עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by EMAN,

לאחרונה התקנתי בויסטה את העידכונים האחרונים שכללו איתם מין תוכנת DREAM SCENE. מהר מאוד הבנתי כמה זה יפה ושימושי רק הייתה בעיה אחת והיא שזה לא עבד. יש לי AERO על ULTIMATE. הכל תומך. כאשר אני מנסה לקבוע סרטון רקע כזה הוא פשוט לא פועל. שמתי לב גם שכשאני לוחץ לחצן ימני על שולחן העבודה ישנו כפתור - PLAY DREAM SCENE אבל הוא לא ניתן ללחיצה. עזרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by swis,

יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  4. הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by lzsth11,

יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDirectX10 של ווינדוס ויסטה ... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  6. התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום, לפני כמה שבועות התקנתי WIN7 64BIT (המחשב תומך בזה) אבל כל כמה דקות (תלוי במצב רוח של המחשב ) נופל הווידוס וניראה המסך הכחול. כיוון שאין לי כל כך הרבה זמן להתקין כל פעם מחדש ווידוס (הותקן כמה פעמים ונוסה על מחשבים אחרים בלי תקלות) רציתי לשאול עם אולי יש איזו שהיא דרך לסדר את התקלה ? נ.ב השתמשתי בתוכנה BlueScreenView כדאי למצוא את התקלות : *SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION *IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED תודה רבה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by efod26,

שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  10. Started by SpLiNtEr,

http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html וינה,מערכת ההפעלה הצפויה לצאת ב-2010,ולהחליף את ויסטה,הנוכחית. רק אני חושב שמייקרוסופט מתחילה לעצב את החלונות שלה באופן דוחה למדי? MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by naoriko,

אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by rap_tr,

לוח האם שיש לי הוא Asus P5VD2-mx Green 945 התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit הבעיה היא שלא נשמע סאונד,לפני כמה חודשים התקנתי את אותה מערכת הפעלה ופתרתי את הבעיה, שכחתי את הפתרון ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע על פתרון כלשהו לבעיה?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד של חברת ACER עם 2 מערכות הפעלה WIN 7 WIN VISTA SP1 שהגיע עם הנייד מכיוון שיש לי סריאל חוקי לVISTA ולצערי היא די כבדה אני מעוניין לגבות אותה על דיסק בכדי שאוכל להפעיל אותה כשארצה. אני מעוניין כרגע להשאיר את WIN 7. איך ניתן לצרוב עותק של VISTA HOME PREMIUM שברשותי ולהשאיר את WIN 7? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  14. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. היי אנשים לחצתי על איזה קיצור בטעות והפכתי את תצוגת הסמך... מישהו יודע איך משנים אותו חזרה? אגב אני על וינדוס 7 הבטא האחרונה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by Ferrari599,

אני משתמש ב cpu meter ומחפש משהו טוב לRSS ומזג אוויר.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by roei80,

לכל העוזרים תודה, מותקן במחשב שלי כיום וינדוס 8 שאני לא מרוצה ממנו. ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור לוינדוס אקס פי. יש לי דיסק התקנה שאחד מהם בזמן שאני מדליק את המחשב הוא מנסה להכנס לדיסק אבל נתקע בהתחלה כשאני לוחץ אנטר שיכנס לדיסק. לכן ניסיתי בדיסק אחר של אקס פי ושם הוא כן נכנס לדיסק והתחיל בפירמוט אבל ברגע שהגיע לשלב שצריך להסכים עם הרישיון וללחוץ F8, פתאום המקש לא מגיב ולכן לא ניתן להמשיך את הפירמוט. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. Started by drbrain,

איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  20. BioShock מגיע מחר ורציתי לדעת אם יש דרישה כל שהיא לVista כדי להנות מDX10. תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 02:00:48 קראתי קצת, ומצאתי שXP לא יתמוך בDX10.בכל אופן, מצאתי את הטלאי הזה בגרסאת אלפא של התוכנה שתגרום למשחקים מבוססי DX10 לעבוד במלוא הפוטנציאל על XP. http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מהמבצע של המורים שהיה פעם עכשיו קרה לי בשבוע האחרון שניכנסתי להתחל ופתאום ראיתי את כל הכתב שם מעוות והוא גם הפך לצבע תכלת אז פשוט הייתי יוצא מה explorer בתהליכים נכנס שוב ונעלם. אז פירמטתי תמחשב והיום שוב פעם ראיתי תתופעה! אני עם הווינדוס שנה וחצי וזה אף פעם לא קרה! יכול להיות שמדובר בוירוס שיושב דווקא על כונן D? אולי מאז התקנת service pack 1? אולי עדכון דפוק של מיקרוסופט? מישהוא שמע על זה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by yot,

תמונה מצורפת למטה. למה זה?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  23. טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  24. אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by charm,

שלום היום פתאום שמתי לב שבויסטה שבנייד שלי יש בעיה שהוא לא מצליח לעשות עדכונים של מיקרוסופט ראיתי ששלשום היה העדכון האחרון הוא נותן לי את ההודעה שארעה שגיאה מספר 80073712 אך כל ניסיונותיי למצוא פתרון לזה לא עזרו אשמח עם מישהו שמכיר ידע לכוון אותי לפתרון או להגיד מה הפתרון ניסיתי גם בחיבור כבל ישיר (במידה והאלחוטי עושה בעיה) אך לא עזר גם העזרה של ויסטה שתמיד הוא מציע לא עזרה בתודה מראש ארז

• 3 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים