Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ידוע לי שזה לא אפשרי סתם ככה ולא יעזור כלום. אני אוהב לשחק המון משחקים ישנים, ויש לי מלא מהם. אין שום בעיה לשחק משחק מאד ישן - מריצים dosbox והכל עובד 100%. אין לי בעיה לשחק משחקים מאד חדשים, מתקינים עובד, מקסימום עושים איזה compatibility mode והכל בסדר. יש בעיה מעצבנת עם כל מה שבאמצע. אין שום דרך להריץ 16 ביט. ניסיתי קצת לבדוק את נושא ה-VirtualPC אבל הוא לא תומך ב-Direct3D אז המשחקים לא ממש יכולים לעבוד שם. יש איזהשהו פתרון לדבר הזה??? נראה לי מגוחך שאני יכול להריץ אמולטור של ווינדווס על לינוקס ולשחק בזה (WINE), אבל על ווינדוס חדש אני לא יכול . לעבור לווינדוס 32 ביט זה לא אופציה. ואני גם לא רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה שלמה בשביל 2-3 משחקים שנמצאים על הגבול הזה בדי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם מאתמול נתקלתי בבעיה מעצבנת.לאחר כ- חמש דקות שהמחשב עובד הוא לא זז ההרדיסק טוחן וב טסק מנג'ר מה שמשך את עיני זה שה EXPLORER.EXE תופס גודל חריג של 80-50 מגה. יש לציין שאני מריץ avg antivirus + zonealarm + adware ועל פי הם אין וירוסים/ רוגלות. לא בלי לפרמט כך שהייתי רוצה לפתור זאת. תודה חברים. ערן.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מותקן אצלי כרגע windows xp pro. האם אפשר להתקין את הvista על הxp (והאם זה כדאי) או שצריך לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את הvista?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני חדש לפורום יש לי תקלה על VISTA 32 בשעת כיבוי כושל עם הודעת שגיאה 0X0000007F ברקע כחול מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה חוקי,כל פעם שאני מנסה להיכנס לאקספלורר כתוב לי שעל Com Surrogate להיסגר ואז לא קורא כלום הוא כביכול נסגר אבל הדבר הזה מעצבן כי זה כל פעם שאני נכנס לדיסקים הקשיחים! מישהו יודע משהו על דרך הפתרון של הדבר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה הרגילה שמגיעה עם הווינדוס. השאלה שלי היא כדלקמן: יש לי כמה חשבונות ... אחד מהחברה שאני עובד בה(POP3 כמובן) ועוד אחד של Gmail. שניהם מוגדרים בoutlook. הבעיה היא כזאת...כל האימיילים שמגיעים משניהם נכנסים ישר ל inbox. איך אני יכול לדעת איזה מהם הגיע לחשבון של gmail ואיזה לחשבון של החברה... יש אפשרות לפתור inbox נפרד לכל חשבון????? אם כן איך??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ברצוני ליצור קובץ WIM של מערכת הפעלה במקרה הזה מדובר על WIN 7. כאשר אני ניכנס לשורת הפקודה של ה AIK ואני רושם את הפקודה imagex /capture c: c:\image\win7.wim "windows7", אני מקבל הודעה שגיאה שאין ל"פרוסס" גישה לקובץ בגלל שהוא משתמש ב"פרוסס" אחר. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה. נ.ב מצורף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחד של ADMINISTRATOR ןאחד שלי שהוא גם ADMINISTRATOR כיצד אני גורם למחשב לעלות ישר לחשבון שלי? וכן עשיתי את זה כנס בבקשה ל Start - Run ורשום control userpasswords2 והורדתי את הסימן של הסיסמה תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,ברשותי הארד דיסק חיצוני של 500GB,עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הוינדוס 7 על ההארד דיסק החיצוני ולדוגמא כל פעם אם אני אלך לחבר עם ההארד דיסק החיצוני יהיה אפשר להפעיל את הוינדוס דרך הבוט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
has been shut down to prevent damage וכו... רשום להסיר אנטי וירוס לעשות אפ דיט וינדוס אבל הכל טוב ויש אין אפשרות כניסה לוינדוס גם לא בSAFE MODE עצות?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, מותקנת אצלי win98se. מאז שהמחשב חזר מתיקון שכלל פירמוט יש לי בעיית עברית שבאה לידי ביטוי בכל מיני עניינים. לדוגמא, שם של תיקייה בעברית נראה כג'יבריש והתיקייה לא ניתנת לפתיחה. גם לא ניתן ליצור תיקייה בעלת שם בעברית (כשמנסה לכתוב בעברית נוצר ג'יבריש). באייסיקיו שמות בעברית של אנשים ברשימה שלי נראים כג'יבריש אבל לכתוב בעברית מסוגל. במסנג'ר לא יכול לכתוב בעברית (נכתב לי ג'יבריש) אבל יכול לקרוא עברית ואם אני כותב עברית בוורד ועושה קופי פייסט לחלון ההודעה במסנג'ר העברית נראית בסדר (אבל כמובן שזה לא פתרון). אתרים בעברית רואה לרוב בסדר. איך אני מסדר את הבעיה? למקרה שזה רלוונטי,אם אני הולך לקונטרול פאנל ואז נכנס ל- regional settings שם מסומנת אנגלית כשפה הנבחרת. אם נכנס לקונ…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי ממש עכשיו את האקס פי, והתחלתי לקבל הודעות שגיאה בתכיפות גבוהה. תחילה מופיעה הודעה כזאת - Generic Host Process for Win32 service has encourtered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה מלווה בשטויות הרגילות של לשלוח / לא לשלוח ד"וח על התקלה למיקרוסופט וכולי.. מכוון שאני רגיל לקבל את ההודעה הזאת פעם בכמה זמן, לא ממש שמתי לב, אבל לאחר שלחצתי Dont send, הופיעה הודעה נוספת בזו הלשון - Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminated unexpectedly ההודעה לוותה בשעון שספר דקה לאחור עד הבוט. בפעמיים הראשונות עוד הבלגתי, אבל אחרי הפעם החמישית זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי. עזרה מאוד תוערך
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
sorry this is in english i just installed vista... ignore typos i had vista on 1 HD and i just installed VISTA on another it seems that the boot menu is vista's and my question is: can i still format the harddisk with vista on it and still use XP with no problems? is the XP boot file still there? and i want to make that XP is the defualt OS so it will open it automaticly if i dont choose anything how do i do that?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, כונן ה DVD-ROM שלי במחשב נייד נדפק, ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדווס חדש, איך אני עושה את זה? האם אפשר אם USB?, תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-