Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשים בתצוגה במערכת הפעלה שלי יש לי WIN XP PRO והוא לא נותן לי להעלות שום תמונה דרך החפש,עיין סוג הקבצים היחידי שהוא מקבל הוא THEME FILES לא אומר לי הרבה התמונות שיש לי הם בJPG.. מישהו יכול לעזור לי להחליף את הרקע המשעמם של הXP העלתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לאור מקרים שקרו לי ולאחרים שרצוי שאתחיל לגבות את המחשב שלי על כל מקרה שלא יהיה. לשם כך קניתי כונן חיצוני חצי טרה (מחשב של 320 גיגה אז נראה לי מספיק). מכוון שלא רציתי לרכוש תוכנה ואני משתמש ווינדוס התחלתי עם תוכנת הגיבוי ושחזור שמגיע עם ווינדוס 7 (מערכת ההפעלה הראשית שלי אם לא ציינתי) כרגע הגיבוי הוא אחת לחודש, כרגע בטווח הקצר כנראה יישאר ככה. העניין הוא ככה - כדי לגבות את מערכת ההפעלה וכל התקנות בחרתי באופציה שאומרת system image למיטב הבנתי אם משהו קורה למחשב אני יכול לשחזר את החומר משם - זה נכון? בנוסף ראיתי כלי חינמי וחביב שנקרא imagex - אם ההתקנות במחשב לא משתנות הרבה, אולי כדאי לעשות image ידני בעזרתו אחרי כל שינוי גדול ורק לגבות את התיקיות המשתנות …
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכם הבעיה היא כזאת פירטתי כונן במחשב אבל לא את הכונן המוצפן וכעת אין לי גישה לכונן המוצפן עליו קיים חומר שאני ממש צריך מערכת הפעלה XP PRO אשמח לקבל עזרה בדחיפות ...
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק, נפתח חלון חדש ריק ו adress bar ריק, זה התחיל לפני איזה חודש וזה מעצבן, ואני לא מוצא דרך לסדר את זה, אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה אני אודה לו
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה,ברשותי מחשב p-3 מדגם פאקרד בל, שהיה בו מערכת הפעלה מילניום (נא לא לצחוק בבקשה), פירמטטי את המחשב והתקנתי xp פרופשיונל (כבוד!!), אך הusb במחשב לא עובד יותר, בכל פעם שאני מכניס משהו לusb המחשב נתקע, מערכת ההתקנים מסמנת לי ? במקום של הusb מה לעשות היכן אני מוצא דרייברים למחשבי היקר!! אני מנסה כבר המון זמן ולא מוצא. :pissed:
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
-
היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני בא להתקין וויסטה לאחר שהתקנתי XP (היה לי בעייה עם הדיסק, לא משנה), קיצר זאת השגיאה: 0x80070017 והנה התמונה (זה נעצר בתהליך השני ב-16%): http://img521.imageshack.us/my.php?i...6883306iz0.png מה אני יכול לעשות?? איתי נ.ב: אין מצב שזה בעיה במפרט כי זה מפרט חזק מאוד שהותאם לוויסטה, צרבתי את הדיסק פעמיים אז זה גם לא בעייה בדיסק
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
sorry this is in english i just installed vista... ignore typos i had vista on 1 HD and i just installed VISTA on another it seems that the boot menu is vista's and my question is: can i still format the harddisk with vista on it and still use XP with no problems? is the XP boot file still there? and i want to make that XP is the defualt OS so it will open it automaticly if i dont choose anything how do i do that?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי במרשתת מתרבים לאחרונה דיווחים על תופעה מטרידה .... https://www.geektime.co.il/microsoft-reportedly-restarts-users-windows-10-computers-to-install-office-465-pwa/
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה יש לי: מעבד intel 3.0 ghz כרטיס מסך geforce 6200tc דיסק קשיח: wd16000js זיכרונות: 2 ג'יגה של קינגסטון 533 mhz cl4 האם כדאי.....ועוד שאלה האם אני יכול עלשות טרייד אין על הכרטיס מסך שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה אתה פירמטתי את המחשב התקנתי וינדוס XP SP2 התקנתי את כל הדרייברים חוץ מethernet controller יש לי 2 הארדיסקים 1 של 80 ג'יגה והשני שלי 250 גיגה חילקתי הרדיסק אחד שיהיה C 20 גיגה D 60 גיגה I 250 גיגה הוינדוס מזהה לי רק את C הוא לא מזהה לי את D ו I מה זה ethernet controller פעם קודמת לא התקנתי אותו ביכלל ובכל זאת זה זיהה לי את כל הפורטישנים!!!! מה אלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי עד לא מזמן היה לי Windows 98 SE , ויכולתי לבחור בהגדרות optimal refresh rate. עכשיו התקנתי xp וכבר אין, אני יכול לקבוע קצב ריענון רק לשולחן העבודה. (במשחקים הוא יורד ל-60, כשהוא בשולחן העבודה 85) אין קצב ריענון מיטבי איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD שהתקנתי עליו עכשיו התקנה חדשה של WinME, וישנה בעיה שחוזרת על עצמה, המחשב לא מצליח לבצע Restart?! הוא פשוט נתקע על מסך שחור עם הסמן של Dos למעלה וזהו....! מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
^ כך שאני מאמין ששום דבר עדיין לא נמחק. תודה מראש. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת טיפשית יצרתי HOMEGROUP רשמתי סיסמאות והכל אבל כשאני ניגש להתחבר למחשב השני - הוא מבקש שם משתמש וסיסמה מה לעזאזל השם המשתמש ? , הסיסמה היא מה שרשמתי , אבל אין לי שמץ מה שם המשתמש .......... עריכה : לא חשוב הבנתי
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-