Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 עכשיו אני רוצה שכמו באקספי לעשות הפעלה מהירה בצד על סרגל הכלים ושיהיו 3 סמלים שאני רוצה וכל השאר יהיו בתוך החץ ואי אפשר כל סמל שאני שם תופס לי מקום בסגל הכלים איך אני משנה את זה? וגם שהתקנתי מסנג'ר שאני ממזער אותו הוא לא מופיע לי בצד של השעון הוא ממזער לי אותו רגיל ואני לא רוצה את זה מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני צריך לאפוך את זה לעברית הורדתי את זה ממיקרוסופת ולא עבד לי ! אני צריך מששהו מפורט ועובד בטוח תודה לעזורים ! ..
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין מגוון משחקים על ויסטה 64ביט אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה איך אני עוקף את זה?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לפטופ של העבודה שמחובר לדוקינג ואליו מחוברים 2 מסכי מחשב. בזמן עבודה הלפטופ סגור ואני משתמש בעצם ב2 מסכי המחשב שלי לצורך העבודה במסך הימני 90 אחוז מהזמן אני משתמש בטרמינל שדרכו אני מחובר למקום העבודה. כשאני לוחץ על חלון אחר שאמור להפתח במסך הימני הוא נפתח אבל מאחורי הטרמינל. מה שאומר שאני צריך למזער את הטרמינל כדי לראות אותו. אני רוצה שכל אפליקציה או חלון שאלחץ עליו יעלה לקדימה של המסך. לפעמים זה קורה אגב , אני פשוט לא יודע מה גורם לזה לקרות ומה גורם לזה שלא לקרות פתאום. אשמח שכל פעם שאלחץ על תוכנה/אפליקציה/חלון הוא פשוט יבוא ל FRONT אשמח לעזרה תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך יכול להיות כזה דבר? יש לי XP PRO באנגלית דיסק מקורי של מייקרוסופט!! פירמטתי את המחשב ואני בא לעשות אקטיבציה וכשאני מאמת את הקוד הוא רושם שנעשה שימוש. איך??
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
היי לאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה . היא הייתה עם סרויס פאק אחד הורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגלית כרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתים הבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית . ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ? מה אני צריך לעשות ? נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מפרט של מחשב שאני רוצה לקנות לאחותי, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליו ויסטה (ושיעבוד בצורה נורמלית) או פשוט להסתפק בXP, תודה לעוזרים: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake WING RS 101, יחידות 1 FSP 500W 60APN, יחידות 1Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי windows xp u פרופשאונל בגרסא העברית ולפני זמן קצר עשיתי windows update ועכשיו האינטרנט אקספלורר הוא רק באנגלית. הורדתי את אותה גרסא דל אינטרנט אקספלורר בעברית אבל אני לא יכול להסיר בהסרת והתקנת תוכניות את האינטרנט אקספלורר (הוא פשוט לא מופיע שם). דבר נוסף שקרה שכול הממשק של האקספלורר (גם חוץ מהאינטרנט) הפך מעברית לאנגלית. נסיתי פשוט הכול להפוך אותו בחזרה לעברית. שכחתי לציין שאין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס אבל בכל זאת למישהו יש רעיונות איך להחזיר את האסקפלורר לעברית?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
חיפשתי פיתרון לבעיה הזו ולא מצאתי, מקווה שמישהו כאן אולי יידע. כשאני מרענן דף מסויים מתקבלת ההודעה: The page cannot be refreshed without sending the information. Click resend to..." etc. האם ואיך ניתן לסדר שההודעה לא תופיע והרענון יהיה אוטומטי? משהו ברג'יסטרי? בתודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
בד"כ ששמים את העכבר על משהו בשורת משימות הוא פותח חלון קטן מעל ועושה תצוגה מקדימה למה שיש שם.. לדוגמא במדיה פלייר זה יראה את הסרט שרץ שם או בדפדפן זה יראה את העמוד שפתוח.. משום מה שמתי לב שלפעמים זה לא מה קורה אצלי.. לפעמים אם אני משאיר את העכבר לא קורה כלום ולפעמים זה נותן לי את השם המלא של מה שרץ אבל לא תצוגה מקדימה כזו. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אם הדיסק הקשיח שלי הוא NTFS אז לא אוכל להפעיל את המחשב דרך דיסקט הפעלה של WIN98?? אם לא - אז איך מתחילים להפעיל מחשב עם דיסק קשיח NTFS מפורמט?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-