עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by testi,

שלום אנשים... אתמול לאחר אתחול המערכת התחילו הצרות. הווינדוס עולה עד למסך ה WELCOME הכחול ואז מאתחל ושוב עולה למסך ההוא ומאתחל (בלולאה), המצב קורה גם כשאני מעלה ב SAFE MOSE ונכנס ליוזר ההוא (הוא כן מצליח להיכנס ליוזר ADMIN). ניסיתי לתקן את המצב ע"י בחירת LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION במסך הפתיחה של ווינדוס (F8) וגם ע"י הרצת המערכת אחורה כמה ימים ע"י SYSTEM RESTORE - גורנישט. הרצתי SCANDISK ובדקתי ווירוסים ולא נמצאו שום בעיות שכאלו. בשביל להמשיך לעבוד יצרתי יוזר חדש/זמני ע"י כניסה ב SAFE MODE ל ADMIN, אבל כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים וגם הגישה ל"מסמכים שלי" מתאפשרים רק מהיוזר ה"חסום" (מהיוזר הנוכחי ומה ADMIN הוא לא מאפשר גישה). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום למצב ואולי דר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Thunder Child,

אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב. יש לו כוננים C וD. על C מותקנת מערכת ההפעלה ועל D כל השאר. הוא פירמט את D ובטעות הוא התקין גם את הויינדוס. אז היה לו שני XP לבחור ביניהם בBOOT. הוא במקום לפרמט את D הוא פשוט עשה SHIFT+DEL לווינדוס בD, ועדיין הדאבל BOOT נשאר למרות שלא היו קבצי ווינדוס בD אלא רק בC. אני אמרתי לו שיתקין שוב על D ויעשה פרמוט(דרך הווינדוס) הוא עשה את זה, ועדיין יש לו דאבל בוט, למרות שD ריק לגמרי ורק בC יש ווינדוס. איך אני מבטל את הדאבל בוט המעצבן הזה?! אריאל

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by ag80,

שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

שלומות אנשים, היום, שמתי לב ש-Icon הקונטרול פאנל חזר לסייד בר הלא תועלתי הזה של XP, אני זוכר בבירור שפעם הצלחתי להעביר אותו כפי שהוא היה במצבו הקלאסי ב-98 ו-Me. אבל... אני לא מצליח להיזכר איך העברתי אותו וזה מטריף אותי :cwm34:! עזרה בבקשה :-\. **מצורפת תמונה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by jungle-man,

מי זוכר איך מוסיפים את הפונקציה add/remove snap in תחת תפריט FILE בMMC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Rafi921,

שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by blue_shark,

שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר כאיו אני ה - explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש במחשב שלושה כוננים קשיחים, הראשי הוא החדש ביותר ובו XP במשני מותקן ME המשני היה הראשי עד שנוסף החדש ובו הותקן XP באיתחול מקבלים תפריט איתחול ובו בחירה בין ה-XP לבין ה-ME אך משום מה זה לא עובד. ניסיתי להשתמש ב-BOOT (מתוך חלונות) הנמצא בתוכנה פרטישון מג'יק אך מתקבל חלון 'דוס' ובו אפשרות לבחור *רק* מהדיסק הראשי (להקיש את ה-ID) בכל זאת בחרתי את הברירה היחידה שהופיעה שם ולא עזר מה יכולה להיות הסיבה? והאם אפשר לנהל את תפריט האיתחול מתוך XP? בנוסף האם יש עוד תוכנות היכולות ליצור תפריט איתחול ליותר ממערכת הפעלה אחת? וכמובן אם כן מה השם שלהן ומהיכן אפשר להוריד אותן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  13. היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  15. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. יש לי ווינדווס אקספי ואני רוצה להתקין 7. שהעברתי לחברה שלי שירים בעברית מהמחשב שלי לשלה, שהיא משתמשת ב7, הטייטל והארטיסט בשירים היה רשום אצלה בג'יבריש במקום עברית כמו שאצלי שהעברתי, והיה צריך אחד אחד לשנות. זה בגלל בעיה שיש אצלה אולי כי הווינדווס שלה באנגלית או משו או שאם אני יעביר לווינדווס 7 גם לי זה יקרה? כי לעבור כמה אלפי שירים אחד אחד לשנות מג'יבריש לעברית לא נראה לי הגיוני.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  17. איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. כרגע יש לי WINDOWS 7 HOME PREMIUM מותקנת על הנייד, ואני לא מרוצה ממנה. היא מגבילה אותי בכל מיני דרכים! אז אני רוצה להתקין WINDOWS 7 ULTIMATE כמו שיש לי על הנייח, אבל בגירסת 64BIT. כי אני יכול לנצל את כל ה4GB זכרון ויש יותר דרייברים להורדה מהאתר של טושיבה. דגם הנייד הוא TOSHIBA SATELLITE T130! אלה שתי הגרסאות שאני לא בטוח לגביהן, מה ההבדל? Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated August 2010-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=243584 או זו: Microsoft Windows 7 ULTIMATE x64 Integrated February 2010 OEM DVD-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=208925 לי בנייח מותקנת הגירסה: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.Octobe r.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mosh18,

בזמן האחרות בכל אתר שאני גולש אליו אני רואה את אותן פרסומות מפגרת ב-2 שניות הראשונות שהאתר עולה אני רואה את הפרסומות השגרתיות של GOOGLE וזה מתחלף ישר לפרסומות חוזרות ונשנות מציקות ומהבהבות אפילו נכון לזמן כתיבת ההודעה בבקשה בבקשה מי שיודע אייך נפטרים מהמטרד הזה שיגיד לי אודה לו צירפתי סקרינים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by לין,

איך אני יכולה לשחרר חסימה מהתקנות משחקים ותוכנות במחשב במערכת הפעלה xp ? ואיך אפשר לפתוח תיקיות לשנעשו להם סיסמה (ואין לי את הסיסמה) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by mccartney,

שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Lanzar,

עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  25. היי אני לפני התקנת חלונות 7 על המחשב שלי. יש ברשותי 4 גיגה זכרון והבנתי שגרסת ה 64 ביט של וינדוס 7 מנצלת את כל 4 הגיגה זכרון. יחד עם זאת צורכת משאבי זכרון גדולים יותר מגרסת ה 32 ביט שלא מזהה או מנצלת את כל ה 4 גיגה זכרון אלא רק כמו משהו של 3.25 גיגה זכרון מתוך ה 4. השאלה היא די פשוטה : האם כדאי לעבור למערכת שתזהה ותנצל את מלוא ה 4 גיגה זכרון אבל תצרוך יותר ממנו ? או שמא עדיף לשדרג למערכת של 32 ביט שאמנם לא תזהה את מלוא הזכרון אבל תצרוך פחות מה 64 ביט ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.