עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AvigdOr.GT,

יש לי בעייה עם המיקרופון של המחשב, סתכלו. יש לי winXP וכרטיס קול מובנה על הלוח שהדגם של הלוח הוא ASUS P4S533 עכשיו כל כמה זמן, נדפק המיקרופון, יענו לא עובד, ואז אני צריך להתקין את הדריבר של הקול. וזה כבר נמאס, זה בא והולך בא והולך, יש איזה פתרון לדבר כזה?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. שלום לכם, אני רוצה לשדרג ל- win 7 (רוכש גרסת שדרוג) וכרגע יש על המחשב שקיבלתי מקרוב משפחה במתנה XP ואין לי מושג אם זה OEM או משהו אחר (יש לי את ה- key שלו, אבל לא ניסית להעביר את המחשב ב- WGA). אני מעוניין לבצע התקנה נקיה, כלומר למחוק כל זכר ל-XP. האם אני אוכל לעשות זאת עם גרסת שדרוג או שאני חייב לרכוש גירסה רגילה? באתר של מיקרוסופט כתוב שמבוצע תהליך אימות של עותק ה- XP. מה הוא כולל והאם ניתן לעקוף אותו בהתקנה נקיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. Started by krispelj,

יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. Started by DAVIDD,

http://www.xp-sp3.com/sp3/

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  6. הפעלתי את גרסת ה- RC של מצב XP תחת ווינדוס 7 והכל עובד מצויין. המערכת כל הזמן מודיעה לי שאני צריך להתקין אנטיוירוס אז השאלה היא: האם במצב הזה המערכת (XP) פועלת כמו Sand Box - אם וירוס יפגע במערכת, האם הוא יעבור גם לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  7. עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  8. אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... [move]בקיצור תמליצו לי[/move]

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. יש לי ווינדוס XP PRO ואני רוצה להשתמש ב"משימות המתוזמנות" שלו אבל אני לא יכול כי לא שמתי סיסמא לחשבון שלי.... כשמגיע הזמן של המשימה להתחיל הוא אומר: THE TASK DID NOT RUN BECAUSE NO USER PASSWORD WAS ENTERD מה שבקיצור אומר שלא הכנסתי לו סיסמא כי אין לי סיסמא לחשבון ואם אני אכניס לו סתם משהו אז הוא אומר שהסיסמא לא נכונה.... מה עושים חברים?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

היכן אפשר להוריד חבילת שפת משתמש (MUI) לחלונות XP? והאם החבילות הן בתשלום או חופשיות? ואיך אני גורם לתוכנת חלונות XP לתמוך בשפות נוספות (קריאה וכתיבה) מלבד עברית ואנגלית? כך שבסרגל השפה ב SYSTEM TRAY תהיה לי גם השפה השלישית? בברכה

11. שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. שלום רב, המחשב הישן שלי מתחיל לקרטע (נתקע כל הזמן), ובמקום לחפש את הבעיה אני שוקל לרכוש מחשב חדש. השאלה- האם מערכת ההפעלה WINDOWS XP HOME שרכשתי בנפרד מהמחשב (עלה לי כ 500-600 שקלים) תוכל לשמש אותי גם למחשב החדש, או שאאלץ לרכוש מערכת הפעלה נוספת? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by Alechko88,

יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  14. הפיירוול שלי מגלה לי שקובץ saie.exe מנסה להתחבר לכתובת מסויימת. האם ניתן למחוק את הקבצים הנ"ל ? (שאגב לא נמצאו בspybot ) על פניו זה נראה לי קובץ שנשתל אל המחשב שלי אבל מכיוון שהוא נמצא בספריית ווינדוס אני שואל אתכם האם כדאי למחוק . אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by parker,

כל פעם שאני לוחץ על לינק, נפתח חלון חדש ריק ו adress bar ריק, זה התחיל לפני איזה חודש וזה מעצבן, ואני לא מוצא דרך לסדר את זה, אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה אני אודה לו

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by maverick,

היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by The Dom,

כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by iyehuda,

מאז שפירמטתי אותו והתקנתי 98SE WIN בזמן כיבוי אני מקבל את המסך הבא : windows is shuting down אבל הוא תקוע תודה נ.ב יש לי גם כרטיס רשת אם זה קשור ? אבל לפני כן הוא כן היה נכבה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by idan1836,

אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by wow,

יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by gopher,

היי לכולם, יש לי שאלה לגבי התקנה של windows XP + SP2. הייתה לי גירסה חוקית של windows XP כולל מפתח. אני רוצה להתקין מחדש את ה windows אבל הדיסק של ההתקנה נהרס לי. לקחתי ממישהו התקנה של XP שיש עליו כבר SP2. בסוף ההתקנה אני מנסה להכניס את המפתח המקורי שלי והוא לא מסכים לקבל אותו. האם צריך מפתח אחר לCD שבא עם SP2 כבר עליו? או שאולי המפתח שיש לי מתאים להתקנה שבאה על CD ספציפי (לא נשמע לי הגיוני) ? יש מצב להכניס את המפתח של חבר שלי ואחרי זה כשאני עושה לו activate לשנות למפתח המקורי שלי?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by levio,

יש לי windos vista (פצצה)עכשיו איך אני מתקין את הדרייבר של nvidia והורדתי אותו לגרסא שלי כי יש לי x86 אז בבקשה מה שעוזר nvidia FX יש לי

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  23. אני מקווה שזה הפורום הנכון... יש לי מערכת עם ווינדוס XP ורייד. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק שמותקן עליו ווינדוס 98 SE. המטרה היא העברת מידע מהדיסק עם ה98SE ל XP... תהיה בעיה כלשהי? איך אני יכול לבחור עם איזה מערכת אני רוצה לעלות? תודה

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by MindReflection,

אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  25. הבוקר קמתי למסך שחור והודעות מציגות של this copy of windows is not genuine. לאחר שהפריצה הפסיקה לעבוד ולא הצליחה לפרוץ מחדש החלטתי דיי, נמאס לי מהשטויות. אני רוצה לקנות וינדוס חוקי וזהו. ראיתי שאפשר לקנות גרסת שדרוג ל8 ב40$ וזה נראה לי מצויין, אבל מקצת קריאה הבנתי כי זה יגלה שהתקנתי אותו על עותק מזוייף, ויעשה לי בעיות על אף שקניתי אותו, כי זוהי גרסא לשדרוג על גבי עותק חוקי. בשביל לקנות עותק שאיננו שדרוג אין בכלל מחיר באתר. ראיתי קצת עניינים של עותק ISO בפורומים באנגלית - אשמח אם מישהו יסביר לי מה, איך והאם זה פתרון לבעייתי? האם מישהו במצב של this copy of windows is not genuine ביצע התקנה וזה עבר חלק? מה אתם מציעים לי לעשות במצב זה? האם קיימת פריצה לוינדוס 7 64 7601 שלי ש…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.