Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול WIN XP מחדש (מחקתי את ה-PARTITION והגדרתי מחדש) לאחר מכן התקנתי את IE7 (הורדתי אותו מהתאר של MICROSOFT אתמול) לאחר ההתקנה הפעלתי את הדפדפן ובמקום הההודעה שלו של ברוך הבא ל-IE7 ןכו... אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : (בתור דף HTML): Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested URL: /runonce2.aspx יש לציין שעוד ל…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את דף האינטרנט אקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ניתן לפתוח או אותו דף והיא אפשר להיכנס לאתר..ככה זה בכל כתובות האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר...איך ניתן לפתור בעייה זו...תודה מראש ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה המודיעה על הצורך בסגירת האקספלורר הפירוט לשגיאה הוא זה : AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2600.0 ModName: winfh.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00006238 בדקתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל עזרה יש לי windows xp ואני גולש כרגע מ - user שני שיש לי במחשב ואיתו אין בעיה. :
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בהודעה הוא כותב לי: ההוראה ב 0x1000a7ea ביצעה הפניה לזיכרון ב 0x1000a7ea לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית הוא מראה לי תהודעה כל פעם אחרי שאני יוצא מתוכניות (תוכנות וכו..) איך אני פותר תבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה מופיעה לי הודעת שגיאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר.ואז יש שלח/אל תשלח דו"ח שגיאות. מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ויש לי XP זכור לי שמצאתי טוריאן בקובץ הזה ומחקתי אותו, נדמה לי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 7 על 8 קיים ומופיע לי הודעת השגיאה Windows setup experienced an unexpected error . To install windows restart the installation מה יכולה להיות הבעיה? כשאני שם במחשב השני שיש בו כבר 7 אין שגיאה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום חברים! כאשר אני נכנס למס' תיקיות במחשב שלי (למשל התמונות שלי, או הסרטים שלי שנמצאים ב-MY DOCUMENTS), אני נתקל בהודעת שגיאה של ה-EXPLORER, שמשתקת לי את המחשב. את אותה ההודעה אני מקבל גם כשאני פותח קבצי וידאו (גם במדיה פלייר וגם ב-BSPLAYER). אפשר לדעת מה הבעיה? מישהו יודע? תודה מראש, תומר מצורפת תמונה להמחשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
?. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאחר התקנה והסרה של ICQ6 מוצגת לי הודעת השגיאה הנ"ל , כיצד לבטלה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\ בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון. בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי windows xp pro עם כל העדכונים , ומאז אני מקבל הודעות שגיאה לפעמים לאחר הפעלה של eMule אשר סוגרות לי את התוכנה לאחר כמה דקות כשההודעה מופיעה ועכשיו כאשר אני התקנתי את ה mIRC כשאני מנסה להתחבר אז ההודעה הזאת מופעיה שוב מחדש ניסתי לבדוק מה הבעיה אבל עדיין לא מצאתי שום דבר חשוד בדקתי וירוסים שגיאות spy-ware תכונות שאולי מתנגשות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב נייד VOSTRO 3350 WINDOWS 7 64BIT וגם 32BIT ומיד לאחר ה-INSTALL NOW, מתקבלת ההודעה: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי שקראתי כפתרון, שינוי סדר עלייה בביוס, שינוי של ה-SATA ל-ADA מ-ADHI, התקנה מ-DVD ומ-USB, הורדת דרייברים מהאתר של דל, הכל אשמח לשמוע אם למישהו קרתה בעיה דומה והוא יכול לעזור בנושא. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה ההודעה הזאת באה לומר לי וכיצד ניתן לטפל בבעיה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-