Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא מתנצל על האי נוחות אבל אי אפשר להדליק את הווינדוז כרגיל והוא מציע לי 6 אופציות להעלות את הווינדוס אף אחת לא עובדת אפילו הsafe mode זה חוזר תמיד לאותו מסך ??תצילו אותי אנשים טובים מה אפשר לעשות?????????????????
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה כרגיל, הכל בסדר נדלק, ובום נכנס לווינדוס ויש מסך שחור ואת השגיאה הזאת עכשיו הקטע גם שאין גישה להתחל בשביל לנסות לעשות נקודת שיחזור או משהו בסגנון ויש לי את הדיסק של ווינדוס...אז איך אני בידיוק מתקן את זה? פשוט אין גישה לכלום מסך שחור שלא נותן לעשות שום דבר ואת השגיאה. אולי להפעיל את המחשב במצב בטוח ע''י F8??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא שמדליקים את המחשב הוא נותן את המסך של הינדוס עם הנחש ואז הוא עושה ריסט.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שאני רוצה לכבות את המחשב ,הוא פשוט לא מתכבה. הוא תמיד נתקע בדף הזה של הכיבוי... מה אני יכול לעשות <?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט לכונן C בלבד והתקנתי את הווינדוס ( Windows XP HOME EDITION ) בגלל שתוכנת רוגלה קטלנית חדרה למחשבי... לא משנה..... עד כאן הכל בסדר... הווינדוס עולה כמו שצריך והכל טוב... אבל, כל שינוי קטן במראה של שולחן העבודה (אם זה שינוי של הרקע) שינוי בהגדרות השפה (הוספתי עברית, כי לא הייתה) כל שינוי הוא מייד שוכח... לדוגמא: כשאני מנסה להוסיף עברית לווינדוס, אני בוחר עברית מגדיר את העברית כברירת מחדל בוחר רצף מקשים למעבר בין שפות וברגע שאני לוחץ על ה"אישור", השינוי שעשיתי לא מתבצע וכשאני נכנס שוב לאותו חלון אני רואה שהוא חזר לקדמותו (בלי השינויים שעשיתי...) את הרקע הוא בכלל לא משנה... גם כשאני בוחר רקע מהרקעים של ווינדוס ועושה "החל" זה לא משנה פשוט.... ככה גם כשאני מנס…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס אקס פי וכשאני בוחר אותו במחשב בהתחלה מיד אחרי אני מקבל הודעה שחסר איזה קובץ מערכת ושצריך לעשות ריפייר מהדיסק, נכנסתי לריפייר ואין לי מושג מה לעשות שם, מישהו יש לו מושג? ממש אין לי כוח לעשות התקנה מחדש לאקספי ... מה שכתוב זה חסר קובץ ואז כתוב את זה windows/system32/config/system/ (לא כתוב איזה קובץ) ואז כתוב שצריך לעשות ריפייר
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הסתכלתי על נושאים שנפתחו כאן ולכל מי שיש 4GB RAM הווינדוס מזהה לו 3.5 ואצלי זה 3. זאת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 8 משומה רק עכשיו שמתי לב לזה.. כתוב לי שהמחשב מזהה את ה 4GB שיש אך ניתן לשימוש רק 2GB. לא מצאתי פתרון לזה אשמח לעזרה,תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במהלך ניסיוני להתקין SP2 על מחשב עם WIN XP CORP התקבלה לי הודעה שגיאה שחסר קובץ, לחצתי OK וההתקנה המשיכה הלאה. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני בוחר ביוזר שלי ןמתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Aproblem is preventing windows from accurately checking the license fot this computer, error number: 0X8007007F. ניסיתי לעלות את המחשב ב SAFE MODE אך זה לא עזר, כנ"ל גם לגבי return to last good known configuration. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה ומה הגורם לה?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס XP PRO המטומטם שלי, נופל (ומסרב לקום לתחייה) אחרי שהמערכת עושה windows update . הוא נותן מסך כחול כלח פעם שהמערכת עולה ורושם משהו על relocated ntdll אם אני זוכר נכון. רק אחרי שאני עושה תיקון (התקנה מחדש) לווינדוס הוא חוזר לפעולה. הצעות? (אם זה כולל פורמט או מחקית פרטישן אל תציעו אני רוצה לשמור על המידע בדיסק הזה)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב. אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה) להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת- אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-