עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Troubled_Martyr,

יש לי Windows 2000 Pro SP4. החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה. אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו. למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows. חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה. האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפר…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי קניתי מקלדת אלחוטית לסלון כדי לשלוט על המחשב במסך הפלזמה פנסוניק 50PV70. הגדרתי את הרזולוציה לשני המסכים כנדרש אבל אני מתקשה לראות את הפונטים במסך הגדול ממרחק של 4 מטרים. אני רוצה להגדיל את הפונטים רק במסך הפלזמה,האם זה אפשרי? בנוסף הפלזמה מחוברת ב HDMI ולא ב VGA וכתוצאה מכך הפלזמה מזהה רק 1080P וזה לא נכון כי הגדרתי פחות מזה. האם יש קשר בין הדברים? אולי לא כדאי לחבר ב HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by AnTiSh0ck,

כרגע במותקן אצלי vista 64bit ultimate אני רוצה לשדרג ל win7 64bit ultimate אני יודע שאפשר לשמור את כל ההגדרות שכרגע נמצאות אצלי... אבל מה זה כולל? תוכנות שמותקנות ב C (ויסטה מותקנת עליו) יפעלו כמו שצריך גם? מה אתם ממליצים? לשדרג או להתקין מחדש ?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by dor31,

שלום כאשר אני לוחץ על האייקון שאמור למזער את כל החלונות השולחן עבודה מפסיק להגיב את העכבר אפשר להזיז אך אי אפשר ללחוץ על כלום והאייקונים של שולחן העבודה נמחקים האם למישהוא יש פתרון תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. תודה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by רומן גרוס,

Superior Windows XP x64 Edition (64 bit) revival 6 2009 מה הפירוש " SUPERIOR " ? REVIVAL 6 ? מה זה ? מערכת הפעלה חדשה של מייקרוסופט ?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  8. אז ככה אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב והוא צריך אותו לעבודה ואני לשאר הדברים , הוא צריך וינדואוס 98 כי הוא משתמש בתוכנות ישנות של דוס לצורך העבודה.. ואני צריך את החדש.. החלטנו שאנחנו קונים 2 כוננים קשיחים כדי שיהיה לו גיבוי למקרה שאני יכניס וירוסים וכו' לכונן אחד השני יהיה מוגן.. אז רציתי לדעת האם זה אפשרי להתקין וינדואוס XP על דיסק קשיח אחד ו98 על דיסק קשיח שני? ואם כן איך עושים את זה? (אני יודע איך מתקינים וינדואוס .. אבל אין לי מושג איך בוחרים דיסק קשיח)

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. Started by lvionok5,

אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by kipi25,

שלום! יש לי פנטיום 2.8 עם 1 ג'יגה זכרון (RAM) וHD בודד עם 4 מחיצות. עברתי על אשכולות קדומים בנושא הזכרון וירטואלי, ולא הגעתי למסקנה ברורה... בהנחה ואני לא רוצה לתת לוינדוס לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי, איפה הכי מומלץ למקם את ה PAGE FILE וכמה להגדיר (בנוסף האם להגדיר גודל משתנה או קבוע) ? תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by ^oz,

האם קיימת אפשרות להתקנת שתי מערכות הפעלה נאמר xp ו-98 על אותו מחשב , ושתינתן אפשרות בחירה מאיזה מהם להעלות??

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by kobi_af,

שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by Skippy,

שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  16. יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  17. אם מיקרוסופט מפתחת את דוט נט , C# והמטרה שאפיליקציות יעבדו על כל מחשב ועל כל מערכת הפעלה אז למה שאנשים בעתיד יעדיפו לרכוש את וידווס אם יש מערכות הפעלה בחינם שכל אפיליקציה חדשה תרוץ גם עליהם? היתרון היחיד שהיה לוידוס נמחק בעת פיתוח סביבות העבודה הנ"ל. אני טועה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by borka84,

אז ככה, יש לי כונן יחיד© ופתאום משום מקום הופיעו לי שם 5 קבצי DLL. הקבצים הם: atl71.dll , mfc71.dll , mfc71u.dll , msvcp71.dll , msvcr71.dll מישהו יודע מזה הקבצים האלה ומאיפה הם צצו?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by matan101010,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  22. WINXP אין רוגלות אין וירוסים אין תולעים ואין פיירוול

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  23. כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by BreezeNET,

עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  25. מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים