Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה של הרשאות במערכת ההפעלה הנ"ל אני מתכנת אתרים בשפת ASP כאשר VBS היא שפת ברירת המחדל ואני רוצה לגשת לאוביקט ולהריץ קוד שמאפשר לי לתקשר עם DOS ולהריץ פקודות מתי שאני עושה את זה אני מקבל שגיאה שהגישה נדחתה אתם יכולים לראות כאן פרטים נוספים ברמת התכנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=108200206 אגב עוד כמה שאלות חשובות על הפרק: מזה Wins ולמה זה משתמש? מזה DNS ולמה זה משתמש כי פשוט ב - Windows 2003 Server אנטפריס יש באפשרותי לפתוח DNS ו WINS ועוד מלא שטויות אגב תנחשו כמה הגירסה של המערכת ההפעלה הזאת עולה אתם לא תאמינו אחרי שניחשתם גלגלו לסוף הדף | | | | | | | | | | | | | | | | | | נו ניחשתם כבר? | |…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כמה זמן, DELL, 1520.... הכול היה בסדר גמור <.<, אבל היום שהדלקתי את המחשב, זה פשוט נתקע ב " welcome" העיגול הזה מתחת ממשיך להסתובב, וזהו, לא קורה כלום...היום בבוקר הכול היה בסדר....ואני לא זוכר שעשיתי משהו חדש או התקנתי משהו...פשוט סתם כך זה כול פעם שאני מנסה להדליק....זה נכנס לווינדוס עושה את הסוונד של הכניסה ואז "welcome" וזהו....הוא עושה LOADING אבל אף פעם לא מסיים <.< הנייד פקינג חדש מה כבר יכול לקרות? <.< help >.>
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ולמה היא מופיעה לי במנהל משימות 6 פעמים קבוע על תחילת המחשב..?? ואם זה בעיה אז איך מסדרים??
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד הרבה זמן והיא מעצבנת שאני פותח קצבים אז לפעמים יש לי את ההודעת שגיאה הזאת: ואני לא יודע למה זה קורה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסת ה-windows VISTA Ultimate שבאה עם 2 דיסקים גם 32BIT וגם 64BIT. הבן אדם טועין שהיא כבר לא מותקנת על אף מחשב ואפשר לעשות לה שוב אקטיבציה. האם זה נכון ? איך אני יכול לדעת ? מה אני צריך לבדוק ? האם בהנחה שלשנינו יש חומרה שונה גם זה משנה ? אני פשוט רוצה לקנות אותה ואין לי מושג מה אני צריך לבדוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-