עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה למי שלא יודע היום הושק אופיס 2007 וויסטה יחד מקור: http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1014970

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by yossi051,

חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  4. אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  5. שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוסיף מיקומים משלי לתפריט שמירה של windwos. אני מתכוון לחלק שמסומן באדום בצילום מסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by slimshady21,

מצטער על כל הנושאים שאני פותח, אבל זה דחוף מאודדד!!!! הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשב מחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרה חדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות??????????? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  7. סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by bomsa400,

היי מדובר ב winXP Pro הרקע: ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה... כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...) הבעיה\תקלה: כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי. אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE . יש TASK MANAGER . ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט. מה שניסיתי: 1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by TimTam,

My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?

10. או קי פתאום לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד לאט...אין לי מושג למה..לא עשיתי שום דבר חריג איתו.... וגם ב-TASK MENEGER הוא מראה שהכל רגיל מה עושים עם זה?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by אורטל,

היי...יש לי בעיה, היוזר שלי ננעל כל כמה דקות. בדקתי אם הסיסמא שלי משתנה וזו לא הבעיה, כמו כם בדקתי אם היוזר מחובר במקום אחר והוא לא.. מה יכולה ליהיות הבעיה לכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אני מצרף כאן צילום מסך לא בכל האתרים הוא רושם לי הודאת שגיאה רושם לי למשל בספורט 5

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by mikibo,

שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. Started by ag80,

שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by zepled,

שלום לכולם, מה ההבדל בין התקנה של חלונות 7 64 ביט ל32 ביט? מה ההבדל בין HONE EDITION ל PROFESSIONAL EDITION? Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 3.2GB זיכרון NVIDIA GeForce 8800 GT האם מפרט החומרה הנ"ל יתאים לWIN7? תודה!

18. Started by srolik,

יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by neogod,

לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by sirexrv,

שלום לכולם. קניתי לא מזמן מחשב חדש, ורציתי להעביר את כל המידע שיש לי למחשב החדש (מHD הישן לחדש). בHD הישן היה XP ובחדש WIN7. רציתי לדעת: האם צריך לעשות משהו? או פשוט להתקין את החומרה, ולהעביר לHD החדש?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  21. מישהו יודע איך? בנוסף: האם זה עדיף על תוכנה יעודית? ואם לא איזה תוכנה הכי מומלצת ותומכת בויסטה?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  23. כבר שבוע שאני משתמש בויסטה אולטיימייט פרוץ ולדעתי שיפור ענקי מXP ביופי(DREAMSCENE AERO) במהירות באינטרנט בהכול,רק צריך לטפל בבעיות הראשונות ומאז הכול חלק כמו שמן לתינוקות ועוד היא שמרה על הכול מה XP שלי אני רוצה לרכוש עותק חוקי ב200 שקל מהאתר של משרד החינוך אבל אני לא מכיר אף מורה האם מישהו יכול לעזור לי? אני גר בקריות זה מטורף להוציא 1000 שקל על אולטימייט חוקי

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by OpenCan,

אחרי שדיי נמאס לי מהאנטיוירוסים שהיו לי, פשוט נשארתי בלי. הרצתי בדיקת וירוסים ברשת (www.bitdefender.com), והוא מצא דיי הרבה מאוד וירוסים, הרבה גם שפנדה לא מצא, אבל זה לא הפואנטה. הרבה מאוד וירוסים ובעיות היו בתיקיה C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C}. עכשיו, אני לא יכול לראות את התיקיה C:\System Volume Information בכונן C:\ שלי (ויש לי V על האפשרות של להראות קבצים מוסתרים), והתיקיה הספציפית C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C} לוקחת בערך 4 גיגה. אז שלוש דברים אני רוצה לשאול: 1. למה התיקיה הזאת משמשת, והאם יש עוד כאלו? 2. האם אפשר למחוק אותה? כי הרבה מקום פנוי, אין לי 3. למה הוא לא מראה לי אותה?…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  25. אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.