עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בשבוע האחרון, ובלי שום שינוי מהותי במחשב (רק עדכונים רגילים - בלי SP2), אני מקבל כמה חלונות קופצים (עם אותה הודעה) כל פעם שאני נכנס ל- Ynet (בינתיים רק שם זה קורה...). ההודעה היא: "Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result the page may not display correctly." כל ההגדרות שלי ב- IExplorer, הוחזרו ל- Defaults שלהם. וגם כאשר הורדתי אותן למצב הנמוך ביותר, זה לא עזר. אין לי אנטי-וירוס, וניסיתי לכבות את ה-FireWall ... לא עזר. מה עושים??

2. הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס כבר הרבה זמן על מחשב ללא הצלחה, ווינדוס מקורי כמובן, ההתקנה הראשונה של הווינדוס מצליחה אבל אחרי ה restart במקום להמשיך את ההתקנה מופיע פתאום ההודעת שגיאה הזאת - http://img145.imageshack.us/img145/9826/m007pb5.jpg עוד קצת פרטים שאולי יעזרו- ההארד דיסק מוגדר כמסטר, הכונן DVD מוגדר כסלייב , שניהם מחוברים על כבל IDE אחד, הכל עובד כמו שצריך.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by gilza,

שלום. לאחר פירמוט והתקנה מחדש של WINDOWS98 SE מדיסק מקורי מתקבלת הודעת שגיאה בשלב עליית ה WINDOWS : CAN NOT FIND A DEVICE FILE THAT MAY BE NEEDED TO RUN WINDOWS OR WINDOWS APPLICATIONS THE WINDOWS REGESTRY OR SYSTEM.INI REFFERS TO THIS DEVICE FILE BUT THE DEVICE FILE NO LONGER EXISTS IF YOU DELETED THIS FILE ON PURPOSE ,TRY UNINSTALLING THE ASSOCIATED APLICCATION USING ITS UNINSTALL OR SETUP PROGRAM IF YOU STILL WANT TO USE THE APPLICATION ASSOCIATED WITH THIS DEVICE FILE , TRY REINSTALL THAT APPLICATION REPLACE THE MISSING FILE VNETBIOS.VXD ההודעה הופיעה מיד לאחר ההתקנה של ה WINDOWS במחשב לא נעשה שימוש אחרי ההתקנה. כשאני מקיש ENTER המחשב עולה רגיל ולא נראה לי שיש בעיה. ש…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by iz,

כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבא שגיאה בטעינת c:\windows\newdot~1.dll המודול שצויין לא נמצא

6. Started by ItachiSan,

שלום, על המחשב מותקן וינדוס XP SP2. בביוס ה HD מוגדר לעלות ראשון. תוכן ההודעה הוא: Verifying DMI pool data Boot from CD: DHCP..../ Client mac addr: XXX GUID: XXX PXE-E53: No boot filename received PXE-M0F: Exiting PXE rom. Disk boot faillure, insert system disk and press enter תודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by op29,

במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by benor,

המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. בעת הפעלת ה-WINXP קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת). גם לאחר 10 איתחולים ההודעה חוזרת וגם לאחר סריקות עם נורטון, SPYBOT, ?Ad-aware. מה הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. "Warning, Microsoft Antispyware has encountered a critical error (Error 101). Please restart Microsoft Antipyware again. If you continue to experience this problem, please contact Microsoft technical support at support@giantcompany.com for immediate assistance." הודעת השגיאה מופיעה בזמן שאני מנסה להריץ

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! רכשתי היום מערכת הפעה של win 8 pro 64 bit, והיום סוף-סוף פיניתי זמן כדי להתקין אותה על המחשב שלי (שמותקנת עליו מערכת הפעלה win 7 32 bit). לאחר שתקנתי win 8 (בחרתי באופציה של custum ולא שדרוג), הכל היה טוב ויפה, כלומר, היה לי win 8 על המחשב. מאחר ואני מחובר לאינטרנט באמצעות USB adapter, היה עלי להתקין את הדרייב המתאים כדי שאוכל לגלוש. ולכן הכנסתי את הדיסק של הדרייב למחשב והתקנתי. ואז התחיל כל הבלגאן. המחשב ביקש לאתחל מיד כשהסתיימה ההתקנה, ואני כמובן הסכמתי... העניין הוא שמאותו רגע המחשב לא עלה ונתן לי את השגיאה הבאה: irql_not_less_or_equal משיטוט קל באינטרנט, הבנתי כי זאת בעיה שמקורה בעובדה כי הדרייבר שהתקנתי לא נתמך ע"י win 8. לאחר מכן, התקנתי מחדש את win 7, ו…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by matizami,

קניתי מחשב חדש וכאשר אני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל את ההודעה הבאה: to install win xp on the partitaion you selected setup must write some startup files on the following disk: 76017mb disk 0 at id 1 on bus 0 on atap (MBR) מעבד AMD 3000 לוח אם GIGABYTE KN8F-9 WD 80GB SATA אל המחשב הזה חיברתי דיסקשיח מהמחשב הישן, ומשום מה הוא מוגדר כ-C

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by spot,

בעת נסיון התקנת משחק מחשב מקורי מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. יש לי ווינ אקס פי. למישהו הפתרונות?

15. היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום. אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית. הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה. יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  17. שלום! כל פעם שאני פותח תיקיה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. ניסיתי להעביר את תוכן התיקיה לתיקיה אחרת אבל עדיין זה קורה. מה הבעיה של זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by moris,

היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה!

19. שלום, ברשותי מחשב עם מע' win_xp sp3 . לאחר ביצוע פעולת repair מהתקליטור המקורי מופיעה באופן קבוע הודעה :התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה.ההודעה נעלמת בלחיצה על ok כאשר אין כל תופעות לוואי נראות לעין. מה הסיבה להופעת הודעה זו וכיצד ניתן להפסיק אותה . תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by assaf990,

אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by prigat_a,

generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....

22. אהלן. כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה, אני נתקל בהודעה מעצבנת- מצורפת תמונה. מישהו יודע מה הבעיה/ פיתרון? תודה רבה מראש..! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה: Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache איזה CACHE? מה זה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  25. איך ניתן לראות את השגיאה? חיפשתי ב-EVENT VIEWER אך אין זכר להודעה :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.