Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה? (בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני התקנתי נרו בגירסה 7.5.9.1. אחרי ההתקנה מופיעה לי שגיאה שניקראת קום סורגאט משהו כזה....שהמערכת הפעלה אמרה שהפסיקה לפעול וסוגרת את התוכנית. רציתי לדעת מה זה,ממה זה נובע, למה זה קרה, והכי חשוב כיצד לפתור בעיה זו. רשמתי את הבעיה בנושא של בעיה בתוכנות, ולא עזרו לי, לכן הפנתי פה את הבעיה,שקשורה למערכת הפעלה,בתקווה שיעזרו לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
התקנתי לחבר ויינדווס מהסידי המקורי שלי, ועכשיו הוינדווס מבקש אקטיבציה. התקשרתי אליהם והם והקלדתי את המספר לטלפון והם לא אישרו את זה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי בעוד מחשב? האם עליי לדבר עם נציג שירות? או שאני יכול להסתבך בגלל זה? יש לי windows xp pro sp1 מקורי עם סיריאל מקורי שלי... ד"א האם יש איזה קראק או משהו כזה שיחסוך לי את זה? אפשר ליצור קשר גם בפרטי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט בפעם המיליון והחלטתי שהפעם אני מתקין XP PRO. הכל סבבה! פתאום אני מפעיל את GTA VC , והוא עבד לי חלק! (על רזולוציה הכי נמוכה והכל הכי נמוך!) וב 98 זה עבד לי עם כל שנייה וחצי קפיצה! בלתי אפשרי לשחק ככה. אבל ב XP זה עובד חלק ואפילו שמתי את המשחק על 1024X768X16 , עם DISTANCE הכי גבוה , ועובד חלק!! חוץ מקטעים עם הרבה אקשן.. בקיצור תמיד אמרו לי ש 98 הרבה יותר טוב למשחקים , אז ממש לא נראה לי.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני פועל על פי המדריך הבא: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/22459-windows-media-player-11-for-windows-7/ לקחתי בעלות על הקבצים שאמרו שם, אבל כאשר אני מנסה להתקין הוא נותן לי שגיאה: http://i47.tinypic.com/359bd78.jpg [br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 16:11:09 מצאתי סקריפט שמתקין הכל אוטומטי.מי שרוצה יכול למצוא אותו כאן: http://www.joejoe.org/forum/index.php?showtopic=18633&st=0
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון. ווינדוס XP SP3, כנראה שיש כבר כל מיני וירוסים ושטויות, בהתחלה הדפדפנים היו קורסים בלי סיבה. הורדתי Avira AntiVir הרצתי, ופתאום אני רואה את המראה הזה מול העיניים, ושאני מנסה להיכנס לכונן הוא פותח את חלון "פתח באמצעות" יש לציין כי דרך התחל --> הפעלה --> עיון... אפשר לגשת לתכני הכוננים. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ השאלה שלי היא מה עדיף לי להתקין על המחשב שמריץ אותו, Windows XP רגיל ל32 ביט או Windows XP 64-bit ראיתי באינטרנט BENCMARKים שבהם הביצועים היו פחות טובים על הגרסה המיועדת ל64 ביט. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב, (כרטיס מסך GeForce 6600GT). אז מה להתקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, בעבר התקנתי על המחשב נייד (נטבוק) ווינדוס 8. הווינדוס 8 לא היה תקין על הנטבוק ולכן עברתי חזרה לווינדוס 7. כעת, כל פעם שאני מדליק אותו, עולה לי מסך שחור עם הכיתוב הבא: Please enter setup to recover BIOS setting Press F1 to tun setup Press F2 to load default values and continue כדי להמשיך בעליית הווינדוס, עליי ללחוץ F2. איך אני מבטל את זה על מנת שהווינדוס יעלה בלי הודעות מיותרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כשאני עושה LOGIN, לוקח משהו כמו 5 דקות עד שאפשר להתחיל להשתמש במחשב.. מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי תוכנה לגילוי רוגלות וכו', ולא מצאתי שום דבר מיוחד....
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט). (כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול) אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP. ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו. איפה/איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-