Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ראשית כל אני רוצה לציין, שאני כותב בשם חבר לעבודה, מאחר שהוא לא יכול לכתוב בעברית במחשב שלו, וזו בעצם הבעיה שאני מתכוון להציג: מדובר במחשב עם מערכת הפעלה Windows XP. במחשב לא מעולם לא היתה בעיה של שפות. בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה ללא כל אזהרה מוקדמת: לא ניתן להקליד בעברית באתרי אינטרנט בלבד. במקום עברית מופיעות כל מיני צורות מוזרות. בדקתי בעצמי את המחשב שלו, והרי לפניכם העובדות: 1. נכנסתי ל"שפות" בלוח הבקרה וראיתי, שהתמיכה בעברית אכן מותקנת. 2. בתוכנות כמו Word למשל ניתן להקלד בעברית. 3. ניתן לכתוב בעברית גם בשורת כתובת האינטרנט, ובנוסף ניתן להעתיק את הכיתוב בעברית משורת הכתובת ולהדביק באתר מסוים באותו מקום, שלא ניתן לכתוב בו בעברית. 4. גם ניסיונות ה- Enc…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
השתלט לי על האינטרנט איזה אתר מחורבן שניקרא serch for משהו כזה בקיצור שאני נכנס למשל לYNET אחרי שנייה הזבל הזה מפנה אותי אחרי שתי שניות אוטומטית אליו אני לא יודע מה לעשות חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל אין לי כוח הוא השתלט גם על דף הבית.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
א. כשאני מקבל עם הפקס, פקסים באופן ידני אז תמיד חלה שגיאה בקבלת פקס. אבל אם אני מגדיר שהפקס יענה אוטומטית לשיחה אחרי X צילצולים אז קבלת הפקס תקינה. למה זה? ב. כשאני מקבל פקס עם יותר מדף אחד, אז כל הדפים הם בעצם בקובץ TIFF אחד ובו אני מדפדף. השאלה, איך אני מעביר כל דף בנפרד לWORD? מצ"ב קובץ 1 ובו 2 דפים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי פנטיום 2.8 עם 1 ג'יגה זכרון (RAM) וHD בודד עם 4 מחיצות. עברתי על אשכולות קדומים בנושא הזכרון וירטואלי, ולא הגעתי למסקנה ברורה... בהנחה ואני לא רוצה לתת לוינדוס לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי, איפה הכי מומלץ למקם את ה PAGE FILE וכמה להגדיר (בנוסף האם להגדיר גודל משתנה או קבוע) ? תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
^ כך שאני מאמין ששום דבר עדיין לא נמחק. תודה מראש. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני משתמש ב cpu meter ומחפש משהו טוב לRSS ומזג אוויר.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא משנה איזה מערכת הפעלה אני מנסה להתקין על המחשב, הוא לא מוכן לעשות BOOT מהCD. שיחקתי עם ההגדרות בBIOS כמה פעמים, אפילו ביטלתי את כל הטעינות והשארתי את האופציה היחידה מהCD. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני ממש רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה של המערכת מהאתחול של המחשב. תודה מראש, שחר.
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום היום פתאום שמתי לב שבויסטה שבנייד שלי יש בעיה שהוא לא מצליח לעשות עדכונים של מיקרוסופט ראיתי ששלשום היה העדכון האחרון הוא נותן לי את ההודעה שארעה שגיאה מספר 80073712 אך כל ניסיונותיי למצוא פתרון לזה לא עזרו אשמח עם מישהו שמכיר ידע לכוון אותי לפתרון או להגיד מה הפתרון ניסיתי גם בחיבור כבל ישיר (במידה והאלחוטי עושה בעיה) אך לא עזר גם העזרה של ויסטה שתמיד הוא מציע לא עזרה בתודה מראש ארז
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית באתרים שאני בא לרשום בשורות החיפוש משהו ואז זה משלים לי את המשפט... זה לא טוב לסיסמאות של ויזות וכו', מספיק שמישהו ישב על המחשב ורושם את תחילת המייל שלי וזה יתן סיסמאות.. יש לכם פתרון איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב-win 7 (אם זה משנה) להקטין את אזור התצוגה על המסך? כלומר המחשב שלי מחובר לטלויזיה 32 אינץ' ואני לא רוצה שהתמונה תימתח על כל המסך. יש אפשרות שאני אקטין את התצוגה כך שתופיע רק על חלק ממנו ונגיד במשחקים אני אמתח אותה בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז מופיע מסך כחול(צירפתי תמונה) והמחשב עושה רסטרט. ואז המחשב עובד כרגיל. מה לעשות ומה זה לעזזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת התקנת וינדווס ויסטה. בתחילת ההתקנה באמצע ה - loading files מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : stop:0x000000a5(0x00001000,00000000,0xffffffff,0x00002040) תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ביצעתי פירמוט ( המערכת שקדמה זהה - ultimate 64bit ) הפירמוט לא בוצע דרך הדיסק התקנה, בתחילת הדרך ב - magic partittion דרך - hiern's ולאחר מכן פירמוט דרך הדוס.. בסוף ההתקנה לאחר חלוקה למחיצות נדרשת הפעלה שמתבצעת אוטומטי, משם המחשב מבצע ההלעה ולאחר טעינה מופיע BSOD וכך פעם אחר פעם.. יש למישהו רעיון... ? המון תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000 Pro SP4. החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה. אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו. למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows. חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה. האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפר…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-