Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום מתכוונת לרכוש נייד של דל (VOSTRO 3300) בחנות מציעים לי כלול במחיר ווינדוס 7 הום בייסיק. לא לגמרי הבנתי מה זה אומר ביחס להום פרימיום. הדבר היחיד שהבנתי הוא שזו מע' זולה שמיועדת למחשבים חלשים יחסית (ואני מקווה ששלי לא מוגדר חלש...) השימושים של המחשב יהיו עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. הקרנת מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. קצת פוטושופ ותוכנות שרטוט. חיבור לרשת ביתית קטנה. אז האם זה יספיק לי או שמומלץ לשדרג למע' יותר יקרה - הום פרימיום או יותר...(ראיתי ביד2 שמוכרים גרסת שדרוג לWindows 7 ultimate 32bit ב-300 ש"ח כולל סיריאל)...
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קובץ ההחלפה שלי אינו ממוקם על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה, אלא על דיסק אחר, האם זו הסיבה שקובצי Minidump לא נוצרים אצלי? אם התשובה חיובית, איך אני משנה את זה, כך שכן ייווצרו קובצי Minidump, פשוט התחילו אצלי הזמן האחרון מסכים כחולים.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס להוספה או הסרה של תוכניות (בין אם זה מהלוח בקרה או מקום אחר) הוא פשוט אינו מופיע. שום שגיאה, פשוט כלום לא קורה. עשיתי שיחזור מערכת, לא עזר.. אני כבר אובד עצות. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אתמול משום מה המחשב שלי נתקע כיביתי אותו כמה שעות אחרי זה כשהדלקתי אותו המחשב הגיע ללוגו של הווינדוס לא הציג את הלוגו הוא הציג סתם מסך שחור התקנתי מחדש את הווינדוס עכשיו יש לי מסך בחירה בווינדוס שאני לא יודע איך לבטל
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים, היום נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להתקין משחק ישן משנת 98, ומיד לאחר שהספלאש סקרין של המשחק עולה להתחלת התקנה, אני לוחץ על התקנה, והאשף נסגר. סבבה, אמרתי בטח בעיית תאימות לאקספי... ניסיתי להפעיל תאימות באמצעות לחצן ימני על הEXE של המשחק בכונן הסידי, ולהפתעתי לשונית התאימות לא מופיעה בכלל! עכשיו לפני שתקפצו ותגידו "אי אפשר להפעיל תאימות בסידירום", בדקתי על משחקים שמותקנים אצלי בדיסק הקשיח עצמו, ושפעלו אצלי עם מצב תאימות בעבר בלי בעיה, וגם שם אין לשונית תאימות כלל, נעלמה... אז אני לא יכול להתקין את המשחק, והמצב הזה נראה לי מוזר בכללית. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אז התקנתי ויסטה אולטימייט 64 על המפרט שבצד, ואחרי כמה זמן של שימוש (_20 דקות~) היא פשוט קורסת וכל החלונות נתקעים. רק ריסט פותר את הבעיה. אין לי מושג כבר מה הבעיה יכולה להיות- ניסיתי כל דבר הגיוני. יכול להיות ששתי תוכנות מתנגשות אבל לא שמתי לב לשתי אפליקציות ספציפיות שרצות בזמן התקיעה. |: רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן , יש לי על המחשב גם אקספלורר (גירסא 5 אני חושב) וגם FireFOx. אני מעדיף להשתמש בפיירפוקס אבל אבא שלי שגם ככה מתקשה יכול רק עם אקספלורר . הבעיה היא שיש מספר אתרים שמשום מה לא עולים לי על האקספלורר כמו Headbang.co.il והכי חשוב - www.hvr.co.il שאבא שלי נכנס אליו רבות. אין לי מושג למה האתרים האלה לא עולים לי עם האקספלורר , פעם הם דווקא כן עלו אבל משהו קשה ומאז פשוט כתוב לי "DOne" בתחתית המסך אבל הדף נשאר ריק לחלוטין. הבעיה היא שאי אפשר להכנס לאתר גם עם פיירפוקס. מישהו יכול לעזור לי? אולי יש וירוס? או אולי אני צריך לשדרג את האקספלורר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הMY COMPUTER ולוחץ מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים, הEXPLORER פשוט נתקע פתחתי את הTASK MANAGER וזיהיתי משהו בשם DRWSTN32.EXE שאני חושד שגורם לזה..אבל חיפשתי אותה והיא ממוקמת בSYSTEM 32 אז אני לא בטוח :s05: מה דעתכם? נ.ב. - גם כמה פעמים נתקע לי הWINAMP לאיזה כמה שניות והמשיך..משהו פה לא תקין הרצתי סריקה של MICROSOFT ANTI SPYWARE ורק MESSENGER PLUS נמצא
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לכל העוזרים תודה, מותקן במחשב שלי כיום וינדוס 8 שאני לא מרוצה ממנו. ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור לוינדוס אקס פי. יש לי דיסק התקנה שאחד מהם בזמן שאני מדליק את המחשב הוא מנסה להכנס לדיסק אבל נתקע בהתחלה כשאני לוחץ אנטר שיכנס לדיסק. לכן ניסיתי בדיסק אחר של אקס פי ושם הוא כן נכנס לדיסק והתחיל בפירמוט אבל ברגע שהגיע לשלב שצריך להסכים עם הרישיון וללחוץ F8, פתאום המקש לא מגיב ולכן לא ניתן להמשיך את הפירמוט. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ! כששמים את העכבר מעל התמונה במחשב אז מופיע מידע של EXIF, כמו תאריך צילום, גודל התמונה והמשקל שלה... ב XP שהיה לי, הופיע שם גם דגם המצלמה שלי, עכשיו כשיש לי W7, דגם המצלמה כבר לא מופיע... האם משהו יודע איך להוסיף את דגם המצלמה ? (כשלוחצים על מאפיינים הדגם קיים, אבל כשסתם שמים את העכבר מעל התמונה אז אין)
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
החלפתי לצורב אחר ועדיין לא עזר החלפתי לנרו 12 ועוד תוכנה וגם לא עזר ברשימת התקנים הצורב מופיע ובצריבות הוא לא מופיע יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. במקום העבודה שלי יש מחשב עריכה, עם תוכנת Avid Media Composer 6, ובזמן האחרון כשאני מבצע מספר העתקות קבצים במקביל המחשב קופא לגמרי, העכבר לא מגיב, והוא לא משתחרר גם אחרי יממה אז אני נאלץ לעשות לי ריסטארט. המצב מאוד תמוה לי, מה גם שהמחשב חזק ועד לא מזמן הוא יכול היה לבצע מספר העתקות במקביל אפילו במהירות מאוד גבוהה, וזה התדרדר רק בזמן האחרון. המליצו לי לעשות בדיקת זכרון במחשב, אבל גם לא נראה לי שזה יעזור איכשהו וגם יש בעיות אחרות עם תוכנת העריכה המפרט של המחשב: Dell Precision T3500 Intel Xeon W3503, 2.4Ghz Momory RAM- 8GB כרטיס מסך- Decklink SDI Blackmagic Windows 7 Professional 64 bit כל עזרה תבוא בברכה.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, בעבר התקנתי על המחשב נייד (נטבוק) ווינדוס 8. הווינדוס 8 לא היה תקין על הנטבוק ולכן עברתי חזרה לווינדוס 7. כעת, כל פעם שאני מדליק אותו, עולה לי מסך שחור עם הכיתוב הבא: Please enter setup to recover BIOS setting Press F1 to tun setup Press F2 to load default values and continue כדי להמשיך בעליית הווינדוס, עליי ללחוץ F2. איך אני מבטל את זה על מנת שהווינדוס יעלה בלי הודעות מיותרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כבר ידוע, אבל הרגע קראתי את זה בMEGAGAMES.COM
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007 בהורדה היו 2 קבצים קובץ RAR ששוקל 643 מגה וקובץ NRG ששוקל 695 מגה הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה... הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012 עוד משו קטן שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה? תודה -]
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי וינדוס אני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולה אז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוס יש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזה תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-