עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by d3vil,

לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  2. אהלן איך אני מוסיף קיצורי דרך למקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by IMT,

פירמטתי מחשב לשכן שלי (בטמורה הוא מסדר לי את הברזים שדולפים ) התקנתי לו וינדווס 98 גרסה שניה עם תמיכה בעברית. נכנסתי ל Add\Remove Program ללשונית של הוינדווס והוספתי תמיכה הרוסית. לחצתי כפתור ימני על סמן השפה בפינה למטה, בחרתי מאפיינים והוספתי רוסית. הופיעה הסמן של רוסית ובכל זאת כשניסיתי לכתוב זה השתנה חזרה לעברית או אנגלית. מה עשיתי לא נכון? היכן טעיתי? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום התקנתי מערכת הפעלה נוספת על ה FLASH DRIVE שלי ואני רוצה לדעת איך אני יכול להוסיף רשומה ל boot.ini בכדי שאני אוכל לאתחל מ flash drive איך אני יכול לדעת מה הפרמטרים הנכונים של multi()disk()rdisk()partition() כדי להגיע ל USB..? או לפחות איך למצוא אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by SPONER,

כמו בכותרת , אני רוצה שעון בשולחן העבודה . אני רוצה שהוא יהיה ברור ,חמוד.. בגודל נחמד לא גדול ולא קטן מידי (שלא ניתן להבין את הסמנים של הדקות שניות.) ואשמח להסבר איך לשים בWI7 את השעון. אני לא מצאתי שום דבר בנושא ,לא יודע מה עובר לי עם גוגל . תודה

• 3 תגובות
    • 14.9k צפיות
  7. Started by eliau21071981,

אני מנסה להוסיף שפת קלט במקלדת רוסית אבל אין לי בהגדרות רוסית למה ואיך אני יכול להוסיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה להוסיף למחשב שפה עברית כי יש לי רק אנגלית איך אני עושה את זה ? יש אפשרות לעשות את זה בלי הדיסק התקנה של ווינדוס?

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. Started by torchak,

איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by moo2004,

היי, במ"ה XP יש אפשרות די נחמדה של בחירת תוכנה להפעלת דיסק. אתם מכירים את שאתם מכניסים דיסק לכונן ה CD-Rom או לצורב ופתאום קופץ לו אשף ומציג את כל התוכנות שיכולות להשתמש בדיסק? (צירפתי תמונה של זה). שאלתי היא... איך אני יכול להוסיף/ךהסיר תוכנות מהרשימה הזו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by KoM,

האם ניתן להוסיף תמיכה לוינדוס XP ל-RAID לאחר התקנתו ? אני יודעשהדבר אפשרי עם הוספת תמיכה ב-ACHI, האם הדבר אפשרי גם ב-RAID חומרתי ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by dannygnh,

באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. בעיקרון כשהמחשב בלי פעולה יש לי רק 320 פנויים אפשר לראות בתמונות שצירפתי... מה עליי לשנות? להוריד זיכרון וירטואלי לכמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. אורח Ghost_Dogg

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=4330

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  17. שלום אחרי פורמט הופיע לי הדבר הזה ---> מה זה?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by zam,

מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  20. התוספת העתידית שאמורה לאפשר להמשיך בעבודה בדיוק מאותה נקודה בכל מחשב שבבעלותכם זמינה למשתמשים שמהווים חלק מתוכנית ה-Insiders של מיקרוסופט לכתבה

21. Started by itai96,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שתוקף הרישיון של הווינדוס שלי אמור לפוג. הווינדוס שיש לי הוא ווינדוס 8.1 שאותו שידרגתי מווינדוס 8 שקיבלתי מותקן מהחנות. המחשב דורש מפתח מוצר חדש. השאלה שלי, איך אני משיג את המפתח מוצר החדש? הוא עולה כסף? בנוסף, צרפתי את תמונת ההודעה שקיבלתי. תודה רבה לכל העונים

• 21 תגובות
    • 6k צפיות
  22. Started by ohmega,

יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by veredaniel,

אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by UnPluggeD,

שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.