Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתגע.. אני אוהב לשמור דברים בדסקטופ אבל לא מופיע לי שם בצד דסקטופ. ואז אני נאלץ ללכת לC>USERS<USERNAME>DESKTOP וזה תהליך מעצבן.. יש דרך לקצר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הנה הלינק להסבר הפשוט. אני אעלה את זה לכאן בכל זאת: For some users when they remove windows messenger or just disable it from starting up automatically they experience a great slow down when launching Outlook express. Users who experience such a slow down will find a error in the system error log saying The server {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} did not register with DCOM within the required timeout. The solution this problem is quite simple. Just Open up regedit and search for the string {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} and modify the keys InProc32 and LocalServer32 default key to a empty string. After a reboot, Outlook will start up as fast as possibl…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, יש פקודה שיכולה להינתן דרך CMD או דרך RUN, שתאפשר לי לשנות את ה-IP הידני? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היייי יש לי את הויסטה אולטימייט והחלונות השקופים וה3d flip עובדים אבל את ה Texas hold'em והdream scene אני לא מקבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה!? אני עם geforce 5900 אבל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ולפי מה שהבנתי אנשים מפעילים את הנ"ל עם כרטיסים סידרה 5 עזרה בבקשה אני ממש מתוסכללללל
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מסיר אותו? Google Chrome אני משתמש בו כבר כמה ימים ,5 דרגות מעל מהאספלוור ופיירפוקס
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים נתקלתי בבעיית רסטים ומסכים כחולים , והתברר לי בסוף שהמחשב נגוע בווירוס MBLAST אז החלטתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (לא שידרוג) . וגם בימים האחרונים אני מקבל הודעה במסך הראשי ש... REMOTE PROCEDURE CALL והמערכת מבצעת כיבוי בהוראת NT AUTHOROTY SYSTEM והמחשב מתחיל לספור לאחור כ 60 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש (לא מסך כחול). פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה,והמערכת הפסיקה לעשות מסכים כחולים,אבל הודעת ה remote עדיין נמצאת ואני לא יודע מה זה. בדקתי באנטיוירוס אבל לא נמצא שום וירוס. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם אני ניסיתי להתקין במחשבי את הSP3 אך זה אמר לי למחוק את העדכון הזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו בהוספה והסרה. גם ניסיתי לראות אם כתוב במיקרוסופט אבל גם שם לא כתוב איך. האם יש דרך ידנית בה אוכל למחוק את העדכון הזה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעו : היה לי פעם windows XP professional היו לי סרטי avi והם פעלו בלי בעיה... היו לי קבצי מוזיקה מסוג wma שגם פעלו בלי בעיה!! עכשיו שעברתי ל- windows xp home edition אותם קבצים לא עובדים לי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שזה באמת בגלל סוג הווינדוס?????..
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פתאום ה XP התחיל להעלות לאט תוכנות והן ישר לא מגיבות וכאשר אני מכבה אותן זה שואל האם ברצוני לשלוח מידע למיקרוסופט הבעיה התחילה אחרי שעשיתי רסטארט וכאשר המחשב נדלק זה כתב שהתגלתה חומרה חדשה , ואין חומרה חדשה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני בעל AMD3200 ASUS AN8NE 3GBDDR הפעלתי את המחשב אחרי שלא הדלקתי אותו כמה ימים וזה הופיע עשיתי שחזור מערכת זה לא עזר למישהו יש מושג למה זה?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
יש לי תופעה שרוב השירים שבעברית אצלי מוצגים בג'יבריש ב-TITLE שלהם. וכשאני שומע את הקובץ בווינאמפ אני רואה ג'יבריש וצריך לערוך את הקובץ בכל פעם. אפשר לפתור את הבעיה? או שזה משהו בקבצים עצמם?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! יש לי וינדוס XP עם SP3. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך הטעינה של הוינדוס ואז קורה אחד מהשניים: או שהוא נתקע שם בלי להמשיך לחלון של "ברוך הבא לוינדוס..." או שהוא מסיים את הטעינה ומגיע למסך שחור ושם נתקע (המסך לא נכבה). כשאני נכנס למצב בטוח ומבצע שחזור מערכת, לא משנה לאיזה תאריך אני משנה, השחזור לא מתבצע ואני מקבל את ההודעה הבאה: הסיפור: אתמול המסנג'ר עשה לי בעיות. הוא התחיל לקרוס מיד אחרי שמפעילים אותו. הנה הודעת השגיאה של המסנג'ר: במקביל, גם העידכונים של האנטיוירוס (kaspersky internet security 2007) הפסיקו לעבוד. יש רשיון לאנטיוירוס, פשוט העדכונים לא הגיבו. בדקתי באינטרנט מה זה ה-"nmdfgds.dll" הזה (מה שגרם למסנג'ר לקרוס) והבנתי שזה סוג וירוס…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הורדתי power date recovery ולאחר שהורדתי וניסיתי לשחזר (ללא הצלחה) האקספלואר שלי לא עובד! בנוסף גם משחקי רשת כמו WOW 9 dragons גם לא עובדים .... פתחתי את האקספלואר whitout add ons וזה עדיין נסגר לי..... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני משתגע מזה, ואני כבר לא יודע מה לעשות. אין ווירוסים, אין ספייוורים והכל נראה תקין. כשאני סוגר אותו דרך הטאסק מנג'ר אני לא יכול לשנות ווליום וזה אומר שאין Sound device (או משהו דומה). עצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם!! בעייה מעצבנת מאוד. קניתי laptop שהגיע עם win xp home adition hebrew/ שיניתי ל- inable - אבל נוצרה בעייה - כאשר התקנתי winamp או תוכנה כמו cooledit pro או תוכנות מוזיקה אחרות. הן לא מזהות אם הכותרת בעברית. וכמובן לא מנגנות את השיר. לדוגמה כתוב: .mp3????? זה מה שמופיע. אם אני משנה את שם השיר לשפה האנגלית הכל בסדר. בדקתי בregional and languages - העברית מסומן כמו שצריך. מה עושים?? תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
Hello there after rebooting my computer the quick launch bar is disappearing any idea what to do :-[
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ויסטה חושבת שהיא מצחיקה. המערכת עולה בערך חמש דקות אחרי שעשיתי לוג אין - הבנתי שזו בעיה נפוצה. יש לה פיתרון נפוץ? עוד משהו - לפעמים היא מתעקשת שאני צריך לכתוב רק בעברית או רק באנגלית. הדבר הזה מבדר מאוד בפייסבוק, פחות כיפי כשאני באמצע הרצאה. וכמובן - לפעמים כל הטסקבאר מחליט שלא מתחשק לו יותר השחור של ויסטה ומחליף לעיצוב של חלונות 95. אני לא רוצה לפרמט, זה לפטופ שקיבלתי עם "מחיצת שיחזור" שזה אומר "הזדיינת ממש".
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-