Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
פירמטו לי את המחשב אז התקנתי היום את הsp3. הבעיה שנתקע לי כבר שעה-שעתיים ב״מבצע ניקוי״ כאשר זה לא נותן לי לעשות שום דבר במחשב. זה נורמאלי? צריך תשובה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לבחור את הראשונה. -תיקיית ההתקנה שיצר הסידי תופסת לי 600 מגה בכונן השני -פורמט מלא של הכונן (מהווינדוס עצמו) לא עזר, כמובן שגם לא quick פורמט. איך אני נפטר מתקייה זו?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמריץ XP SP2 כאשר אני רואה סרט עם כתוביות (בנפרד) דרך התוכנה mv2player, כל מה שהווינדוז יכול (לא עברית) - הוא עושה להם narraitor- למשל סוגריים, כוכביות ומילים באנגלית. איך אני גורם לו להפסיק להגיד את זה?! זה משגע אותי!! אני מריץ 2 יוזרים בווינדוז במקביל אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט, וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון. כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון, וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון? לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי, ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר? או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה? בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה? תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows אני צריך עזרה דחוף... מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב. אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון…
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista 32 bit SP1. אני מנסה להריץ סימולטור מסוים (Microsoft Flight Simulator X אם זה חשוב לדעת) ואני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ המצורף. ראוי לציין שההודעה אינה משפיעה על המשך הפעלת הסימולטור. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי את הגרסה העדכנית ביותר של DirectX. הפעלתי מחדש את הסימולטור, אבל ההודעה עדיין קיימת. מישהו יכול לומר לי היכן הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
האם ניתן להתקין oem, אחרי פירמוט, על מחשב שכבר היה בו xp? ועוד שאלה ברשותכם: קראתי בפורום מאתר בחו"ל שגירסת ה retail כוללת בתוכה גם 32 וגם 64 ביט, ואילו ה oem בא רק עם אחד מהשניים, לפי בחירה לפני הקנייה. מישהו יודע משהו על זה?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה לגבי התקנה של windows XP + SP2. הייתה לי גירסה חוקית של windows XP כולל מפתח. אני רוצה להתקין מחדש את ה windows אבל הדיסק של ההתקנה נהרס לי. לקחתי ממישהו התקנה של XP שיש עליו כבר SP2. בסוף ההתקנה אני מנסה להכניס את המפתח המקורי שלי והוא לא מסכים לקבל אותו. האם צריך מפתח אחר לCD שבא עם SP2 כבר עליו? או שאולי המפתח שיש לי מתאים להתקנה שבאה על CD ספציפי (לא נשמע לי הגיוני) ? יש מצב להכניס את המפתח של חבר שלי ואחרי זה כשאני עושה לו activate לשנות למפתח המקורי שלי?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חברה שלי נסעה לחו"ל { ארה"ב} לעבוד למשך חצי שנה המחשב שלה לא תומך בעיברית מסיבה ברורה למדי האם יש אפשרות להתקין במחשב איזה שהוא פונט בעיברית כך שלפחות תוכל לקרוא את ה E-MAIL שרשום בעיברית אם כן איזה פונט ואיכן יש להתקין אותו תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היכן ב registry אני מוצא את ה key של cd ההתקנה של win-98? כמו כן - מה ה cpu המינימלי הדרוש להתקנת win-98 ? :-*
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופט אני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנט גם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי) חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופט בכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן.. אז מה פה קורה פה מה הם בעצם התקינו ?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
השתלט לי על האינטרנט איזה אתר מחורבן שניקרא serch for משהו כזה בקיצור שאני נכנס למשל לYNET אחרי שנייה הזבל הזה מפנה אותי אחרי שתי שניות אוטומטית אליו אני לא יודע מה לעשות חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל אין לי כוח הוא השתלט גם על דף הבית.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
העברתי מהמחשב הקודם שלי לחדש HD 40GB שהכיל את הXP מהמחשב הישן, על הDESKTOP ובMY DOCUMENTS יש לי מידע חשוב שאני צריך, עכשיו אני מנסה לגשת לתיקייה של המשתמש שלי (תת תיקיה בDocuments and Settings) ונותן לי acess denid. מה לעשות? יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אחרי שבדקתי הכל המערכת שלי תומכת -ב-64 ביט..הן בסוגה והן ברמת הזיכרון הפנימי . השאלה שלי היא כזאת. כרגע אין לי דיסקים ריקים בבית ואין לי usb. האם אני יכול בוינדוס הקיים (7 32 ביט),לדמות כונן עם הדיימון טולס ולטעון בו את ה-iso של ההתקנה של ה-64 ביט..ובביוס לעשות שהמחשב בהתחלה יעלה את מה שנמצא בתוכו. ואז פשוט אני יתקין את הוינדוס(7 64 ביט) על כונן אחר.ואז שיעלה המחשב אני פשוט יבחר שהוא יעלה על הגרסה של ה-64 ביט. זה ד"א מה שעשו לי פעם קודמת..היה לי xp וחבר התקין לי וינדוס 7 32 ביט פשוט על כונן אחר(ד"א אני איתו כבר כמעט חצי שנה והכל פיקס !)..אני פשוט לא זוכר באיזה דרך הוא התקין לי..קצת סטיתי מהנושא חח..אבל אשמח לתשובה..או לכל דרך שאפשר להתקין שהיא לא דרך ד…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-