Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הויסטה יכלתי להשתמש בדיסק של אולטימט בשביל להתקין כל גירסה אחרת, האם זה גם במקרה בוינדוס 7 או שהפעם כל דיסק שונה?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:54:07 טוב, לאחר ניסיון התקנה הבנתי שזה לא אותו דבר, באסה, עכשיו צריך לגלות רק איזה גירסה נתנו לי ולהשיג דיסק
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בוקר טוב,יש לי עוד בעיה קטנטנה.אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש תוכנה שקצת עושה לי בעיות. התטכנה היא power dvd (תומכת ויסטה). ניסיתי בהתחלה להסיר אותה בדרך הרגילה דרך ההוספה הסרת תוכניות ואכן התוכנית הוסרה,אבל רק מהרשימה של ההוספה והסרה של תוכניות. התוכנה עצמה עדיין מותקנת על המחשב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה,במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שיש אותה כבר על המחשב והאם אני רוצה להסיר אותה ולהתקין במקומה את הנוכחית. כמובן שאני מאשר את זה אבל אז ההתקנה פשוט נפסקת ולא עושה כלום.... יש לי הרשאה כמנהל מחשב. אני אודה אם תעזרו לי אגב,הוינדוס הוא ויסטה אולטימיט 64 ביט תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להיכנס דרך היוזר אדמיניסטרטור. איל עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעייה, התקנתי מערכת הפעלה XP, ולא קיבלתי אפשרות ליצור משתמשים, ישר הוא עלה לי בחשבון אדמיניסטרטור, יצרתי באופן ידני חשבונות, אך המחשב תמיד עולה בחשבון אדמיניסטרטור, לא משנה מה עשיתי, יש אפשרות לאחר שמערכת ההפעלה עלתה להחליף משתמשים אך כמובן זה לא נח, אני רוצה שיעלה מסך בחירת משתמשים בהתחלה, אך שום דבר לא קורה המחשב ישר נכנס לחשבון אדמיניסטרטור, האם יש איזהשהוא תיקון לרג'יסטרי שיעזור, חיפשתי בכל הסטיקים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
נראה לי עברתי בכל החנויות האפשריות, אני מחפש גרסת שדרוג אנגלית להום פרימיום ולא מוצא... מישהו מצא??
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי) אז ככה.....) יש לי חבילה של סמלים בשביל הווינדווס ...נו חבילה שאפשר להחליף את הסמל של הסל מיחזור והכל. עכשיו איךך אני עושה את זה?? ד"א אני לא יכול לעשות מהמאפיינים וכל זה ז"א אני כן יכול אבל אין לי את האופציה להחליף את כל! הסמלים ... ניסיתי להכנס לתקייה של הווינדווס אבל אני מפחד להרוס שם או למחוק משהו בטעות ולכן ...רק מי שמבין ויכול שיענה מקווה שתעזרו לי (לא נראה לי שזה כ"כ מסובך פשוט אני לא מבין בזה).. נערך ע"י multicore. עיין בחוקי הפורום לגבי כותרות תיקניות.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ניתן להעביר ההארדיסק עם וינדוס למחשב חדש שקניתי מבלי שזה יעשה שגיאה כלשהי...(ולקוות שזה יפעל..) אם סתם דוגמא אני פשוט ימחוק מהמנהל התקנים את ההתקנים של הלוח, מעבד, כרטיס קול, כרטיס מסך וכו'...ואני אעביר את הארדיסק למחשב החדש זה יעבוד? תודה לעונים.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפורום..אני בד"כ לא נכנס לפורום הזה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית כל אני רוצה לציין, שאני כותב בשם חבר לעבודה, מאחר שהוא לא יכול לכתוב בעברית במחשב שלו, וזו בעצם הבעיה שאני מתכוון להציג: מדובר במחשב עם מערכת הפעלה Windows XP. במחשב לא מעולם לא היתה בעיה של שפות. בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה ללא כל אזהרה מוקדמת: לא ניתן להקליד בעברית באתרי אינטרנט בלבד. במקום עברית מופיעות כל מיני צורות מוזרות. בדקתי בעצמי את המחשב שלו, והרי לפניכם העובדות: 1. נכנסתי ל"שפות" בלוח הבקרה וראיתי, שהתמיכה בעברית אכן מותקנת. 2. בתוכנות כמו Word למשל ניתן להקלד בעברית. 3. ניתן לכתוב בעברית גם בשורת כתובת האינטרנט, ובנוסף ניתן להעתיק את הכיתוב בעברית משורת הכתובת ולהדביק באתר מסוים באותו מקום, שלא ניתן לכתוב בו בעברית. 4. גם ניסיונות ה- Enc…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי). היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה. רציתי לדעת איך לבטל אותן. ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה. אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
The comp got kind of slow, espically after the installtiobn of the SP2, anyway it freez for about 20 sec at win startup, and the programs gots also slower than they were before. My MSCONFIG is allmost clear, i check for spy files every weak (AD-AWARE), and i clean temp, internet files etc. What can be the problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... יש לי מערכת עם ווינדוס XP ורייד. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק שמותקן עליו ווינדוס 98 SE. המטרה היא העברת מידע מהדיסק עם ה98SE ל XP... תהיה בעיה כלשהי? איך אני יכול לבחור עם איזה מערכת אני רוצה לעלות? תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט בפעם המיליון והחלטתי שהפעם אני מתקין XP PRO. הכל סבבה! פתאום אני מפעיל את GTA VC , והוא עבד לי חלק! (על רזולוציה הכי נמוכה והכל הכי נמוך!) וב 98 זה עבד לי עם כל שנייה וחצי קפיצה! בלתי אפשרי לשחק ככה. אבל ב XP זה עובד חלק ואפילו שמתי את המשחק על 1024X768X16 , עם DISTANCE הכי גבוה , ועובד חלק!! חוץ מקטעים עם הרבה אקשן.. בקיצור תמיד אמרו לי ש 98 הרבה יותר טוב למשחקים , אז ממש לא נראה לי.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-