עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by imac,

זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. Started by tombraider,

שלום, כשאני עושה קליק ימני על כל התקן מדיה נעלם לי האפשרות הפעלה אוטומטית מהתפריט איך ניתן לפתור את זה אני משתמש עם ויסטה 32 מה צריך לשנות ברג'יסטרי הנה תמונה http://img441.imageshack.us/my.php?image=jghghgzf8.jpg תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by hedva,

לא יודע אם זה הפורום המתאים לפעמים לא מצליח לעבור בעזרת מקשי אלט+שיפט בזמן כתיבה באינטרנט, גם סרגל הכלים לא מגיב למעבר לעברית. לאחר פתיחת וורד ששם אין בעיה במעברים -העתק הדבק למקום הרצוי, והבעיה מסתדרת עד להפעלת המחשב הבאה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אחלה של פורום ואתר !! מקווה שתוכלו לעזור לי ! מה מה ההבדל בין XP רגיל לWINDOWS SERVER 2003 אמרו לי שרתים משהו אבל מה ההבדל ממש ???? אני קראתי שגירסת PRO של XP תומכת ב2 מעבדים וגירסת SERVER תומכת ב4 או 8 מעבדים המעבד שלי הוא QUAD CORE אם אני יתקין SERVER 32 ביט או אפילו 64 ביט במשחרים וגלישה אני ירגיש יותר יציבות ומהירות ?? אנא עיזרו לי ופרטו כמה שיותר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  5. שלום לכולם, האוטלוק שלי נתקע על טוען פרופיל וככה הוא נשאר. ניסיתי למחוק את הפרופיל הקיים ויצרתי חדש. למעשה את השלב הזה עשיתי מליון פעם, פעלתי לפי זה: http://gyazo.com/5fd46c90e7f2d082c7b3d01bc5558f7d ולמרות שהאופיס כן עולה במצב בטוח ברגע שאני שוב מכבה אותו ומפעיל את האופיס רגיל אז אני אומנם מתבקש ליצור לעצמי פרופיל חדש ושוב נתקע על טוען פרופיל. ניסית להסיר את האופיס לחלוטין ולהתקין אותו מחדש ולא משנה מה אני עושה האופיס תקוע על טוען פרופיל. מה עוד אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  6. שאני ניכנס ל"חפש מאיצים נוספים" בגלריה יש רק את Google.COM

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by kobi_af,

שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by אוורסט,

בבקשה תשובה קונקרטית בלי התחכמויות . תודה

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by davis5,

במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. שלום לכולם!! יש לי לפטופ של דל בשם איספריון 1521 משום מה אחרי שאני מסמן לו שיציג את סמל מד צריכת החשמל וסמל השליטה על האודיו שזה הרמקול הקטן בשורת המשימות הוא עושה את זה לאותו רגע ממש ובהפעלה מחדש של המחשב הסמלים שוב נעלמים... אינני יודע מדוע הדרייברים של הקול ושל המחשב בכלל מותקנים ועובדים. אם משהו נתקל בבעייה דומה אשמח אם ייתן לי פיתרון!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by golanWAN0,

הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by gil5,

פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי Directx 9 משחקים מתחילים לעשות לי בעיות או שלא עובדים כלל... למשל התקנתי Desperados וזה עושה כאלה קווים סגולים והעכבר נעלם לי ! אצל חבר שלי הכול פועל בסדר (כי יש לו מחשב שהכרטיס שלא תומך מספיק טוב בDirectx 9) ולי יש כולה Riva Tnt 2 Model 64 16mb שאני בטוח שאפילו משהו קטן זה לא מעדכן וכשעדכנתי את הDirectx זה לא עשה לי שום בעיה... בבקשה אין שום דרך או משהו למחוק את הDirectx 9 ולהתקין את 8.1 או משהו... ולא משהו כמו Restore Point או איך שקוראים לזה כי פעם אחרונה שעשיתי זאת זה סתם הרס לי... אז בבקשה עם למישהו יש דרך כולשהיא (והדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה פירמוט ) :-\ תודה,

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by מוטימל,

יש לי ווינדוס xp מקורי ועל האריזה מופיע ה- id באמצע התהליך נתבקשתי להזין ה- id ואז אני מקבל כותרת שה- id לא תקין. מבקש לדעת מה הסיבה או כיצד ניתן להתקין את הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Windows.XP.x64.Pro.REAL.WORKING.PROPER.READ.NFO-XiSO האם זו הגרסא ? היא שוחררה רשמית? כדאי להוריד ולהתקין?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by rony1880r,

היי לכם ניכנסתי לאתר של AMD וראיתי שיש להורדה עידכון למעבד ליבה כפולה של AMD 3800+ שניקרא - AMD Dual-Core Optimizer Release Notes For Version 1.0.0 March 22, 2006 ---General Description--- AMD Dual-Core Optimizer utility synchronizes Time Stamp Counter (TSC) MSRs on AMD Dual-Core Processors. ---Improvement and Fixes--- Version 1.0.0 * This is the initial release רציתי לברר אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב והאם הוא יכול להרוס לי פיזית את המעבד? לי יש מעבד עם ליבה כפולה בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש... תודה לעזרים .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

הידעתם? כמות הזמן שניתן לחסוך עם קיצורי מקלדת בסביבת העבודה עשויה להגיע לעד כחצי ממנה. בואו להכיר את הטריקים הקטנים שיעשו את החיים שלכם לקלים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/תנו-לאצבעות-ללכת-במקומכם-המדריך-המלא-ל/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thefucker,

היי כאשר אני רוצה לכתוב משהו בוורד או טקסט או כל מקום אחר, אז ישנם מקשים שפותחים לי חלונות אחרים כמו למשל המקש E שבלחיצה עליו נפחת התקייה המחשב שלי או המקש R שפותח לי את חלון ההפעלה או L שבכלל עושה למחשב log off . חיפשתי בלוח הבקרה לביטול העניין הזה אך אין שם דבר בקשר לבעיה זו. אז מה הבעיה ,ואיך אני יכול לטפל בה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. Started by com,

לפטופ, מעבד I3 350. שתי גיגה זכרון. כרטיס מסך מובנה. וינדוס 7. התחביבים שלו יהיו פייסבוק, אנטרנט, מוזיקה, וסרטי HD לעיתים. משחקים? אולי לפעמים, מעט. להתקין את הוינדוס ב32 ביט או 64? רוב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by isotoper,

מסיבה כשלהי הגדרתי לוינדוס לעלות ב SAFE MODE ע"י הגדרה של msconfig. הבעיה שאני לא מצליח עכשיו לחזור למצב רגיל והוינדוס עולה לי כל הזמן ב SAFE MODE, אפילו שאני משנה בחזרה את ההגדרה ב-msconfig. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.