עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני איזה שבוע פתחתי יוזר אדמין חדש כי שכחתי את הסיסמא של השני, אבל לאחר מכן נזכרתי בה וחזרתי ליוזר הרגיל בלי למחוק את זה שפתחתי. אתמול עשיתי ריסטארט למחשב (כל הזמן הזה המחשב היה דלוק..), ובאפשרות בחירה של היוזרים במסך הפתיחה של הוינדוס היה רק יוזר אחד (זה שפתחתי ולא הרגיל). עכשיו הבעיה היא שכל המסמכים והסיסמאות מאוחסנות על היוזר הרגיל שנעלם, וכשאני נכנס לחשבונות משתמשים המחשב נתקע ובעצם מראה רק לבן בחלון של החשבונות. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  3. בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by mosh18,

אני רוצה להתקין windows xp על מחשב יענו הארד דיסק ריק ושמעתי שצריך להוריד דיסקט איתחול ואז להכניס דיסק חלונות רגיל לא מערכת קיצר לא ממש הבנתי אז אם מישו יכול להסביר או להביא מדריך

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by X-It,

אני צריך עזרה,על המחשב שלי יש ויסטה וXP ועכשיו נמאס לי מויסטה ואני רוצה למחוק אותה וניסיתי למחוק אבל אין לי הרשאות למחוק אותה כשאני נמצא בXP ואמרו לי שאפשר לעשות רק FORMAT ,אבל כרגע אני לא יכול כי אין לי מקום לגבות את הדברים שלי יש שם משהו כמו 60 גיגה של מידע שאני אצטרך לגבות וכרגע איני יכול... מה עליי לעשות? וגם הייתי רוצה להעיף את ויסטה מתפריט הBOOT כדאי שהמחשב ייכנס ישר לXP בלי לשאול אותי לאיזה מערכת הפעלה להיכנס... דרך אגב הויסטה על D וXP על C(אבל יש רק הארד דיסק אחד פיזית) ואולי יש איזושהי דרך לתת לי הרשאות כדי שאני אוכל למחוק את כל התייקיה של WINDOWS ופרוגרם פיילס מכשאני בXP...? תודה מראש בבקשה עיזרו לי!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  6. חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על ידי מקש ימני בעכבר וכפתור פתח (open) אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... בתודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by oded6188,

כשאני עושה LOGIN, לוקח משהו כמו 5 דקות עד שאפשר להתחיל להשתמש במחשב.. מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי תוכנה לגילוי רוגלות וכו', ולא מצאתי שום דבר מיוחד....

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by zebra,

איך אני מבצע למחשב אתחול (קיים כונן HP RECOVERY) ואין לי שום דיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by haim85,

אני רוצה למחוק תסרבס פאק 3 ולא יודע איך אין אותו בהוספה והסרה הוא מותקן לי עם הווינדוס שהתקנתי ..אז יש אפשרות למחוק אותו בדרך כל שהיא?

11. Started by bay,

יש לי בעייה שאני לא מצליח לפרמט כבר ניסיתי להחליף דיסק קשיח, 3 כוננים ואפילו מעבד ניסיתי כבר 5 דיסקים שונים של גרסאות שונות של וינדוס והמחשב ממשיך לכתוב CANT BOOT FROM CD PLEASE ENTER SYSTEM DISK AND PRES ENTER ניסיתי כבר להכניס ולהוציא את הדיסק ללחוץ ENTER לא עוזר אגב יש לי לוח ASUS P4S8X-X

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by orank,

שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  14. הפעלתי את גרסת ה- RC של מצב XP תחת ווינדוס 7 והכל עובד מצויין. המערכת כל הזמן מודיעה לי שאני צריך להתקין אנטיוירוס אז השאלה היא: האם במצב הזה המערכת (XP) פועלת כמו Sand Box - אם וירוס יפגע במערכת, האם הוא יעבור גם לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  15. שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי לכם על הבעיה שיש לי עם הוינדוס 7 וכונן הפלופי, הבעיה הייתה שכל הזמן האור דלק והכונן לא עבד. עקרונית בסוף הבעיה הסתדרה (הכבל היה מחובר הפוך), מאז הכונן עובד ומזהה את הדיסקטים, ואף מאפשר לי להעתיק קבצים, אבל משום מה נוצרה בעיה נוספת. כאשר אני מנסה להעתיק קבצים מהוינדוס 7 אל הדיסקט, הוא פשוט מוחק את כל התוכן של הדיסקט, רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור את זה, המון תודה. תודה רבה על כל העזרה. נ.ב - למחשב יש צורב וגם USB, אבל מאחר ויש עבודה עם פלופי'ס מול מחשבים ישנים (בגלל שימוש בתוכנות דוס), חשוב לי שגם הפלופי יעבוד כראוי.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by zbeng,

קניתי לפני כמה חודשים מחשב בהיבורי.. לפני כחודש התקנתי על המחשב וינדוס 7.. הדריברים שנתנו לי לא התאימו לוינדוס 7.. וחיפשתי דריברים שיתאימו היבורי אמרו לי שהוינדוס 7 לא מתאים לסוג הלוח אם שיש לי.. זה הגיוני? הלוח אם הוא atx 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI והכרטיס מסך הוא HDMI DDR3 GF9800GT 1G PCIE INNOVISION תודה..

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  19. Started by m1ke,

יש למישהו מושג אם ישנה דרך לבטל daylihgt saving דרך שורת פקודה באופן שעובד 100%? כולם ממליצים על שינוי רגיסטרי HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\TimeZoneInformation\DisableAutoDaylightTimeSet לצערי זה רק מוריד את ה V בחלון של הזמן אבל לא באמת גורם לשינויים. מישהו נתקל בעבר?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by gkman,

שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  21. יש ברשותי כונן עם מחיצה ועליו מותקן win 7 גם על המחיצה השנייה היה מותקן win 7 אך הוא פורמט וכאשר אני מעלה את המחשב, הוא מבקש ממני לבחור בין 2 ה win למרות שאחד מפורמט איך מוחקים את זה ?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  22. שלום לכולם, אתמול לאחר כיבוי של המחשב והדלקה מחדש הופיעה לי השגיאה "NTLDR is missing". לאחר אין ספור ניסיונות ללא הועיל לסדר את הבעיה ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט ואתרים נוספים, נאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש ללא לפרמט, פשוט להתקין על המערכת הקיימת. לאחר ההתקנה המחשב עלה כאילו לאחר פורמט אבל כל התיקיות הישנות של ווינדוס עדיין במקומן (נוצרה תקיית ווינדוס חדשה). עכשיו ברצוני לדעת איך אני יכול למחוק את התקייה "החדשה" ולחזור לווינדוס הישן והטוב שלי?? עם הפעלת המחשב אין לי את האפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה למרות שאני מאמין שסידרתי את הבעיה של הווינדוס הישן בכך שהוספתי לתקיית ווינדוס הישנה את 3 הקבצים הדרושים. אודה לכל ניסיון עזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by AcidBurns,

לא משנה איזה מערכת הפעלה אני מנסה להתקין על המחשב, הוא לא מוכן לעשות BOOT מהCD. שיחקתי עם ההגדרות בBIOS כמה פעמים, אפילו ביטלתי את כל הטעינות והשארתי את האופציה היחידה מהCD. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני ממש רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה של המערכת מהאתחול של המחשב. תודה מראש, שחר.

25. כותרת. (מפרט בצד). תודה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.