עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by POD,

איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  3. Started by alexrta,

ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  4. האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by uzi230,

אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותי לסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'. איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם... כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושה Uninstall זאת ההודעה , בעיגול הירוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by ac1240,

כשאני מפעיל את המחשב ה WINDOWS לא צורך יותר מ 25% זכרון ראם שזה כ 1 גיגה אבל ככל שעובר הזמן (שעות-ימים) הוינדוס תופס נפח של 3 גיגה לפחות ובמנהל המשימות אין שום דבר מיוחד שתופס זכרון (שום דבר לא פועל ברקע וזה מגיע למצב שהמערכת לא זזה ) נ.ב אין לי וירוס על המחשב והוינדוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום יש לי תיקיות בHOMEGROUP שכבר לא קיימות (הן היו במקור על מחשב אחר). זה סתם מעצבן אותי שהם שם כי אי אפשר לגשת אליהם (כי מחקתי אותם מהמחשב השני). DELETE לא עושה כלום ובלחצן ימני אין בכלל אופציה למחיקה. איך אני יכול למחוק את התיקיות האלה מהHOMEGROUP שלי? שני המחשבים מריצים ווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. Started by dp92,

המפרט של המחשב שלי הוא: E6300 X1950PRO 2GB RAM 677MHRZ GA-945P-S3 לאחר video testing במשחק Counter-Strike Source התגלה שבvista יש 118 fsp ובxp יש 172fps גידול של 54fps או באחוזים 46% מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... [move]בקיצור תמליצו לי[/move]

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by lifewriter,

מכירים את הבעיה בויסטה וWIN 7 שיש עם זכרון רם שזה מראה רק בין 3 ל 4gb? ההסבר לזה הוא פשוט! מטעם בחירות כלכליות של אינטל ומיקרוסופט שהתחילו עוד בתקופת הpentium II החליטו ליצור שני סוגי מערכות הפעלה... 32 bit ו 64 bit, לא נכנס לזה עכשיו.. אבל חלק מהבחירה הזאת היתה ליצור חסימה בכל מערכות ה32 bit לזיכרון וירטואלי.. שכדי שאם המשתמש ירצה להשתשמש במעל לסכום הנ"ל הוא פשוט יצתרך להשתמש במ"ע הפעלה של 64 Bit... הסבר ארוך יותר לעניין (ובאנגלית) אפשר למצוא כאן:http://www.msfn.org/board/32bit-windows-not-using-seeing-all-4gb-ram-t130000.html יתרה מכך יש פתרון דיי פשוט שגובל בהתקנת פאץ' שמסדר את כל זה... אני עד עכשיו מצאתי פתרון רק לWindows 7 (x86) Build 7600 RTM, ו Windows Vista x86 S…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי יש לי בעיה כשאני מפעיל תוכנות שיתוף כגון : אימיול ביטורנט WINMX ODC אחרי זמן בילתי מוגדר או כמות הרודות או משהו כזה המחשב פתאום עושה ריסטרט זה קרה לי לפני הפורמט (היום פעם שלישית לא עזר) וגם במחשב הקודם זה קרה לי יש לכם מושג איך פותרים את זה יש לי XP SP2 + Norton IS 2005

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by darkman,

שלום. קיבלתי מחשב מאח שלי עכשיו אני מנסה לפרמט לו את ה C הכל טוב ויפה הפרמוט עובר בשלום, אני מתקין את הWIN הכל עובד סבבה אני עושה הפעלה מחדש, ופוך כל הגרסה הישנה חוזרת כאילו לא עשיתי בכלל פירמוט למה זה? ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

היכן אפשר להוריד חבילת שפת משתמש (MUI) לחלונות XP? והאם החבילות הן בתשלום או חופשיות? ואיך אני גורם לתוכנת חלונות XP לתמוך בשפות נוספות (קריאה וכתיבה) מלבד עברית ואנגלית? כך שבסרגל השפה ב SYSTEM TRAY תהיה לי גם השפה השלישית? בברכה

18. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ? ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד ! ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה בהתקנה חסר לו קובץ מסוג …

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Zeev86,

האם יש דרך לבטל את ה - "shortcut" כשאני שם קיצור דרך לקובץ בשולחן העבודה? Windows7

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by aracer,

אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למא…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by Gil28,

בעייה ממש מעצבנת. כשאני משנה את השפה במקלדת (alt+shift) השפה בסרגל שבשורת המשימות משתנה לעברית, אבל הכל נכתב באנגלית. הדבר נכון הן לדפדפן והן למעבדי תמלילים, כאשר אני כותב עכשיו משורת החיפוש שבתפריט התחל וזה כותב בעברית.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. שלום ותודה על נכונותכם לעזור, אני משתמש עם האינדוס 98 ואקספלורר 6 ,תמיד הייתי רואה קטעי וידאו שיש באינטרנט כמו בנענע וואלה, במדיה פלייר 7 עד שקרתה לי איזה תקלה ואני לא רואה. המדיה פלייר 7 מציג בלשונית תבניות, שיש לו תקלה עם התבניות של המדיה ואין לו שום תבנית בלשונית , ואז על כל קטע וידאו הוא אומר משהו בסגנון שהוא לא מכיר כזה תבנית. והמדיה פלייר9 כןמציג את כל התבניות בלשונית הנ"ל אך לא פותח שום וידאו בלי כל הסבר. ניסתי להוריד כל אחד מהם כמה פעמים,גם ב9 לשונית רשת לא נפתחת, היכן שמספיק גרסא 6 אני רואה כן עם ה6 ,אבקש מאוד באם תוכלו לענות לי תשובה בהקדם האפשרי פניתי לספק אינרנט שלי והוא לא הצליח לעזור לי. סי די עם סרטי וידאו אני רואה כן במדיה פלייר אני לא זוכר האים ב7 או ב9 .…

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by Shtupel,

הייתי רוצה לדעת על זה יותר..ויותר פרטים על מערכת ההפעלה ועל שיטת הקבצים בה או שתצא אחר כך! תודה!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  25. ->מצרף תמונה זה ניתקע על השנייה ולא זז ולא מגיב לכלום. אם אני לוחץ על מקש כלשהו בספירה זה נותן לי להמשיך הלאה... איך אני סוגר את הסריקה שהיא לא תופיע שוב או מתקן את הבעיה? נ.ב מערכת הפעלה WIN7 64BIT [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים