86X מכיוון שבתקופה שהתקנתי את המערכת היה לי רק 2 ג'יגה זיכרון. הגרסא של הוינדוס שלי 7600 (מבדיקה ידנית ברג'יסטרי). עכשיו אני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.האם שווה לשדרג את המערכת הפעלה לULTIMATE 64X רק בגלל ששדרגתי זיכרון ל4 ג'יגה?יש לזה משמעות גדולה? 2.האם 7600 זה הגרסא הסופית והאחרונה?האם יצא כבר חבילת שירות רשמית?(אני יודע שהודלפה חבילת שירות של האקרים). יש לי כבר מספר בעיות במחשב אך בכל זאת אני לא רוצה סתם להתקין כי אז כל הקטע של המשחקים..
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכולם =] !! ברצוני לדעת האם אפשר ל"ערוך" את הצירוף ctl+alt+del כך שהוא ייפתח לי מנהל תהליכים אחר ולא המובנה? תודה רבה, יום טוב! p;
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרגע vista 32-bit ו xp-32 bit מותקנים על המחשב.... המפרט שלי בצד.... בxp וואלה אני לא משתמש... כדאי לעבור ל64-bit?איך זה עם מישחקים?הביצועים יותר טובים או פחות? תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני כל הזמן נתקל בשגיאות בהתקנה של הSP1 אחרי שלב 2 יש ריסטארט והויסטה לא עולה בכלל אני מקבל שגיאה שצריך להכניס את הדיסק התקנה ולעשות שם REPAIR MY COMPUTER וזה מה שאני עושה ואז הבעיה נפתרת זה ממשיך לשלב 3 ואז בסוף מציג לי שגיאה עם לינק לאתר של מיקרוסופט אני נכנס לשם ויש שם מאמר,קראתי את המאמר והורדתי כלי שכתוב שהוא יפתור את הבעיה,בינתיים אני מתקין אותו ולגבי החבילת שפה בעברית אני מקבל כל הזמן שגיאה קוד 1 או קוד 2 הבנתי שגם לזה יש עדכון שמסדר,הורדתי והתקנתי את העדכון וזה לא גם לא עוזר ואגב SP1 בכלל לא מופיע לי בוינדוס אפדייט והתקנתי כבר הרבה עדכונים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד מנהלים אפשר לנעול/למחוק
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-