עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שיחקתי דרך steam את המשחק Heretic פתאום כל התצוגה התהפכה והמסך הוקטן האם יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by DeMoney,

האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by mulderfox,

מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי בעיה שאף אחד לא יודע מה הבעיה. אני נכנס לאתר אני יורד עם הגלגלת של העכבר למטה והתמונה יורדת לעט לעט מי למעלה למטה זה לוקח 3-4 שניות זה מחשב חדש! רק קיבלתי אותו זה קרא מה יוכל להיות הבעיה? יש סיכוי שזה בעיה של חומרה? עכשיו המחשב אצל התכנאי ואף אחד לא יודע מה הבעיה הם עושים FORMAT ... אתם יודעם מה הייתה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aviz,

אני רואה וכותב מצויין בעברית , אבל משום מה כשאני מוריד קבצי txt שכתובים בעברית אני מקבל אותם תמיד בגיבריש. לפי דעתי זה בגלל שהם מקודדים ב ansi במקום ב utf-8 אבל איך אני יכול לשנות את ההגדרה הזאת בתור ברירת מחדל ? תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by etchel,

שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, התקנתי Vista 64bit והוא מזהה לי רק את כרטיס הקול onboard. הכרטיס שהוא לא מזהה גם לא ב- Device Manager הוא Audigy Live SE ביצעתי עדכון והוא עדיין לא מזהה. באתר של Creative אין עדיין דרייבר להורדה ככה שזה גם יורד מהפרק. אשמח אם תעזרו לי. המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by LRa,

שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  13. ניסיתי להתקין ווינדוס XP במחשב חדש עם דיסק מקורי. במהלך ההתקנה, לאחר שההתקנה מעתיקה את הקבצים ומתחיל הקטע הויזואלי בהתקנה מופיע לי מסך כחול עם הודעת השגיאה: "irql not less or equal". בשיטוט בפורום נתקלתי בפתרונות כמו עדכון ביוס/החלפת חלקים - אבל המחשב הזה חדש לחלוטין. האם לדעתם שגיאה זו מעידה על בעיית חומרה כלשהי? מפרט המחשב: מעבד intel d930 ל"א asus p5rd2-vm ו 2 סטיקים של 512 MB זיכרון. ד"א דיסק ההתקנה הוא של הווינדוס הרגיל, ולא של SP כלשהו.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שינויים בתנאי הסכם השימוש של הגירסה הביתית של חלונות 10 מעידים על כך שבמיקרוסופט מתכננים לספק עדכוני חובה אוטומטיים, ללא אפשרות לביטול מצד המשתמש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תגיע-עם-עדכונים-אוטומטיים-שלא/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dorviper,

יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אח שלי עשה בטעות עדכון לוינדוס ונעשה רסטרט לוינדוס והופיע לי הדבר שזה לא חוקי וזה אז חפשתי באינטרנט לפתרון ומצאתי הכל טוב ושמח חזרתי לשחק ואה.. הפלא ופלא המשחקים לא עולים לי יותר הם נתקעים אז החלטתי לעשות פרמוט מהיר והבעיה עדיין לא נפתרה מה עושים במקרה כזה עזרה בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  17. האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by xTz,

היי, לאחר ההתקנה של ויסטה על מחיצת 32 ג'יגה, נשאר לי בהתחלה כ10 ג'יגה פנויים. בלי שאני אמחק או אתקין שום דבר באותה מחיצה, המקום הריק התחיל להצטמצם ל8...6..ג'יגה. לאחר מכן זה גדל ל7 ג'יגה..ואז שוב התחיל לרדת כרגע אני על 3 ומשהו ג'יגה פנויים. ממה זה נובע ואיך אפשר להגדיל את המקום הפנוי? תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by shirist80,

היי יש לי win 7 home premium 32bit באנגלית ואני מעוניינת להפוך את הממשק לעברית. קראתי שזה ניתן רק בגירסה UMI, הייתכן? הורדתי איזה קובץ, אבל בכלל אין את האופציה להתקין שפה נוספת ב region and languageאולי בכל זאת אתם מכירים דרך לעקוף? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by r1v,

מה פירושם של ה-x64 וה-x86 ? תודה למי שיענה, ומי שיודע להרחיב יותר על איך זה משפיע בתחום המשחקים שירחיב. תודה !

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

איך מוחקים מווינדוס (2000) את כל הסיסמאות והשמות משתמש שהמחשב זוכר לי בכל כניסה לאתר או חשבון מסויים?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  22. מנסיונכם עם Windows 7 על שלל גרסותיה (בטא, RC, המלאה שהודלפה) כמה נפח דיסק מערכת ההפעלה של ה32BIT תופסת? ממה שאני יודע בדרישות המע' מיקרוסופט דורשים 16GB, זה באמת הנפח? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by napoleon45,

מייקרוסופט הוציאה הודעה כי מחשבים בהם מחובר דיסק און קי או כרטיס SD, לא יקבלו את העדכון החדש ! https://www.zdnet.com/google-amp/article/microsoft-blocks-windows-10-may-2019-update-on-pcs-that-use-usb-storage-or-sd-cards/ אולי זה אמצעי להימנע מהעדכון ....

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by eegg,

יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by nik55,

הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.