Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון? המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין, בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם. למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון. לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם. בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן. htt…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם זה נורמלי , שלפחות 4 פעמים ביום המחשב שלי פתאום סתם עושה ריסט ? בדקתי עם אנטי וירוס והכל - ואין לי ספיי וורים , או וירוסים. ממה שהבנתי , מתי שהווינדוס מגלה בעיה קריטית הוא פשוט אוטומטית עושה ריסט , השאלה שלי היא כזו : האם זה בטוח להסיר את האפשרות automaticly reset מהלוח בקרה ? כי זה יפתור לי את הבעיה ? או שזה מסוכן כי אז המחשב יכול להתחמם..וזה לא יתריע אותי ? מפני פיצוץ אפשרי..או שגיאה קריטית ? :-X אגב , עם הבעיה של המחשב שלי נגרמת בגלל חום יתר של המעבד או בעיה במאוור , יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את זה ?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום כמה הודעות שגיאה שמצביעות על בעיה עם הקבצים אבל chkdsk לא מוכן לרוץ. אני מאשר לchkdsk /f לפעול בזמן הפעלה מחדש אבל הוא פשוט לא רץ וויסטה עולה כרגיל. אותו דבר בדיוק קורה עם scandisk אשמח לעצות.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
זה אתה פירמטתי את המחשב התקנתי וינדוס XP SP2 התקנתי את כל הדרייברים חוץ מethernet controller יש לי 2 הארדיסקים 1 של 80 ג'יגה והשני שלי 250 גיגה חילקתי הרדיסק אחד שיהיה C 20 גיגה D 60 גיגה I 250 גיגה הוינדוס מזהה לי רק את C הוא לא מזהה לי את D ו I מה זה ethernet controller פעם קודמת לא התקנתי אותו ביכלל ובכל זאת זה זיהה לי את כל הפורטישנים!!!! מה אלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם הבעיה היא כזאת פירטתי כונן במחשב אבל לא את הכונן המוצפן וכעת אין לי גישה לכונן המוצפן עליו קיים חומר שאני ממש צריך מערכת הפעלה XP PRO אשמח לקבל עזרה בדחיפות ...
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
יש לי מתאם BT מחובר למחשב שמותקן עליו ויסטה. התקנתי דרייבר, הכל טוב ויפה. הPAIRING עם האוזניות היה מוצלח, אפילו המקשים על האוזניות שולטות על הiTunes במחשב (לדוגמא להעביר שיר קדימה/אחורה). בתוכנה הקטנה של ויסטה של ההתקני bluetooth האוזניות מופיעות ומוצהר שהן מחוברות... הן באמת מחוברות... רק בעייה אחת: לא שומעים כלום דרכן וכן, בדקתי ובעיקרון בשום מקום הווליום לא מושתק/נמוך מדי... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי סידור האיקונים על שולחן העבודה במחשב נייד (עובד עם XP): יש לי מחשב נייד מסוג X200 עם מסך "12.1. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה שלו, אני עושה שימוש במסך "22. כמובן שהרזולוציות שונות – מה שגורם ל"בלגון" כל האיקונים שעל שולחן העבודה. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך לקבוע שני "סידורי" איקונים למצב של עגינה ולמצב רגיל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אפשרי לשנות את שם המחשב אחרי התקנה כבר של הwindows ? ואם כן ,איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי לפטופ קטן של פקרדבל, זה המפרט שלו: Windows 7 starter (32 bit)Intel Atom CPU N455 @1.66GHz 1 GB DDR3 Memory 250GB Hard drive Intel Graphics Media Accelerator 315010.1" LED LCD (1024x600)Realtek High Definition Audio הווינדוס שמותקן על המחשב הוא וינדוס 7 אבל עם איזשהי התאמה של פקרדבל כנראה. באופן כללי והמחשב עובד ממש ממש לאט, אני יודע שגם ככה הוא די חלש אבל השאלה שלי היא אם אני אחליף לווינדוס 7 Starter או כל גרסה ווינדוס שתגידו יכולה לעזור למחשב לעבוד קצת יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן המחשב עמוס ועייף ולכן נפרמטו כדי להחזירו לחיים! עכשיו יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ועד היום הייתי משתמש במערכות 32. האם כדאי לי להתקין מערכת שמבוססת על 64 ביט? יש בעיות של תאימות עבור חלקים שונים? השימושים שלי הם למחשקים כמעט נטו אז מה עדיף לי? הם גם משחקים יצטרכו להיות על 64? קיצור מה כדאי להתקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-